| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / co za mgła |
| Autor | Wiadomość |
| Bartłomiej Kuhn - Uniglob sp zoo
|
Posted: 10 Lis 2005 07:57:30 Drodzy grupowicze uprasza sie o rozdmuchanie owej mgły bo za oknem dzis rano było paskudnie podrawiam - prawie wekendowo Kiniu |
| Adrianoo
|
Posted: 10 Lis 2005 08:15:50 rano było paskudnie
Spokojnie! Nie jest zle skoro lotnisko przyjmuje samoloty! Bo np. Krakow od wczoraj stoi - we mgle! ;) Pozdroo a. |
| Tom
|
Posted: 10 Lis 2005 08:30:51 Spokojnie! Nie jest zle skoro lotnisko przyjmuje samoloty! Bo np. Krakow od wczoraj stoi - we mgle! ;) Poznań też zamglony, ale nie jest źle u mnie okolice doliny Noteci i nie ma jakiejś wielkiej mgły, luzik bywało gorzej. |
| Tom
|
Posted: 10 Lis 2005 10:06:23 Sytuacja jest jednak dramatyczna szczególnie pod Nakłem. Tam podobno na polach taka mgła że krowy podusiło no właśnie widzę że mgła powiększa się, ale czy od Nakła idzie to nie wiem mi to raczej na kierunek Szubin wygląda. |
| karina
|
Posted: 10 Lis 2005 11:54:28 Użytkownik Tom napisał: Sytuacja jest jednak dramatyczna szczególnie pod Nakłem.
Tam podobno na polach taka mgła że krowy podusiło Eee panowie, przesadzacie... mgla dobrze robi na cere :-) Kara |
| karina
|
Posted: 10 Lis 2005 14:42:29 Użytkownik E. napisał: Znaczy ze we mgle zmarszczki nie rzucaja sie tak w oczy ? Pozdr. E. Mozna to i tak ujac :-) Kara |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.010 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |