| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / Domar |
| Autor | Wiadomość |
| rs
|
Posted: 9 Lis 2005 11:43:04 czesc czy w Domarze jest tak rzeczywiscie "fajnie" jak mi sie wydaje z tymi ratami. chce kupic przykladowo cos w wartosci 120 zl i chce rozlozyc na 30 rat. czy bede tylko placic 4 zlote miesiecznie i to dopiero rozpoczynajac od czwartego miesiaca (bo rzekomo 1-sza wplata jest dopiero czwartego miesiaca)? Nie ma absolutnie zadnych odsetek ? pozdr. |
| Tom
|
Posted: 9 Lis 2005 11:50:58 czy w Domarze jest tak rzeczywiscie "fajnie" jak mi sie wydaje z tymi ratami. chce kupic przykladowo cos w wartosci 120 zl i chce rozlozyc na 30 rat. czy bede tylko placic 4 zlote miesiecznie i to dopiero rozpoczynajac od czwartego miesiaca (bo rzekomo 1-sza wplata jest dopiero czwartego miesiaca)? Nie ma absolutnie zadnych odsetek ? często cena już zawiera odsetki ale oficjalnie nie ma odsetek. A jak w tym przypadku to nie wiem. |
| Adrianoo
|
Posted: 9 Lis 2005 19:53:09 Z tego co wiem jest jakas minimalna kwota jaka mozesz rozlozyc na tyle rat bo nikt Ci nie pozwoli brac na 30 miesiecy pierdoly za 120 PLN! a. |
| Maciej Loret
|
Posted: 15 Lis 2005 17:16:41 Witam. bandyckie ubezpiecznenie?
co to znaczy? Tak trudno zadzwonić i poprosić o podanie rat dla konkretnej kwoty. A może potrafią to przesłać faksem? Ewentualnie pofatygować się osobiście? czyli odradzasz branie na raty w domarze?
lepiejza gotowke? Najlepiej kartą kredytową. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |