| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / Unitra |
| Autor | Wiadomość |
| Miko
|
Posted: 26 Paź 2005 16:45:20 Witam Was! Nie wiem czy uznacie to za spam, ale zaryzykuję:) Ma ktoś może w Bydzi niepotrzebne, ale działające stare radio UNITRA? |
| Piotr
|
Posted: 26 Paź 2005 21:09:22 Nie wiem czy uznacie to za spam, ale zaryzykuję:)
Ma ktoś może w Bydzi niepotrzebne, ale działające stare radio UNITRA? a co to za marka ta unitra? Może Kasprzak? |
| ape
|
Posted: 26 Paź 2005 21:15:34 a co to za marka ta unitra? Może Kasprzak? imho raczej rawar lub tonsil :-) |
| Jacek
|
Posted: 30 Paź 2005 08:18:42 a co to za marka ta unitra?
Unitra Eltra. Kiedyś w Bydgoszczy była taka fabryka sprzętu elektronicznego. Bardzo znana zresztą. -- pozdrawiam Jacek |
| doslaw
|
Posted: 30 Paź 2005 20:34:37 Użytkownik Miko napisał: Witam Was!
Nie wiem czy uznacie to za spam, ale zaryzykuję:) Ma ktoś może w Bydzi niepotrzebne, ale działające stare radio UNITRA? mam unitra diora - amator2 +glosniki unitra+ adapter unitra (ale nie pamietam jak sie nazywa) ale nie mam tylko w bydzi, tylko w trn ;] wszystko chodzi jak mniod,nawet adapter ;) pozdr doslaw |
| ape
|
Posted: 31 Paź 2005 00:47:03 dla mnie od zawsze unitra byla tylko komunistycznym zjednoczeniem wiec nadal pytam: co to za marka ta unitra? chyba sam sobie odpowiedziales... jakies zjednoczenie producentow na komunistyczny rynek ;] to nie ja pytalem o radio marki unitra :P a co do molochow: m. in. unitra, predom (tu byl tez romet), stomil... przed stomilem mielismy bydgoski kauczuk. ======================
a teraz po guglach : Kilka faktów z historii UNITRA SA <cut 2007 Jubileusz 35-lecia Firmy.
czyzbym byl 2 lata wstecz?? |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.436 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |