| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / sprzedam euro po srednim kursie NBP |
| Autor | Wiadomość |
| Paweł I.
|
Posted: 24 Paź 2005 13:29:42 Witam przepraszam za spam, mam pare euro (nie jest tego dużo ale zawsze) do sprzedania i pomyslalem ze może ktoś własnie wyjezdza z Bydzi do UE i potrzebuje gotówke w euro - troche taniej - po srednim kursie NBP |
| Paweł I.
|
Posted: 25 Paź 2005 07:13:22 Jakoś dawno przestałem wierzyć w bezinteresowność tego typu transakcji. Wolał bym chyba jednak przejść się do kantoru i tam kupić. Mam wtedy większą pewność, że ktoś mnie nie okantuje. Pozdrawiam Goldmoon dzieki Glodmoon naprawde nie chcialem na tym zarobić, to jest mala kwota, wierz mi ze nie handluje walutami na codzień ( jak bys był dociekliwy to sprawdzilbys ze nigdy i nigdzie takiego ogłoszenia nie zamieszczałem, a to jedno ogłoszenie poszło tylko na nasza grupę). Ja mam rodzinke za granica i czasami pare euro przywioza - to wszytko, zawsze miałem kogos ze znajomych lub rodziny kto wyjezdzał i moglem te pare euro sprzedac po ciut lepszym kursie ( z zyskiem dla dwóch stron). mimo wszystko Pozdrawiam Paweł Ignatowski |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.012 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |