| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / Dobry specjalista od komputera poszukiwany |
| Autor | Wiadomość |
| Jacek Wojaczyński
|
Posted: 11 Paź 2005 11:39:21 Hej! Znacie kogoś dobrego, kto pomoże mi rozwiązać problem z zawieszającym się komputerem podczas nagrywania płyt DVD. Cholera wie, co może być nie tak... Przyczyn może być wiele. Najlepiej jakby ten ktoś przyjechał do mnie, zdiagnozował problem i go skutecznie rozwiązał. Ma to być zrobione dobrze. Oczywiście nic za darmo. Czekam z niecierpliwością, bo już parę czystych płytek DVD straciłem... I się tylko niepotrzebnie wkurzam, bo praktycznie nie mogę nagrywać płyt. Jakby ktoś był zainteresowany zarobieniem paru groszy to zapraszam. Mogę podać konfigurację komputera, jak już się znajdzie ktoś chętny :) Pozdrawiam |
| blonDIE
|
Posted: 13 Paź 2005 04:00:32 Zasilacz. Jak masz mozliwosc - odlacz zbedne dyski i sprobuj wypalic plytke DVD. |
| Jacek Wojaczyński
|
Posted: 25 Paź 2005 07:19:49 Czekam z niecierpliwością, bo już parę czystych płytek DVD straciłem...
I się tylko niepotrzebnie wkurzam, bo praktycznie nie mogę nagrywać płyt. moze powiedz jaki program do nagrywania uzywasz? czy probowales innego? w ktorym momencie zawiesza sie komp? czy robisz cos innego na kompie podczas nagrywania? czy masz jakiegos antyvira ktory sam co jakis czas zaczyna skanowac twardy dysk? Problem się rozwiązał - pomogła rada z alt.pl.dvd - czyli zainstalowanie jakiegoś VIA packa. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |