| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / palmptop - wymiana baterii |
| Autor | Wiadomość |
| MZ
|
Posted: 16 Sier 2008 17:45:31 Witam! Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonową do palmptopów? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? Z gory dziekuje Pozdrawiam M. |
| Krzysztof Kotlenga
|
Posted: 26 Sier 2008 08:46:20 Witam!
Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonowÄ do palmptopĂłw? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? Ja niestety nie wiem, ale teĹź chÄtnie siÄ dowiem ;) |
| MZ
|
Posted: 26 Sier 2008 10:04:45 Witam!
Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonowÄ do palmptopĂłw? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? Ja niestety nie wiem, ale teĹź chÄtnie siÄ dowiem ;) No niestety, obdzwonilem 5 firm w Bydgoszczy i 2 firmy moga sie zajac sprowadzeniem baterii, zadna nie posiada takiej baterii na stanie. Jesli chodzi o wymiane baterii to polecam sklep na Solskiego, chyba 10 - to jest kolo tego niebieskiego blaszaka, takie male sklepiki kolo tego blaszaka. Sklep ma napisane cos w stylu "akcesoria gsm" Pozdr M. |
| Konrad Baśkiewic
|
Posted: 26 Sier 2008 11:31:11 Witam!
Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonową do palmptopów? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? http://www.allegro.pl/search.php?string=acer+n35&from_showcat=1&category=27765&country=1 Do wyboru do koloru... |
| lokomotywek
|
Posted: 26 Sier 2008 14:05:16 Witam!
Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonowÄ do palmptopĂłw? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? Ja niestety nie wiem, ale teĹź chÄtnie siÄ dowiem ;) No niestety, obdzwonilem 5 firm w Bydgoszczy i 2 firmy moga sie zajac sprowadzeniem baterii, zadna nie posiada takiej baterii na stanie. Jesli chodzi o wymiane baterii to polecam sklep na Solskiego, chyba 10 - to jest kolo tego niebieskiego blaszaka, takie male sklepiki kolo tego blaszaka. Sklep ma napisane cos w stylu "akcesoria gsm" Pozdr M. Uwaga. sklep nazywa siÄ Roger gsm proszÄ przejrzeÄ opinie w internecie o tym punkcie. |
| MZ
|
Posted: 26 Sier 2008 17:58:47 Witam! Gdzie w Bydgoszczy moge wymienic baterie litowo-jonowÄ do palmptopĂłw? Konkretnie chodzi mi o model Acer N35? Ja niestety nie wiem, ale teĹź chÄtnie siÄ dowiem ;) No niestety, obdzwonilem 5 firm w Bydgoszczy i 2 firmy moga sie zajac sprowadzeniem baterii, zadna nie posiada takiej baterii na stanie. Jesli chodzi o wymiane baterii to polecam sklep na Solskiego, chyba 10 - to jest kolo tego niebieskiego blaszaka, takie male sklepiki kolo tego blaszaka. Sklep ma napisane cos w stylu "akcesoria gsm" Pozdr M. Uwaga. sklep nazywa siÄ Roger gsm proszÄ przejrzeÄ opinie w internecie o tym punkcie. Tak to jest Roger. Dodam, ze byla dosc dziwna sytuacja, bo powiedzieli mi ze mam uszkodzony uklad sterujacy + do wymiany bateria. Dzis bylem odebrac mojego acera i okazalo sie, ze mam tylko baterie do wymiany, wiec nie wiem co to bylo z tym ukladem sterujacym. Niestety oni nie dali rady sprowadzic mi baterii i oddali mi mojego acera i nie musialem nic placic. Pozdr M. |
| FaziR
|
Posted: 2 Wrz 2008 13:34:03 Logon serwis na Piotrowskiego ? |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.422 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |