| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / HONDA - gdzie dobry serwis? |
| Autor | Wiadomość |
| Tadeusz
|
Posted: 25 Kwi 2008 20:19:32 Jak w temacie, dodatkowo: fachowo, dobrze, tak z "sercem" i możliwie tanio. Tadeusz |
| jokey
|
Posted: 26 Kwi 2008 18:25:09 czesc rozumiem, ze szukasz poza serwisem nova motor na fordonskiej ? ja serwisowalem tam sluzbowa honde i nie mialem uwag (serwisy do 120 tys km). Ceny ok, poziom ok. Jak w temacie, dodatkowo: fachowo, dobrze, tak z "sercem" i możliwie tanio.
Tadeusz -- pozdrawiam, jokey |
| Tadeusz
|
Posted: 26 Kwi 2008 20:05:18 czesc rozumiem, ze szukasz poza serwisem nova motor na fordonskiej ? ja serwisowalem tam sluzbowa honde i nie mialem uwag (serwisy do 120 tys km). Ceny ok, poziom ok. Jak w temacie, dodatkowo: fachowo, dobrze, tak z "sercem" i możliwie
tanio. Tadeusz pozdrawiam, jokey ######### Dzięki, za odpowiedź, znajomi maja Hondę i niespecjalnie polecają Nova Motor, może to tylko ich taka niezbyt pozytywna opinia. Chyba pojadę i sprawdzę sam. Pozdrawiam Tadeusz |
| Grześ Mielcarek
|
Posted: 30 Kwi 2008 06:56:43 Czołem, stanowczo odradzam Nova Motors na Fordońskiej. Miła obsługa na front desku i tu kończą się zalety. Od ponad roku staram się naprawić Civica na gwarancji - bezskutecznie. Ciągle ta sama usterka. Firma jest nieżyczliwa i arogancka w korespondencji. Tak chyba nie zdobywa się klientów. Z mojego rozeznania wynika że nie jestem odosobniony. Epilog moje sprawy zapewne skończy się w sądzie, muszę tylko złożyć stosowny pozew. Pomylić się jest rzeczą ludzką, pasmo porażek i arogancje jest już nabyte i dlatego mam nadzieję wyegzekwować swoje prawa. Raz jeszcze odradzam, to nie jest fachowy serwis. Pozdrawiam GrzeCh. czesc rozumiem, ze szukasz poza serwisem nova motor na fordonskiej ? ja serwisowalem tam sluzbowa honde i nie mialem uwag (serwisy do 120 tys km). Ceny ok, poziom ok. Jak w temacie, dodatkowo: fachowo, dobrze, tak z "sercem" i możliwie tanio. Tadeusz pozdrawiam, jokey ######### Dzięki, za odpowiedź, znajomi maja Hondę i niespecjalnie polecają Nova Motor, może to tylko ich taka niezbyt pozytywna opinia. Chyba pojadę i sprawdzę sam. Pozdrawiam Tadeusz |
| bulba008
|
Posted: 1 Maj 2008 17:58:35 Podobie jest z serwisem Nissana w Osielsku. Swego czasu diagnozowali mnie ok 6 miesiecy potem wyrok do wymiany to i tamto ok 4500 do zaplaty. A w sumie byl poluzowany jeden pin we wtyczce za 5 zĹ Szkoda gadac Z. |
| jokey
|
Posted: 2 Maj 2008 15:33:31 hi, Podobie jest z serwisem Nissana w Osielsku. Swego czasu diagnozowali
mnie ok 6 miesiecy potem wyrok do wymiany to i tamto ok 4500 do zaplaty. no ja sie nie upieram, ze nova motor to najlepsazy serwis Hondy w Polsce, serwisowalismy tam od nowego dwie cr-v icdti firmowe, nie bylo nigdy problemu, auta sie same ani razu nie zepsuly, mialy tylko wymieniany jakis zawor w ramach akcji serwisowej, chyba ERP to sie nazywalo i tez nie bylo problemu z wymiana. Ceny jak na serwis uwazam ok, dalo sie z chlopakami porozmawiac normalnie, zwlaszcza z tego co pamietam jeden taki mily kontaktowy gosc mial na imie chyba Sebastian. Ja generalnie bylem zadowolony, ale nie znaczy to, ze caly ten serwis jest super :) Mowili, ze w Volvo na przeciwko jest duzo gorzej. -- pozdrawiam, jokey |
| Krzysztof Kotlenga
|
Posted: 13 Maj 2008 15:09:05 Jak w temacie, dodatkowo: fachowo, dobrze, tak z "sercem" i moĹźliwie
tanio. MĂłj znajomy hondziarz serwisuje siÄ tutaj: http://www.garazraceteam.pl/warsztat2.html ZĹego sĹowa nie sĹyszaĹem, a wierzcie mi, ta honda to jego oczko w gĹowie ;-) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.438 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |