| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / wypadek na Czyżkówku |
| Autor | Wiadomość |
| YazOO
|
Posted: 17 Mar 2008 13:36:40 witam po dluuugiej nieobecnosci :) czy orientuje sie ktos z Was, czy gdzies znajde informacje n/t kolizji drogowej na drodze na Koronowo, na wysokosci czyzkowka... (przy przystanku) z dnia 15 marca(sobota) bylem niestety bardzo blisko tego wypadku i prawie w nim uczestniczylem, ale udalo mi sie uciec przed uderzeniem. rozwine nieco mysl. wracalem z Koronowa i na wys. Czyzkowka jadacy za mna VW polo wpadl w poslizg, prawie zabierajac mi "tylek" ze soba. polo przejechalo przez pas zieleni i uderzylo w jadace w przeciwna strone mondeo. 5 osob rannych, z tego najbardziej kierujaca mloda dziewczyna(polo), niestety z glowa w szybie :/ pasy ponoc nie pomogly a poduszka wystrzelona. pisze do Was, bo moze ktos wie cos wiecej na ten temat, co z ofiarami wypadku? albo jakie przyczyny, przekopalem google ale nic nie znalazlem, nigdzie nikt na ten temat nic nie wspomina. jesli ktos z Was cos wie na ten temat to prosze o info. pozdrawiam YazOO |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.012 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |