| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / Sala weselna... szukam... |
| Autor | Wiadomość |
| Miko
|
Posted: 23 Lut 2008 15:15:32 Witam! Poszukuję sali do wynajęcia na wesele w Bydgoszczy i jej okolicach. Bardzo proszę o podzielenie się jakimiś, najlepiej sprawdzonymi adresami... Sala musi mieć aneks kuchenny, łazienkę i niezbędnę akcesoria "talerzowe" ;) Pozdrawiam! |
| MZ
|
Posted: 24 Lut 2008 12:12:04 Witam!
Poszukuję sali do wynajęcia na wesele w Bydgoszczy i jej okolicach. Bardzo proszę o podzielenie się jakimiś, najlepiej sprawdzonymi adresami... Sala musi mieć aneks kuchenny, łazienkę i niezbędnę akcesoria "talerzowe" ;) Pozdrawiam! Polecam Karczme Rzym w Pawłówku koło Bydgoszczy. Klimat niepowtarzalny, ciepła rodzinna atmosfera. Ja i moja żona mielimy tam wesele i bardzo mile wspominamy to miejsce. Pozdro Marcin |
| Wojtek Z
|
Posted: 25 Lut 2008 06:57:42 Poszukuję sali do wynajęcia na wesele w Bydgoszczy i jej okolicach. Bardzo
proszę o podzielenie się jakimiś, najlepiej sprawdzonymi adresami... Sala musi mieć aneks kuchenny, łazienkę i niezbędnę akcesoria "talerzowe" ;) Pozdrawiam! Szukasz sali czy restauracji? Jeśli jednak restauracji (czytaj: sala+obsługa+akcesoria "talerzowe"+jedzenie) to mogę polecić Villa Calvados. Adres: Ks. Skargi 3. Centrum miasta ale cisza i spokój. Miałem tam wesele i jestem zadowolony pomimo tego, że właścicielka zmieniła ciasta bez konsultacji z nami. Ma jednak małą wadę - zmieści max 65 osób. Jeśli chcesz robić większe wesele to ich sala jest za mała. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |