| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / iPlus firmowo - cesja umowy |
| Autor | Wiadomość |
| Piotr
|
Posted: 22 Sier 2007 07:02:17 Odsprzedam cesję umowy iPlus firmowo, umowa jeszcze jakiś rok z kawałkiem, modem oddam gratis. Modem obsługuje 3G, HSDPA czyli działa na pełen gwizdek. Internet mobilny nie jest mi już po prostu potrzeby. Cesja polega na wspólnej wizycie w salonie (Bydgoszcz i okolice) i podpisaniu odpowiedniego kwitka. Kontakt 609824808, gg: 120297 |
| Adrianoo
|
Posted: 22 Sier 2007 12:01:06 Odsprzedam cesję umowy iPlus firmowo, umowa jeszcze jakiś rok z kawałkiem,
modem oddam gratis. Mimo wszystko bys sie wysilil i napisal konkretnie do kiedy zobowiazuje umowa i na jaka kwote jest comiesieczne zobowiazanie! pozdrawiam a. |
| arekmx
|
Posted: 23 Sier 2007 10:26:57 Odsprzedam cesję umowy iPlus firmowo, umowa jeszcze jakiś rok z
kawałkiem, modem oddam gratis. Mimo wszystko bys sie wysilil i napisal konkretnie do kiedy zobowiazuje umowa i na jaka kwote jest comiesieczne zobowiazanie! ... a 3G i HDSPA to pewnie tylko modem obsługuje bo jakoś pokrycie to póki co katastrofa (tylko centra miast itd o ile w ogóle w Bydgoszczy łapie). Jeśli się mylę w przypadku plusa to proszę mnie wyprowadzić z błędu. pozdrawiam
a. |
| Piotr
|
Posted: 23 Sier 2007 10:51:02 Mimo wszystko bys sie wysilil i napisal konkretnie do kiedy zobowiazuje
umowa i na jaka kwote jest comiesieczne zobowiazanie! iPlus firmowo 89 89 zł netto http://www.iplus.pl/firmy-cennik-iplus-firmowo.html umowa do 27.10.2008 |
| Piotr
|
Posted: 23 Sier 2007 10:59:07 Jeśli się mylę w przypadku plusa to proszę mnie wyprowadzić z błędu.
ale to żadna tajemnica :) http://www.iplus.pl/firmy-zasieg.html w większych miastach fruwa, w mniejszych i na wioskach max EDGE jak na razie. |
| Konrad Baśkiewic
|
Posted: 23 Sier 2007 16:56:48 ... a 3G i HDSPA to pewnie tylko modem obsługuje bo jakoś pokrycie to póki co katastrofa (tylko centra miast itd o ile w ogóle w Bydgoszczy łapie). Zarówno Era jak i Plus mają pokrycie UMTS (3G) w Bydgoszczy, w niektórych lokalizacjach Plus ma gorsze pokrycie UMTS od Ery, jeśli chodzi o Orange... nie wykryłem zasięgu UMTS, tylko GPRS. Ale testy Orange w moim przypadku mogą być nieobiektywne, bo testowałem tylko w jednej lokalizacji. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.398 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |