| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / piasek do piaskownicy |
| Autor | Wiadomość |
| jedrekc
|
Posted: 8 Sier 2007 15:32:36 Gdzie można kupić piasek do piaskownicy? Niewielka ilość, rzędu 1m3. |
| Konrad Baśkiewic
|
Posted: 8 Sier 2007 15:34:13 Gdzie można kupić piasek do piaskownicy? Niewielka ilość, rzędu 1m3.
Obi, Nomi, Castorama, Leroy Merlin? |
| Maciej Loret
|
Posted: 8 Sier 2007 16:36:14 Witam. Gdzie można kupić piasek do piaskownicy? Niewielka ilość, rzędu 1m3.
Ja brałem 2 lata temu ze żwirowni przy Przemysłowej. |
| Przemysław Drzewiecki
|
Posted: 30 Sier 2007 21:58:55 Gdzie można kupić piasek do piaskownicy? Niewielka ilość, rzędu 1m3. Proponuje wykopać... A tak serio polecam piasek nadmorski, który jeszcze niedawno można było dostać w Starym Fordonie koło mostu. Mój mały jest zachwycony a z piaskownicy wraca... czysty. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.013 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |