| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / przegonić wszystkich |
| Autor | Wiadomość |
| Aleksander
|
Posted: 27 Lip 2007 16:05:24 Drogi Yazoo jak pewnie zorientowałes się, ta grupa ledwo zyje, nic tu sie nie dzieje. jeżeli wiec ktos ma sprawę, związaną z Bydgoszczą , oklicą, regionem, czy nawet tylko do mieszkanców kujaw, to niech mówi, może w ten sposób bedzie na grupie zycie, nabierze ona treści, smaku, znaczenia wsród innych grup. A tak zachowujesz się jak pies ogrodnika, a ile przy tym przemądrzałości?? pozdrawiam Alx Zaracam sie do Was z wielka prosba Jako ze moja rodzina (babcia) przprowadzila sie juz do mnie do Krakowa z racji swojego wieku, mam do sprzedania mieszkanie w Sepolnie Chcialabym abyscie mi pomogli wycenic takie mieszkanko. To mniej wiecej Wasz rejon, a ja nie moge sie doszukac jakichkolwiek ofert sprzedazy mieszkan w osciennych miastach Bydgoszczy Mieszkanie ma 33m2 w kamienicy. To pokoj z Kuchnia i w zasadzie wszystko do remontu. Nazwijmy to pomieszczeniem 33m2 w kamienicy. Pomozcie, moze wiecie ile takie mieszkanie jest warte, a moze jest jakis lokalny serwis internetowy sprzedazy nieruchomosci ? to nie temat na grupe, a poza tym, zeby wycenic mieszkanie to sa od tego odpowiedni ludzie, ktorzy sie tym wlasnie zajmuja. wybierz sie do jakiejs ag. nieruchomosci np ;] i bedzie po sprawie. pozdrawiam Y |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |