| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / S-5 Bydgoszcz-Stryszek |
| Autor | Wiadomość |
| FaziR
|
Posted: 15 Lip 2007 16:27:56 Hej Może ktoś wie co jest z tym odcinkiem czy wolno poruszać się po nim rowerzystom ? Jeżeli to droga szybkiego ruchu to chyba raczej nie - ale może się mylę Pozdrawiam FaziR |
| Maciej Loret
|
Posted: 15 Lip 2007 16:37:20 Witam. Może ktoś wie co jest z tym odcinkiem czy wolno poruszać się po nim
rowerzystom ? Jeżeli to droga szybkiego ruchu to chyba raczej nie - ale może się mylę Na razie nie ma zakazów jazdy na rowerze ani statusu ekspresówki... Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego... Remont przedłuzyli na razie do końca grudnia... |
| FaziR
|
Posted: 15 Lip 2007 18:05:39 czyli 110 km/h też nie można bo nie ma znaku czy to wynika z charakterysktyki drogi ? O znakach mówili, że do końca czerwca będą Witam.
Może ktoś wie co jest z tym odcinkiem czy wolno poruszać się po nim
rowerzystom ? Jeżeli to droga szybkiego ruchu to chyba raczej nie - ale może się mylę Na razie nie ma zakazów jazdy na rowerze ani statusu ekspresówki... Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego... Remont przedłuzyli na razie do końca grudnia... -- Pozdrawiam, Maciej Loret Przydatne linki dla właścicieli Alfa Romeo, ale nie tylko: http://www.maciejloret.neostrada.pl/ PMS+ PJ S+ p- M- W+ P+:++ X+ L++ B+(++) M- - Z++ T-(- -) W- CB |
| Maciej Loret
|
Posted: 15 Lip 2007 18:12:59 Witam. czyli 110 km/h też nie można bo nie ma znaku
Znaku nie ma więc IMHO 100km/h. Będzie znak - będzie można 110km/h. czy to wynika z charakterysktyki drogi ?
O znakach mówili, że do końca czerwca będą Czegóż to nie mówili... ;) Ale są inne atrakcje, jak ostatnio TIR na dachu czy osobówka zakopana w piachu... ;) |
| FaziR
|
Posted: 16 Lip 2007 04:24:52 heheh live miałem na myśli jak jeszcze leżał z tego wynika, że musiało to być w nocy pewno biedak nie zauważył ja jechałęm ok 11 i dalej tak sobie leżał pod nadzorem Policji, która go pilnowała |
| Maciej Loret
|
Posted: 16 Lip 2007 05:10:31 Witam. heheh live miałem na myśli jak jeszcze leżał
Albo live albo "jeszcze leżał" ;) z tego wynika, że musiało to
być w nocy pewno biedak nie zauważył ja jechałęm ok 11 i dalej tak sobie leżał pod nadzorem Policji, która go pilnowała Ja wracałem o 16.00 i wciąż leżał i go pilnowali... Chwilę potem widziałem dźwig 80t jadący od bydgoszczy - może po tego TIRa... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |