| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / OT i NTG ;} |
| Autor | Wiadomość |
| YazOO
|
Posted: 23 Maj 2007 07:57:05 Witam,
poszukuję jakiegoś fajnego M-4 w Bydg. na Wyżynach lub Wzgórzu Wolności słyszał ktoś cosik może ? Niestety biura nieruchomości są baaardzo drogie, a na dodatek odnoszę wrażenie że dodatkowo podbijają cenę. W razie czego proszę o info na: aras at pogodna.net mnie sie wydaje, czy kolega ma cos wspolnego z ta pseudo firma co net dostarcza w Łabiszynie?: chcac nie chcac, uslugi to macie tragiczne. jakosc pozostawia wiele do zyczenia, Panowie wezcie sie do roboty, a nie kase sciagacie za cos co w umowie powinno inaczej dzialac. nie pisze w imieniu moim, ale kogos, kto z Waszych uslug korzysta... a co do mieszkan, wystarczy sie przejsc i popatrzec po ogloszeniach w tamtych miejscach, badz zostawic swoje ;] pozdr Y |
| @rni
|
Posted: 23 Maj 2007 08:41:35 mnie sie wydaje, czy kolega ma cos wspolnego z ta pseudo firma co net
dostarcza w Łabiszynie?: chcac nie chcac, uslugi to macie tragiczne. jakosc pozostawia wiele do zyczenia, Panowie wezcie sie do roboty, a nie kase sciagacie za cos co w umowie powinno inaczej dzialac. nie pisze w imieniu moim, ale kogos, kto z Waszych uslug korzysta... Skoro nie kozystasz z uslug swiadczonych przez providera POGODNA.NET to zachowaj swoje uwagi dla siebie. Do zglaszania problemow technicznych sluzy infolinia dedykowana dla Klientow a nie ta grupa dyskusyjna. A tak na marginesie to mam wrazenie, ze kolega chyba dorabia w urynecie konkurencji i zal mu .... sciska, ze wszyscy Klienci przechodza do Nas z uwagi wlasnie na POZIOM swiadczonych uslug... Co tydzien paru nowych. Od nas w przeciagu roku nikt nie odszedl do konkurencji. Dla mnie jest to najlepszy wyznacznik jakosci swiadczonych uslug oraz zadowolenia Klienta. P.S. Przepraszam wszystkich za ten OT. Ale trudno jest spokojnie znosic jak ktos bezpodstawnie i falszywie ocenia nasza ciezka prace. |
| YazOO
|
Posted: 23 Maj 2007 09:06:17 mnie sie wydaje, czy kolega ma cos wspolnego z ta pseudo firma co net
dostarcza w Łabiszynie?: chcac nie chcac, uslugi to macie tragiczne. jakosc pozostawia wiele do zyczenia, Panowie wezcie sie do roboty, a nie kase sciagacie za cos co w umowie powinno inaczej dzialac. nie pisze w imieniu moim, ale kogos, kto z Waszych uslug korzysta... Skoro nie kozystasz z uslug swiadczonych przez providera POGODNA.NET to zachowaj swoje uwagi dla siebie. Do zglaszania problemow technicznych sluzy infolinia dedykowana dla Klientow a nie ta grupa dyskusyjna. <ciach fakt, to nie ta grupa, ale nie moglem sie powstrzymac ;] nie pracuje w konkurencji, jak wspomnialem kilku uzyszkodnikow z Waszej sieci znam, opinie tez sa znajome ;] bylem, widzialem. tak wiec, niech szanowny Admin sprawdzi moje IP, ktore nie ma nic wspolnego, z Wasza konkurencja, a prawda w oczy kole. EOT pozdr Y |
| @rni
|
Posted: 23 Maj 2007 09:46:50 Drogi Pawelku K. Do sprawdzenia twojego IP nie jest wymagany Administrator, ten gdyby chcial sprawdzil by nawet numer twojego buta albo znak zodiaku :) dajmy na to Rak 22.VI - 22.VII Księżyc Rak to złodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzi tyłem i boi się, że na coś wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ładnie. Panuje opinia, że Rak to chodzący fetor! Nawet, jeśli się myje. Gdy Rak się nie myje, fetor jest trochę mniejszy. Dlatego Raki się nie myją. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, Bin Laden i Pawelek A tak na powaznie polec swoim znajomym aby skontaktowali sie z BOA jesli nie sa zadowoleni, zrobimy wszystko co w naszej mocy by tacy byli. EOT pozdr. Aras |
| YazOO
|
Posted: 23 Maj 2007 09:52:30 Drogi Pawelku K.
Do sprawdzenia twojego IP nie jest wymagany Administrator, ten gdyby chcial sprawdzil by nawet numer twojego buta albo znak zodiaku :) dajmy na to dajmy na to, ze ja chocby sobie nie zycze, podawania jakichkolwiek informaci o mnie publicznie, oczywiscie nie trudno pogooglac i znalezc mnie i moj znak tak wiec, laskawie, nie udowadniaj mi ze potrafisz szukac w necie cokolwiek. i od kiedy na TY? ehh... szkoda slow |
| @rni
|
Posted: 23 Maj 2007 09:55:41 dajmy na to, ze ja chocby sobie nie zycze, podawania jakichkolwiek
informaci o mnie publicznie, oczywiscie nie trudno pogooglac i znalezc mnie i moj znak tak wiec, laskawie, nie udowadniaj mi ze potrafisz szukac w necie cokolwiek. i od kiedy na TY? Widze ze zmieniles ton i milo :) w kazdym razie jakby co zapraszam na priv. totalny EOT |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.398 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |