| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / gdzie drogowka suszy najczesciej w Bydzi ? na wylotowkach ? |
| Autor | Wiadomość |
| misiek
|
Posted: 16 Maj 2007 21:16:40 otatnio stali na grunwaldzkiej ... |
| YazOO
|
Posted: 16 Maj 2007 23:04:39 otatnio stali na grunwaldzkiej ...
a ja ich wczoraj spotkalem w Trzeciewcu w restauracji Jaśmin ;p zapewne ich suszylo... ale browara nie brali ;] kier Gdansk oczywiscie ;] pozdr Y |
| Bartek
|
Posted: 17 Maj 2007 10:48:09 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie sie porusza :-) pzd Bartek |
| Maciej Loret
|
Posted: 17 Maj 2007 11:52:16 Witam. Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie
sie porusza :-)
Chyba, że ktoś nie jeździ tylko autostradami... |
| misiek
|
Posted: 19 Maj 2007 13:43:50 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie
chwiowo mnie nie stac na cb ponawiam pytanie o najbardziej typowe miejsca stania drogowki w Bydzi |
| Kuba
|
Posted: 19 Maj 2007 18:03:05 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie
chwiowo mnie nie stac na cb ponawiam pytanie o najbardziej typowe miejsca stania drogowki w Bydzi Jak cię nie stać na cb to na czym jeździsz ? Na opale ? Przyzwoity zestaw cb to teraz wydatek 400 zł no ale jak ktoś ma 20 letnie auto to może to grozić podwyższeniem wartości auta dwuktronie. A tak naprawdę to radze normalnie jeździć bo jak Cę nie stać na cb radio to też nie stać cię na działające hamulce w samochodzie. Kuba |
| Paweł Falkowski
|
Posted: 20 Maj 2007 11:03:26 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie
chwiowo mnie nie stac na cb ponawiam pytanie o najbardziej typowe miejsca stania drogowki w Bydzi Niestety bez CB faktycznie trudno jest określić aktualne miejsca bytowania drogówki. Mają pewne miejsca, jednak nie są one stałe. Tak czy inaczej uważać trzeba w tych miejscach: Grunwaldzka: - w stronę Osowej Góry, zaraz za wiaduktem kolejowym przed węzłem Zachodnim - stoją w zatoczce za wiaduktem - nie widać ich jak się jedzie; - w obie strony - na wysokości przystanku Grunwaldzka-Przeście i Grunwaldzka - Las; Nad Torem: - w stronę Koszalina, na skrzyżowaniu Nad Torem-Krajeńska - stoją po prawej, na zatoczce nie wybudowanej ul. Skarbiewskiej; - w stronę Koszalina, za skrzyżowaniem Nad Torem-Chmurna; - w stronę Centrum, na skrzyżowaniu Nad Torem-Karolewska, stoją za ekranem dźwiękochłonnym szkoły; nie sposób dostrzec ich jadąc tamtędy. Fordońska: - w stronę Centrum, między ul. Traktorzystów a ul. Jasiniecką, gdzie z (70) robi się (50), często łapią tam za prędkość, zazwyczaj patrol mobilny; Fotoradary: - Grunwaldzka, przy skrzyżowaniu z Kraszewskiego; - Fordońska, przy zakł. zbożowych; - Szubińska, przy wjeździe do miasta, 50 m za tabliczką "Bydgoszcz" (gdzie już trzeba jechać 50 km/h). Fotoradary mobilne: - często stoją na Hetmańskiej (40) i Inwalidów. No ale jak będziesz mieć CB, to będziesz wiedzieć, które z tych miejsc są faktycznie "czyste". |
| misiek
|
Posted: 21 Maj 2007 08:34:04 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie sie porusza :-) chwiowo mnie nie stac na cb ponawiam pytanie o najbardziej typowe miejsca stania drogowki w Bydzi Niestety bez CB faktycznie trudno jest określić aktualne miejsca bytowania drogówki. Mają pewne miejsca, jednak nie są one stałe. Tak czy inaczej uważać trzeba w tych miejscach: Grunwaldzka: - w stronę Osowej Góry, zaraz za wiaduktem kolejowym przed węzłem Zachodnim - stoją w zatoczce za wiaduktem - nie widać ich jak się jedzie; - w obie strony - na wysokości przystanku Grunwaldzka-Przeście i Grunwaldzka - Las; Nad Torem: - w stronę Koszalina, na skrzyżowaniu Nad Torem-Krajeńska - stoją po prawej, na zatoczce nie wybudowanej ul. Skarbiewskiej;
- w stronę Koszalina, za skrzyżowaniem Nad Torem-Chmurna; - w stronę Centrum, na skrzyżowaniu Nad Torem-Karolewska, stoją za ekranem dźwiękochłonnym szkoły; nie sposób dostrzec ich jadąc tamtędy. Fordońska: - w stronę Centrum, między ul. Traktorzystów a ul. Jasiniecką, gdzie z (70) robi się (50), często łapią tam za prędkość, zazwyczaj patrol mobilny;
Fotoradary: - Grunwaldzka, przy skrzyżowaniu z Kraszewskiego; - Fordońska, przy zakł. zbożowych; - Szubińska, przy wjeździe do miasta, 50 m za tabliczką "Bydgoszcz" (gdzie już trzeba jechać 50 km/h). Fotoradary mobilne: - często stoją na Hetmańskiej (40) i Inwalidów. No ale jak będziesz mieć CB, to będziesz wiedzieć, które z tych miejsc są faktycznie "czyste". dziekuje Ci bardzo takiej odpowiedzi oczekiwalem. jeszcze raz wiekie dzieki. pozdrowka. |
| misiek
|
Posted: 21 Maj 2007 08:36:41 Kupić sobie CB Radio i codziennie wiesz dokladnie co i gdzie stoi gdzie sie porusza :-) chwiowo mnie nie stac na cb ponawiam pytanie o najbardziej typowe miejsca stania drogowki w Bydzi Jak cię nie stać na cb to na czym jeździsz ? Na opale ? Przyzwoity zestaw cb to teraz wydatek 400 zł no ale jak ktoś ma 20 letnie auto to może to grozić podwyższeniem wartości auta dwuktronie. nie - na gazie. A tak naprawdę to radze normalnie jeździć bo jak Cę nie stać na cb radio
to też nie stać cię na działające hamulce w samochodzie. daruj sobie. jezdze normalnie - po prostu nie chce sie nadziac na panow, ktorzy beda mi sprawdzac bizenik w zapasowce. bo musza sie do czegos przypiac. odpowiadaj na temat albo milcz wasc. Niepozdrawiam. |
| blonDIE
|
Posted: 21 Maj 2007 12:43:59 Fotoradary mobilne:
- często stoją na Hetmańskiej (40) i Inwalidów. - pare razy stali na ul. Torunskiej, na wysokosci "the WALL" gdzie mozna bylo sie pieknie nadziac na nich, wylatujac z ronda Torunskiego w strone Kapuscisk - na ul. Wojska Polskiego, jadac w strone Zachemu, tuz za rondem(?) trzech zlodziei |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.403 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |