| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bydgoszcz / Chello w Bydgoszczy |
| Autor | Wiadomość |
| marcink
|
Posted: 24 Kwi 2007 04:21:25 Mam zapytanie. Jak chodzi chello w Bydgoszczy zastanawiam się nad wersją classic lub ewentualnie light. MAm aktualnie net z GAwexa podobno 2,5Mbit i w nocy jakieś 6 godzin jest OK a reszta dnia to totalna masakra sił już nie mam i chce na coś innego zmienić. Wybór padł na chello ale jak ono się sprawuje możecie mi powiedzieć. Pozdrawiam Marcin. |
| Jacek Wojaczyński
|
Posted: 24 Kwi 2007 05:14:25 marcink napisał: MAm aktualnie net z GAwexa podobno 2,5Mbit i w nocy jakieś 6 godzin jest
OK a reszta dnia to totalna masakra sił już nie mam i chce na coś innego zmienić. Wybór padł na chello ale jak ono się sprawuje możecie mi powiedzieć. Zmieniaj zmieniaj. W domu korzystam z UPC Chello 3 Mbit/s i jak coś ściągam to z reguły mam transfery ok. 340-350 KB/s. Oczywiście nie ma firmy idealnej. W TPSA mają awarie, w UPC też... ale ogólnie to śmiga całkiem przyzwoicie u mnie Chello. Mogę polecić. |
| YazOO
|
Posted: 24 Kwi 2007 10:36:30 Mam zapytanie.
Jak chodzi chello w Bydgoszczy zastanawiam się nad wersją classic lub ewentualnie light. MAm aktualnie net z GAwexa podobno 2,5Mbit i w nocy jakieś 6 godzin jest OK a reszta dnia to totalna masakra sił już nie mam i chce na coś innego zmienić. Wybór padł na chello ale jak ono się sprawuje możecie mi powiedzieć. Pozdrawiam Marcin. ja posiadam CHELLO 1.5Mbps i sprawuje sie calkiem przyzwoicie. net rozdzielony na 4 komputery, wszystko pod kontrola pingwinka :) szkoda tylko ze IP zewnetrze jest dynamiczne a nie stale... ale coz istnieje cos jak no-ip.com i rozwiazuje te sprawe. jedyne co mnie martwi to predkosc wysylania(pobierania z mojego serwera z zewnatrz. 30kb/s nie idzie przescignac) ogolnie jakos da sie z tym zyc. ja mam w pakiecie czyli TV TEL i NET, (tel najwyzsza tarfa, wiec razem kolo 150zl samego abonamentu wychodzi. pozdr Y |
| YazOO
|
Posted: 24 Kwi 2007 10:42:07 zapomnialem dodac! transfery na poziomie do 170kb/s czasem 200kb/s obsluga techniczna do du.y, przeszkoleni w zakresie Winszit :/ i czasem pojawiaja sie problemy z drutami, jak majstry zle wtyki pozaciskaja. ale to idzie sprawdzic. w razie problemow pisz :P zdradze jak to sprawdzac. pozdr Y |
| arekmx
|
Posted: 26 Kwi 2007 11:41:54 marcink napisał:
MAm aktualnie net z GAwexa podobno 2,5Mbit i w nocy jakieś 6 godzin jest
OK a reszta dnia to totalna masakra sił już nie mam i chce na coś innego zmienić. Wybór padł na chello ale jak ono się sprawuje możecie mi powiedzieć. Zmieniaj zmieniaj. W domu korzystam z UPC Chello 3 Mbit/s i jak coś ściągam to z reguły mam transfery ok. 340-350 KB/s. Oczywiście nie ma firmy idealnej. W TPSA mają awarie, w UPC też... ale ogólnie to śmiga całkiem przyzwoicie u mnie Chello. Mogę polecić. Za to mają ,,profesjonalnie' zorganizowaną sieć... routują pakiety po drodze przez adresy prywatne z puli 10.x.x.x. Niezła amatorszczyzna. Pozatym - zastrzeżeń brak póki co. |
| tom
|
Posted: 15 Paź 2007 20:35:56 u mnie wyciaga do 250 kBps |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.396 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |