| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bielsko-Biała / Serwis gwarancyjny zegarków Casio. |
| Autor | Wiadomość |
| Grzdyl Ponury
|
Posted: 15 Kwi 2008 15:06:32 Witam. Mam prośbę. Może ktoś z państwa wie, czy i gdzie w Bielsku mógłbym dokonać naprawy gwarancyjnej zegarka Casio? Chodzi mi o naprawę zegarka kupionego w innym mieście bo serwisy "przysklepowe" przyjmują naprawy gwarancyjne tylko zakupionych u siebie zegarków. |
| Dziadek
|
Posted: 15 Kwi 2008 17:30:03 Witam.
Mam prośbę. Może ktoś z państwa wie, czy i gdzie w Bielsku mógłbym dokonać naprawy gwarancyjnej zegarka Casio? Chodzi mi o naprawę zegarka kupionego w innym mieście bo serwisy "przysklepowe" przyjmują naprawy gwarancyjne tylko zakupionych u siebie zegarków. Mam taki zegarek i kiedyś naprawiałem go w takim kompleksie parterowych budynków przy ulicy Piekarskiej w pobliżu Towarowej. Może tam ten punkt jeszcze jest. |
| Del_Rey
|
Posted: 15 Kwi 2008 21:47:29 Mam prośbę. Może ktoś z państwa wie, czy i gdzie w Bielsku mógłbym
dokonać naprawy gwarancyjnej zegarka Casio? Chodzi mi o naprawę zegarka kupionego w innym mieście bo serwisy "przysklepowe" przyjmują naprawy gwarancyjne tylko zakupionych u siebie zegarków. Jadac od Sfery skrecasz w prawo, jak na klimczok i zaraz po lewej stronie Ja tma swoj na gwarancji naprawialem, tzn baterie wymienialem |
| Grzdyl Ponury
|
Posted: 16 Kwi 2008 10:28:40 Witam. Dziekuję wszystkim za pomoc. Będę szukał. |
| Dziadek
|
Posted: 16 Kwi 2008 13:32:09 Witam.
Dziekuję wszystkim za pomoc. Będę szukał. Powodzenia, a jak znajdziesz i naprawisz to już nie musisz być "Ponury" :-D |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |