| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bielsko-Biała / Giełda samochodowa w Bielsku |
| Autor | Wiadomość |
| canisRC
|
Posted: 4 Kwi 2008 15:06:57 Witam Czy w Bielsku - Białej nadal funkcjonuje giełda samochodowa? Jeżeli tak to gdzie i w jakie dni (i czy można tam dojechać autobusem?)? Z góry dziękuję za odpowiedź |
| Dziadek
|
Posted: 4 Kwi 2008 15:42:21 Witam
Czy w Bielsku - Białej nadal funkcjonuje giełda samochodowa? Jeżeli tak to gdzie i w jakie dni (i czy można tam dojechać autobusem?)? Z góry dziękuję za odpowiedź Podobno działa w Wapienicy co niedziela od 6 do 13-ej |
| Samotnik
|
Posted: 4 Kwi 2008 15:57:12 Czy w Bielsku - Białej nadal funkcjonuje giełda samochodowa?
Jeżeli tak to gdzie i w jakie dni (i czy można tam dojechać autobusem?)? Z góry dziękuję za odpowiedź Podobno działa w Wapienicy co niedziela od 6 do 13-ej Samochodowa? :) |
| canisRC
|
Posted: 4 Kwi 2008 20:28:12 Podobno działa w Wapienicy co niedziela od 6 do 13-ej
Samochodowa? :) No właśnie :) Z tego co wiem to jest to raczej giełda z artykułami przemysłowymi ale samochodów to tam raczej nie widziałem. Kiedyś (w XX wieku :)) była chyba na Sarnim Stoku w okolicach Bosmala ale czy dalej jest? Trochę się tam w ostatnich latach pozmieniało... |
| Dziadek
|
Posted: 5 Kwi 2008 07:15:28 Samochodowa? :)
http://www.automix.pl/dok/gieldy,samochodowe |
| canisRC
|
Posted: 5 Kwi 2008 08:16:05 Samochodowa? :)
http://www.automix.pl/dok/gieldy,samochodowe Niewątpliwie jakiś argument to jest jednakże nadal pozostaje aktualne pytanie "gdzie ona jest?" skoro w jedynym znanym miejscu (mi) jest giełda towarowa. ;) |
| Dziadek
|
Posted: 5 Kwi 2008 09:22:39 Niewątpliwie jakiś argument to jest jednakże nadal pozostaje aktualne pytanie "gdzie ona jest?" skoro w jedynym znanym miejscu (mi) jest giełda towarowa. ;) Hmm, kiedyś, zanim się "rozwinęła" to i giełda w Mysłowicach raz była targiem a raz giełdą (zależy w które dni). Pewnie tak jest i tu że w niedzielę zamiast burakami handluje się tam samochodami :-D |
| canisRC
|
Posted: 5 Kwi 2008 19:45:14 Hmm, kiedyś, zanim się "rozwinęła" to i giełda w Mysłowicach raz była
targiem a raz giełdą (zależy w które dni). Pewnie tak jest i tu że w niedzielę zamiast burakami handluje się tam samochodami :-D Hmm, no właśnie temu jestem tak dość pewny swego bo nie tak dawno w niedzielę tam właśnie byłem i zdecydowanie towarom wystawianym bliżej było do buraków niż samochodów. No chyba, że gdzieś jeszcze w Wapienicy jest taki plac z giełdą i niekoniecznie jest to ten sam co o nim myślimy. No chyba, że umarła śmiercią naturalną bo wszyscy do Mysłowic / Gliwic czy gdzie tam jeszcze są doże giełdy w okolicy, jeżdżą. |
| Dziadek
|
Posted: 6 Kwi 2008 07:01:54 ............................................................ No chyba, że umarła śmiercią naturalną bo wszyscy do Mysłowic / Gliwic
czy gdzie tam jeszcze są doże giełdy w okolicy, jeżdżą. I to jest bardzo możliwe :-D |
| kris3k
|
Posted: 6 Kwi 2008 09:00:57 canisRC napisał... Niewątpliwie jakiś argument to jest jednakże nadal pozostaje aktualne
pytanie "gdzie ona jest?" skoro w jedynym znanym miejscu (mi) jest giełda towarowa. ;) W Wapienicy za giełdą towarową (w stronę północną) Około 200m od hali targowej. Byłem osobiście miesiąc temu. Czy jeszcze istnieje?... niewiem ;) PS. |
| canisRC
|
Posted: 7 Kwi 2008 17:37:48 W Wapienicy za giełdą towarową (w stronę północną)
Około 200m od hali targowej. Byłem osobiście miesiąc temu. Czy jeszcze istnieje?... niewiem ;) No to teraz wszystko jasne. Dziękuję za informacje. Jak dobrze pójdzie to w niedzielę potwierdzę czy jeszcze istnieje. |
| TOUDIdel
|
Posted: 5 Kwi 2008 21:03:51 Witam
Czy w Bielsku - Białej nadal funkcjonuje giełda samochodowa? Jeżeli tak to gdzie i w jakie dni (i czy można tam dojechać autobusem?)? obok tej towarowej (tak jakby w głębi) jest placyk betonowy na ktorym sie auta spotykaja. ale czasami jest ich tak malo, że nawet z daleka trudono pomyslec ze to gielda samochodowa :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.427 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |