| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bielsko-Biała / Prosba o opinie. |
| Autor | Wiadomość |
| artur
|
Posted: 8 Mar 2008 16:25:04 Witam mam prosbe o wystawienie opini szanownych Grupowiczow. Otoz na niedawno majacym miejsce weselu pojawil sie pan A z osoba towarzyszaca B. Nie byli parą, znali sie od kilku lat. Pan A aspirował do tego aby być facetem (czy mężem) pani B. /Pan A bardzo chcial byc mężem pani B i przyczajał sie od dłuższego czasu, nawet robił jej prezenty. Milosc raczej jednostronna , platoniczna / Na tym weselu pani B poznała pana C. Pani B spodobala sie panu C z wzajemnoscia. Ukrywali przez pewien czas swoja znajomosc, po czym pani B poinformowala pana A ze jest z panem C. I teraz pytanie o Wasza opinie. Co sadzicie o tej sytuacji jesli A i C są dziecmi kuzynów czyli dalszymi kuzynami. Pan A 29lat, pani B 20 lat, pan C 25 lat. Czekam na wszelkie opinie. Kto ma prawo miec o co pretensje, a kto jest nie fair? pozdrawiam |
| Grzdyl Ponury
|
Posted: 8 Mar 2008 18:20:43 Te pociągi spotkają sie na 68 kilometrze. |
| TOUDIdel
|
Posted: 8 Mar 2008 20:02:11 Te pociągi spotkają sie na 68 kilometrze.
a moim zdaniem rozwiązanie jest, tyle że w zbiorze liczb urojonych :) |
| moonwalker
|
Posted: 8 Mar 2008 20:02:57 Witam mam prosbe o wystawienie opini szanownych Grupowiczow.
Otoz na niedawno majacym miejsce weselu pojawil sie pan A z osoba towarzyszaca B. Nie byli parą, znali sie od kilku lat. Pan A aspirował do tego aby być facetem (czy mężem) pani B. /Pan A bardzo chcial byc mężem pani B i przyczajał sie od dłuższego czasu, nawet robił jej prezenty. Milosc raczej jednostronna , platoniczna / Na tym weselu pani B poznała pana C. Pani B spodobala sie panu C z wzajemnoscia. Ukrywali przez pewien czas swoja znajomosc, po czym pani B poinformowala pana A ze jest z panem C. I teraz pytanie o Wasza opinie. Co sadzicie o tej sytuacji jesli A i C są dziecmi kuzynów czyli dalszymi kuzynami. Pan A 29lat, pani B 20 lat, pan C 25 lat. Czekam na wszelkie opinie. Kto ma prawo miec o co pretensje, a kto jest nie fair? pozdrawiam a oni wszyscy sa z Bielska-Bialej? Bo jesli nie to NTG! |
| Samotnik
|
Posted: 8 Mar 2008 22:04:27 Otoz na niedawno majacym miejsce weselu pojawil sie pan A z osoba
towarzyszaca B. Nie byli parą, znali sie od kilku lat. Pan A aspirował do tego aby być facetem (czy mężem) pani B. /Pan A bardzo chcial byc mężem pani B i przyczajał sie od dłuższego czasu, nawet robił jej prezenty. Milosc raczej jednostronna , platoniczna / Na tym weselu pani B poznała pana C. Pani B spodobala sie panu C z wzajemnoscia. Ukrywali przez pewien czas swoja znajomosc, po czym pani B poinformowala pana A ze jest z panem C. I teraz pytanie o Wasza opinie. Co sadzicie o tej sytuacji jesli A i C są dziecmi kuzynów czyli dalszymi kuzynami. Pan A 29lat, pani B 20 lat, pan C 25 lat. Ja sądzę, że to scenariusz na zajebisty holiłódzki dramat. |
|
|
Posted: 8 Mar 2008 22:42:15 Szanowni Panstwo. Pytam o konkretną opinię, gdyż sprawa dotyczy mieszkańców Bielska - Białej. Odpowiedzi typu NTG są troche niepoważne. Brzmią jak wypociny zgraji koniobijców a nie poważnych ludzi:) Czekam na konkret. |
| moonwalker
|
Posted: 8 Mar 2008 23:06:11 Szanowni Panstwo.
Pytam o konkretną opinię, gdyż sprawa dotyczy mieszkańców Bielska - Białej. Odpowiedzi typu NTG są troche niepoważne. Brzmią jak wypociny zgraji koniobijców a nie poważnych ludzi:) Czekam na konkret. a co, glupio ci teraz bo jestes Panem C, co? :P I jeszcze bluzgasz na ludzi ktorzy laskawie nie zmieszali Cie z blotem za kretynskie pytanie. |
| stclaus
|
Posted: 9 Mar 2008 12:01:27 Witam, Co sadzicie o tej sytuacji jesli A i C są dziecmi kuzynów czyli dalszymi
kuzynami. Pan A 29lat, pani B 20 lat, pan C 25 lat. Czekam na wszelkie opinie. Kto ma prawo miec o co pretensje, a kto jest nie fair? Jak dla mnie zero problemu. jakie pretensje jakie fair. życie nei jest fair a poza tym w tej sytuacji wg mnei nie ma o co sie rozdrabniac. coż powiedzieć shit happens. Pan A niech se walnie setke i życzy szczęscia w końcu czy nie chcial dla neij jak najlepiej? stclaus |
|
|
Posted: 9 Mar 2008 18:56:24 Oczywiscie nie mialem zamiaru nikogo obrazac. Nie jestem panem C, jestem rodzina pana C i pana A. StClaus, dzieki za opinie. pozdrawiam |
| Albert
|
Posted: 14 Mar 2008 09:06:21 ten Pan (29l) to jakas ciamajda , bo przez kilka lat do niczego nie doprowadzul , z Pania (20l) , jezeli Pan (25l) zalatwil sprawe w kilka chwil , tzn ze miedzy Pania (20l) i Panem (29l) nic nie bylo poza urojeniami ze strony tego Pana (29l) , to jest zycie i nie ma czegos takiego jak "rezerwowanie" kolezanek na zapas , Pan (29l) to zwykly pies ogrodnika w mojej ocenie , bo nie dojsc ze nic nie zdziala , bo Pani (20l) jest nim najwyrazniej nie zainteresowana to jeszcze nie chce zeby ktos inny z nia byl . daremne jest jego zachowanie (Pan 29l) a mowienie ze Pan (25l) jest nie moralny bo to kuzyn , w dodatku daleki jest smieszne , podsumowujac , jezeli Panu (29l) sie za duzo wyobrazalo wzgledem Pani (20l) to nawet jezeli brat pana (29l) by sie zaopiekowal Pania (20l) to JEST TO MORALNE , nie zaleznie od tego jak drogie prezenty ofiaruje Pan (29l) i choc by to miala byc nawet nerka , po to chemia decyduje kto z kim i dlaczego ! Pan (29l) powinien sie cieszyc ze Pani (20l) bedzie w rodzinie i nie bedzie z jakimis Panami poza alfabetu . Ewentualny FOCH Pana (29l) nie wskazany bo niema do niego podstaw ! pozdrawiam Witam mam prosbe o wystawienie opini szanownych Grupowiczow.
Otoz na niedawno majacym miejsce weselu pojawil sie pan A z osoba towarzyszaca B. Nie byli parą, znali sie od kilku lat. Pan A aspirował do tego aby być facetem (czy mężem) pani B. /Pan A bardzo chcial byc mężem pani B i przyczajał sie od dłuższego czasu, nawet robił jej prezenty. Milosc raczej jednostronna , platoniczna / Na tym weselu pani B poznała pana C. Pani B spodobala sie panu C z wzajemnoscia. Ukrywali przez pewien czas swoja znajomosc, po czym pani B poinformowala pana A ze jest z panem C. I teraz pytanie o Wasza opinie. Co sadzicie o tej sytuacji jesli A i C są dziecmi kuzynów czyli dalszymi kuzynami. Pan A 29lat, pani B 20 lat, pan C 25 lat. Czekam na wszelkie opinie. Kto ma prawo miec o co pretensje, a kto jest nie fair?
pozdrawiam -- http://www.gazeta.pl/usenet/ |
| MirMir
|
Posted: 9 Kwi 2008 14:47:46 Witam mam prosbe o wystawienie opini szanownych Grupowiczow.
(...) Brzmi to jak niejawna ankieta studenta psychologi, który bada odpowiedzi i dzieli na procenty. |
| Dziadek
|
Posted: 9 Kwi 2008 14:56:46 Witam mam prosbe o wystawienie opini szanownych Grupowiczow.
(...) Brzmi to jak niejawna ankieta studenta psychologi, który bada odpowiedzi i dzieli na procenty. Ale jak można pomóc to czemu nie, tylko jak i komu ? |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.423 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |