| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Bielsko-Biała / Po prostu temat |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 29 . 30 . >> |
| Autor | Wiadomość |
| Adrianoo
|
Posted: 4 Sier 2006 11:46:58 Rozmawia dwoch ukraincow: -Ty slyszales jakie tak w Polsce maja zycie? Wstaja rano i tylko sex, sex, sex potem sniadanie i sex, sex, sex, i obiad i sex, sex, sex i po kolacji jeszcze z dwa razy sex i sex! - No co Ty? A skad wiesz, byles? - Nie, nie wiem od siostry - wyjechala pol roku temu.... |
| lepsza taka pomoc niz zadna
|
Posted: 24 Kwi 2006 12:56:29 No to niech "nie zaluje" ze nie subskrybuje grupy ;) ze SŁOWNICZKA grupowiczki { Kiosk interaktywny - to system prezentacyjny oparty na technologii ekranu dotykowego. Reaguje on na dotyk sterującej nim osoby. Jest połączeniem katalogu produktów, filmu promocyjnego, ulotki informacyjnej i wszystkich środków używanych do zdobycia nowego klienta. Może pełnić funkcje informacyjno-reklamowe. Jeden dotyk palca pozwala na wywołanie plansz z danymi o firmie lub jej lokalizacji, katalogu produktów. } A gdzie ty to dziecinko widzialas w Elblagu ? (Ze nie wspomne o Polsce) Quasi interaktywnosc nie zalicza sie do interaktywnosci... Kto Cie uczyl polskiego malutka? A pozniej takim gamoniom daja magistra... WIOCHA Billboard elektroniczny - to billboard, w którym umieszczony został port podczerwieni. Osoba zainteresowana włącza podczerwień w swoim telefonie komórkowym lub palmtopie i kieruje urządzenie w stronę billboardu, co umożliwia jej pobieranie różnych informacji (np. przypomnienia, dzwonki, logo, tapety). Moze nie wyglada mnie na sredniowiecze, ale brakuje videobilboardow... W tym opisie brakuje nowoczesnego stylu 1. Czy zapoznaje się Pan/Pani z treścią otrzymywanych reklam w formie SMS, MMS? _nigdy - od razu kasuję_ (odpowiedz podkreslona __ oznacza zdecydowany typ E- g) czasami często zawsze 2. Czy zgodziłby/zgodziłaby się Pan/Pani na odsłuchiwanie reklam (30 sekund przed rozpoczęciem rozmowy telefonicznej, 10 sekund co minutę rozmowy) w zamian za darmowe połączenia? TAK _NIE_ (byle jakie podpuchy nie robia tu wrazenia...tylko konkrety... naprzyklad doladowanie konta czyli tyle ile poswiecam czasu raklemom tyle dostaje -w złotowkach to bedzie rownowarte czasem ewentualnego poloczenia z abonentem...ale oczywiscie reklama sie nie liczy do moich wydatkow) 3. Czy spotkał/spotkała się Pan/Pani z opisaną we wcześniejszym pytaniu formą reklamy? _TAK_ () NIE 4. Czy spotkał/spotkała się Pan/Pani z taką formą reklamy, w której po otrzymaniu SMSa lub MMSa i po okazaniu go w sklepie otrzymuje Pan/Pani rabaty, zniżki? TAK NIE (Pytanie jest nie okresolne, bo nie wiadomo, czy chodzi o jakas platna gierke z pytaniami czy jednorazowy SMS gratis) 5. Czy spotkał/spotkała się Pan/Pani z taką forma reklamy, w której po wydrukowaniu kuponu rabatowego zamieszczonego w Internecie otrzymuje Pan/Pani zniżki w sklepie firmy? TAK NIE (patrz odpowiedz bez odpowiedzi wyzej) 6. Czy korzysta Pan/Pani z linków sponsorowanych w wyszukiwarkach internetowych? TAK _NIE_ (nie , w mysl zasady -nie dawaj sie podrywac nie znajomej na obcej infostradzie, tak samo jak na ulicy...ale z ludzmi to roznie bywa i nie jest to reprezentatywan odpowiedz ETYCI.prv.pl) 7. Czy zapoznaje się Pan/Pani z treścią reklam w formie bannerów, pop-up windows? _nigdy - od razu kasuję/zamykam_ (nie ma nic bardziej oblesnego niez nachalny ekschibicjonizn jakies niepotrzebnej firmy) czasami często zawsze 8. Jak często klika Pan/Pani na bannerze lub okienkach pop-up, aby przenieść się na stronę internetową reklamującej się firmy? _nigdy tego nie robię (Proszę przejść do pytania 9, pominąć 10.)_ (Chociaz zawsze musi byc ten pierwszy raz zeby sie przekonac, to widzac innych bezwstydnych uzytkownikow, nie robimy tego wiecej sami, to staje sie tak odpychajace) czasami (Proszę przejść do pytania 10) zawsze (Proszę przejść do pytania 10) 9. Co najczęściej ma wpływ na taką decyzję? (Można wskazać kilka odpowiedzi) branża, z której pochodzi reklama mnie interesuje nudna treść reklamy niewielka atrakcyjność reklamy pod względem grafiki brak czasu (wszystko , po prostu obrzydzenie w sciemnianiu i formy reklam polskich) Juz lepiej reklama ktora nie zachwala , ale informuje, takie sa na sachodzi i maja wysoki poziom, szczegolnie chumoru.. u nas to tragedia i zenuda...jakby juz wybrac cos) 10. Co najczęściej ma wpływ na taką decyzję? (Można wskazać kilka odpowiedzi) _branża, z której pochodzi reklama zupełnie mnie nie interesuje_ ciekawa treść reklamy atrakcyjność reklamy pod względem grafiki 11. Czy zapoznaje się Pan/Pani z treścią otrzymywanych reklam w formie e- mail? nigdy - od razu kasuję (Proszę przejść do pytania 12) czasami (Proszę przejść do pytania 13) często (Proszę przejść do pytania 13) zawsze (Proszę przejść do pytania 13) nic...brak..none albo ewentualnie odpowiedz 5 lub d : kiedys 12. Co ma na to wpływ? (Można wskazać kilka odpowiedzi) brak czasu brak zainteresowania tematyką _mała atrakcyjność reklamy pod względem grafiki i/lub treści_ 13. Czy zapoznaje się Pan/Pani z treścią reklam zamieszczanych w stopkach reklamowych e-maili? _TAK_ (bo jak juz czytam e-mail to po to zeby przeczytac, a nie nie wiadomo co...to glupie pytanie troche, ale niech bedzie...zdazaja sie i malo myslacy) NIE 14. Jaką reakcję wywołuje u Pana/Pani reklama wyświetlana w komunikatorach internetowych? (np. Gadu-Gadu, AQQ) nie zwracam na nie uwagi zapoznaję się z ich treścią, ale nie klikam na bannerze klikam na bannerze, aby przenieść się na stronę reklamującej się firmy nie korzystam z komunikatorów internetowych A co to takie ? Ja uzywam Apsik-apsika... A tak serio, to niepowazne 15. Z jakimi formami reklamy w mediach teleinformatycznych spotyka się Pan/Pani najczęściej? poczta elektroniczna (e-mail) reklama na stronach internetowych reklama na billboardach elektronicznych kioski internetowe (outernet) reklama z wykorzystaniem telefonii komórkowej (SMS, MMS) _inne (jakie?) _ U S E N E T ( http://groups.google.pl/ i e-mail ) 16. Jak często spotyka się Pan/Pani z formami reklamy wskazanymi w poprzednim pytaniu? codziennie _kilka razy w tygodniu_ kilka razy w miesiącu 17. Czy spotkał/spotkała się Pan/Pani z reklamą w formie kiosków internetowych? TAK NIE (Proszę przejść do pytania 19) -NO COMMENT Brak wiecej blizszych danych 18. Proszę określić atrakcyjność wizualną takiej formy reklamy, przy czym 1 - najmniej atrakcyjna forma reklamy, 5 - najbardziej atrakcyjna forma reklamy. 1 2 3 4 5 Zalezy co (patrz poz.17) 19. Czy spotkał/spotkała się Pan/Pani z reklamą w formie billboardów elektronicznych? _TAK_ NIE (Proszę przejść do pytania 21) 20. Proszę określić atrakcyjność wizualną takiej formy reklamy, przy czym 1 - najmniej atrakcyjna forma reklamy, 5 - najbardziej atrakcyjna forma reklamy. 1 2 3 4 5 0 - nie dorobiona chociaz to jedna z lepszych form to niestety spotyka sie nie atrakcyjnie dopracowne 21. Preferuje Pan/Pani otrzymywanie: _reklam pocztą e-mail_ (jak juz mam do wyboru dwa i mam wybrac tylko z tego to nie mam problemu z decyzja) reklam przez SMS, MMS 22. Jak często reklama w mediach tradycyjnych skłania Pana/Panią do skorzystania z reklamowanej usługi lub zakupu reklamowanego produktu? raz w tygodniu lub częściej raz w miesiącu lub częściej kilka razy w roku _reklama w mediach tradycyjnych nie ma wpływu na moje decyzje dotyczące zakupu_ 23. Jak często reklama w mediach teleinformatycznych skłania Pana/Panią do skorzystania z reklamowanej usługi lub zakupu reklamowanego produktu? raz w tygodniu lub częściej raz w miesiącu lub częściej kilka razy w roku reklama w mediach teleinformatycznych nie ma wpływu na moje decyzje dotyczące zakupu -ta dla scislosci to zalezy od potrzeb... 24. roszę określić atrakcyjność wizualną poszczególnych form reklamy, przy czym 1 - najmniej atrakcyjna forma reklamy, 5 - najbardziej atrakcyjna forma reklamy za pomocą MMS 1 2 3 4 5 za pomocą SMS 1 2 3 4 5 za pomocą e-mail 1 2 3 4 5 na stronach internetowych 1 2 3 4 5 w komunikatorach internetowych 1 2 3 4 5 telewizyjna 1 2 3 4 5 radiowa 1 2 3 4 5 prasowa 1 2 3 4 5 ulotkowa 1 2 3 4 5 bilboardy 1 2 3 4 5 inne 1 2 3 4 5 Jak by tak kazda dobrze zaplanowac to kazada moze miec 5. w innym przypadku 0 (nie bede taki ze mniej niz zero) 25. Proszę określić skuteczność (pod względem wzrostu liczby zakupów) poszczególnych form reklamy, przy czym 1 - najmniej skuteczna forma reklamy, 5 - najbardziej skuteczna forma reklamy za pomocą MMS 1 2 3 4 5 za pomocą SMS 1 2 3 4 5 za pomocą e-mail 1 2 3 4 5 na stronach internetowych 1 2 3 4 5 w komunikatorach internetowych 1 2 3 4 5 telewizyjna 1 2 3 4 5 radiowa 1 2 3 4 5 prasowa 1 2 3 4 5 ulotkowa 1 2 3 4 5 bilboardy 1 2 3 4 5 inne 1 2 3 4 5 (to samo co o 1 punkt wyzej) METRYCZKA 1. Płeć Kobieta Mężczyzna Grupa zgodnie okreslonych osob, mieszana ;) 2. Wiek poniżej 20 lat 20 - 25 lat 25 - 30 lat powyżej 30 lat 16 - 40 3. Miejsce zamieszkania wieś miasto poniżej 50 tys. mieszkańców miasto od 50 do 200 tys. mieszkańców miasto powyżej 200 tys. Mieszkańców przewaznie Elblag 120-130 mieszkancow ale nie tylko (w sumie to wszystko razem) 4. Wykształcenie podstawowe* zasadnicze zawodowe* średnie* policealne* licencjat* wyższe* Te z gwiazdka 5. Jakie są dochody gospodarstwa domowego przypadające na 1 osobę miesięcznie? do 500 zł* 500 - 800 zł* 800 - 1000 zł* 1000 - 1500 zł* powyżej 1500 zł* ..^^^^^^ i nigdy wiecej takich ankiet...zeby nie bylo |
| Johnny_Chill
|
Posted: 30 Maj 2006 18:50:20 Czy ktos mial okazje sie tym przejechac i jakie sa wrazenia ogolne ? Mam pytanie o silnik - czy ten 1.8, ktory posiada bagatela 160KM nie pochodzi przypadkiem od Hondy i czy jest odpowiednikiem DOHC VTEC montowanym w wersjach VTi ? Moj kolega szuka sportowego autka, uparl sie, ze kupi honde Vti, ale mu odradzam, bo wiekszosc jest mocno zajezdzona. W opisie jest napisane, ze silnik posiada zmienne fazy rozrzadu, stad moje pytanie o VTEC pozdr. J_C |
| Johnny_Chill
|
Posted: 30 Maj 2006 18:52:10 UPS, POMYLILEM GRUPY DYSKUSYJNE ;-) |
| szauek
|
Posted: 31 Maj 2006 05:25:00 UPS, POMYLILEM GRUPY DYSKUSYJNE ;-) zawsze mozna anulowac post :-) szauek |
| Johnny_Chill
|
Posted: 31 Maj 2006 21:23:04 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-) p.s. jak naprawde jest dopisze pozniej J_C |
| RW
|
Posted: 1 Cze 2006 00:06:50 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-) p.s. jak naprawde jest dopisze pozniej J_C A sa jakies znaki? Jak nie ma, to pojazd A ma pierszeństwo, ale bardzo często jest tak, ze ten co jedzie prosto, uważa, że ma pierszeństwo, to jest dosyc powszechne...gdybym liczył na nich..juz wiele razy odwiedzałbym blacharza;) Wiesiek PS. A ostatnio na jak opuszczałem rondo przy dworcu zachodnim ( te nowe) to jaks baba mi wjechała i nawet nie spojrzała, a z nia jakis facet, az z przerazeniem spojrzałem, czy przypadniem nie mam znaku ustap pierwszeństwa, jak bywa na niektórych duzych rondach.... |
| Posted: 1 Cze 2006 07:06:49 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z
Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-)
Tak bez przygotowania to tak jak na skrzyzowaniu równorządnym czyli reguła prawej reki czyli pierwszeństwo ma pojazd A. |
|
| CaSiaN
|
Posted: 1 Cze 2006 07:38:04 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-) p.s. jak naprawde jest dopisze pozniej J_C Jesli nie ma znakow to logiczne ze pojazd A ma pierszenstwo... CaS |
| Johnny_Chill
|
Posted: 1 Cze 2006 07:55:17 A sa jakies znaki?
Znakow nie ma Jak nie ma, to pojazd A ma pierszeństwo, ale bardzo często jest tak, ze ten
co jedzie prosto, uważa, że ma pierszeństwo, to jest dosyc powszechne...gdybym liczył na nich..juz wiele razy odwiedzałbym blacharza;) I tak wlasnie jest, ze jadacy prosto z Beverly czuja sie jak na ulicy glownej i zakupowicze z Malwy musza ustepowac im pierszenstwa ;-) Najlepsze, ze wszyscy ustepuja. Doskonale miejsce, dla osob, ktore szukaja kogos na stluczke. |
| Johnny_Chill
|
Posted: 1 Cze 2006 08:00:00 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-) p.s. jak naprawde jest dopisze pozniej J_C Jesli nie ma znakow to logiczne ze pojazd A ma pierszenstwo... CaS Znakow nie ma, ale w praktyce jest inaczej - pojazd A ustepuje pojazdowi B, nie widzialem, zeby bylo inaczej ;-) |
| JDziej
|
Posted: 1 Cze 2006 08:31:40 Oto dana sytuacja http://img340.imageshack.us/img340/1912/manewr2jf.jpg Pojazd A wyjezdza z parkingu i sygnalizuje chec skretu w prawo (wraca z Malwy z zakupow). Pojazd B wraca z Beverly Hills i jedzie prosto. Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-) p.s. jak naprawde jest dopisze pozniej J_C Jesli nie ma znakow to logiczne ze pojazd A ma pierszenstwo... CaS Znakow nie ma, ale w praktyce jest inaczej - pojazd A ustepuje pojazdowi B, nie widzialem, zeby bylo inaczej ;-) jedno małe ale, ale pojazd A jak jest wyzej napisane "wyjezdza z parkingu" a nie z uliczki czyli wlacza sie do ruchu i chce wjechac na ulice z parkingu JDziej |
| Posted: 1 Cze 2006 09:26:45 I tak wlasnie jest, ze jadacy prosto z Beverly czuja sie jak na ulicy
glownej i zakupowicze z Malwy musza ustepowac im pierszenstwa ;-) Najlepsze, ze wszyscy ustepuja. Doskonale miejsce, dla osob, ktore szukaja kogos na stluczke. Tak sie dzieje na _każdej_ uliczce osiedlowej. Utarło sie, że ten kto jedzie prosto ma pierwszeństwo :) omg |
|
| Marcin Czerniawski
|
Posted: 1 Cze 2006 12:39:36 <---CIACH--- Znakow nie ma, ale w praktyce jest inaczej - pojazd A ustepuje pojazdowi B, nie widzialem, zeby bylo inaczej ;-) jedno małe ale, ale pojazd A jak jest wyzej napisane "wyjezdza z parkingu" a nie z uliczki czyli wlacza sie do ruchu i chce wjechac na ulice z parkingu JDziej No widzisz - To jest kolejny stereotyp polskich wladcow szos. Definicja skrzyzowania to polaczenie co najmniej dwoch drog publicznych Droga publiczna to utwardzona nawierzchnia o dlugosci co najmniej 60m (lub 30 m -nie pamietam) CZYLI: wyjezdzajacy z parkingu to nie wlaczajacy sie do ruchu tylko kierowca rownorzednej drogi publicznej. Przy okazji nalezy tez pamietac o tym, ze takie skrzyzowanie znosi zakazy postawione przed nim (smieszna jest podobna sytuacja na Kortowie, gdzie jeden wjazd znosi slynna juz czterdziestke na Warszawskiej) pozdro, Dziq |
| szauek
|
Posted: 1 Cze 2006 13:03:23 Droga publiczna to utwardzona nawierzchnia o dlugosci co najmniej 60m (lub
30 m -nie pamietam) heh, a jak ma sobie człowiek prywatną posesję i stoi brama otwarta, na terenie posesji 60 albo 30 metrów utwardzonej drogi to też się liczy do drogi publicznej? I co rozumieć pod pojęciem utwardzona? asfalt, płyty betonowe itp chyba? To co z drogą tzw. polną? Tak szukam definicji tego i owego, jak znajdę to się podziele:) szauek |
| JDziej
|
Posted: 1 Cze 2006 13:43:31 <---CIACH---
No widzisz - To jest kolejny stereotyp polskich wladcow szos. Definicja skrzyzowania to polaczenie co najmniej dwoch drog publicznych Droga publiczna to utwardzona nawierzchnia o dlugosci co najmniej 60m (lub 30 m -nie pamietam) CZYLI: wyjezdzajacy z parkingu to nie wlaczajacy sie do ruchu tylko kierowca rownorzednej drogi publicznej. Kodeks Ruchu Drogowego Oddział 2 Włączanie się do ruchu Art. 17. 1. Włączanie się do ruchu następuje przy rozpoczynaniu jazdy po postoju lub zatrzymaniu się niewynikającym z warunków lub przepisów ruchu drogowego oraz przy wjeżdżaniu: 1. na drogę z nieruchomości, z obiektu przydrożnego lub dojazdu do takiego obiektu, z drogi niebędącej drogą publiczną oraz ze strefy zamieszkania; A to co napisales o utwardzonej nawierzchni ze jak ma 30 metrow dlugoscito jest uznana za droge publiczna jest troche dziwne bo co jesli parking ma 10metrow dlugosci? skad kierowca ma wiedziec wogole jaka znajdujacy sie po prawej stronie parking ma dlugosc??? jak ma 25 metrow dlugosci to jest parkingiem tak? a jak 30m to juz jest droga...? JDziej |
| Pit
|
Posted: 2 Cze 2006 18:50:33 Pytanie, ktory pojazd wg. Was ma pierszeństwo ? ;-)
Ja uważam, że wyjeżdżający spod Malwy powinni ustąpić, wg mnie włączają się do ruchu wyjeżdżając z parkingu. Nawet zdrowy rozsądek nakazuje w takiej sytuacji się zatrzymać ze względu na ograniczoną widoczność (budynek Malwy, stojące samochody) oraz po drugie wymuszenie w tym miejscu mogłoby się nie skończyć tylko na blacharzu (chłopaki wyjeżdżające spod Beverly często lubią testować możliwości swoich aut na tej prostej) :) PS. Kiedyś ostro opieprzyłem gościa, który mi się "władował" przed samochód jadąc jako A i nawet nie patrzył w lewo, do tej pory zastanawiam się czy słusznie (chyba kodeks można by tu naginać) ? |
| szauek
|
Posted: 3 Cze 2006 08:41:11 Ja uważam, że wyjeżdżający spod Malwy powinni ustąpić, wg mnie włączają
się do ruchu wyjeżdżając z parkingu. a jest tam znak duże P znaczy parking?:) W którym miejscu on stoi? Bo chyba to jest najistotniejsze. Nawet zdrowy rozsądek nakazuje w takiej sytuacji się zatrzymać
ze względu na ograniczoną widoczność Myślę że znaki i przepisy nakazują. Zdrowy rozsądek to nakazuje się do nich stosować. Miłego kierowania:) szauek |
| VoMi7
|
Posted: 10 Cze 2006 09:03:14 I tak wlasnie jest, ze jadacy prosto z Beverly czuja sie jak na ulicy
glownej i zakupowicze z Malwy musza ustepowac im pierszenstwa ;-) Najlepsze, ze wszyscy ustepuja. Doskonale miejsce, dla osob, ktore szukaja kogos na stluczke. Na pewno na parkingu pod malwa musi być znak oznaczający parking. W takim przypadku na 100% osoba wyjeżdżająca spod Malwy ma obowiązek ustąpić pierwszeństwo, w końcu włącza się do ruchu. Pozdr. |
| JasonKidd
|
Posted: 24 Cze 2006 15:00:12 Witam, Chciałbym Was prosić o polecenie, dobrych i sprawdzonych fachowców w dziedzine urologii. Oczywiście chodzi o wizytę prywatną w Olsztynie. Z góry bardzo dziękuję! Z pozdrowieniami, JasonKidd |
| mariusz
|
Posted: 24 Cze 2006 18:17:42 Chciałbym Was prosić o polecenie, dobrych i sprawdzonych fachowców w
dziedzine urologii. Oczywiście chodzi o wizytę prywatną w Olsztynie. Roman Łesiów al. Wojska Polskiego 39 Olsztyn tel. (089) 535-72-80 |
| JasonKidd
|
Posted: 24 Cze 2006 18:54:15 Roman Łesiów
al. Wojska Polskiego 39 Olsztyn tel. (089) 535-72-80 Dziękuję, a czy orientujesz się w jakie dni przyjmuje i ile kosztuje wizyta? |
| mariusz
|
Posted: 24 Cze 2006 18:57:52 Dziękuję, a czy orientujesz się w jakie dni przyjmuje i ile
kosztuje wizyta? Najlepiej zadzwoń bo się pewnie zmieniło. Rok temu zdaje się 80-90zł |
| JasonKidd
|
Posted: 24 Cze 2006 19:05:10 Dziękuję, a czy orientujesz się w jakie dni przyjmuje i ile
kosztuje wizyta? Najlepiej zadzwoń bo się pewnie zmieniło. Rok temu zdaje się 80-90zł OK. Tak, czy inaczej będę musiał zadzownić, ale chciałem się przed tym dowiedzieć. Czyli jest to specjalisty godny polecenia? I jeszcze jedno, czy orientujesz się, jaki może być czas oczekiwania na wizytę? |
| mariusz
|
Posted: 24 Cze 2006 19:12:33 I jeszcze jedno, czy orientujesz się, jaki może być czas
oczekiwania na wizytę? Recepcjonistka umawiała na godziny tego samego dnia około 17oo 18oo. Dwie trzy osoby max się spotykały w poczekalni. Jest ok. |
| Gzyms
|
Posted: 27 Cze 2006 10:10:19 Tak na marginesie PZDR Gzyms Chciałbym Was prosić o polecenie, dobrych i sprawdzonych fachowców w
dziedzine urologii. Oczywiście chodzi o wizytę prywatną w Olsztynie. Roman Łesiów al. Wojska Polskiego 39 Olsztyn tel. (089) 535-72-80 |
| jajek
|
Posted: 26 Sier 2006 07:22:52 Przede wszystkim rysunek nie przedstawia miejsca a wyobrażenie autora. Ja uważam, że wyjeżdżający spod Malwy powinni ustąpić, wg mnie włączają
się do ruchu wyjeżdżając z parkingu. a jest tam znak duże P znaczy parking?:) W którym miejscu on stoi? Bo chyba to jest najistotniejsze. Nawet zdrowy rozsądek nakazuje w takiej sytuacji się zatrzymać
ze względu na ograniczoną widoczność Myślę że znaki i przepisy nakazują. Zdrowy rozsądek to nakazuje się do nich stosować. Miłego kierowania:) szauek |
| JasonKidd
|
Posted: 26 Paź 2006 13:09:52 Witam, Czy ktoś z Grupowiczów wie, gdzie mogę kupić kwiaty ok. 21.00? Z tego, co słyszałem, to najdłużej czynna jest kwiaciarnia na Wilczyńskiego - do 20.00. Z pozdrowieniami, JasonKidd |
| Adrian Laczkowski
|
Posted: 26 Paź 2006 14:04:13 Witam,
Czy ktoś z Grupowiczów wie, gdzie mogę kupić kwiaty ok. 21.00? Z tego, co słyszałem, to najdłużej czynna jest kwiaciarnia na Wilczyńskiego - do 20.00. W Alfie kwiaciarnia czynna jest do 21:00 (w niedzielę do 20). |
| JasonKidd
|
Posted: 26 Paź 2006 15:07:29 Witam,
Czy ktoś z Grupowiczów wie, gdzie mogę kupić kwiaty ok. 21.00? Z tego, co słyszałem, to najdłużej czynna jest kwiaciarnia na Wilczyńskiego - do 20.00. W Alfie kwiaciarnia czynna jest do 21:00 (w niedzielę do 20). Dzięki serdeczne, a czy orientujesz się jeszcze, gdzie dostanę pudełka na prezenty :) ? Coś w tym rodzaju: http://www.allegro.pl/item135130519_pudelka_ozdobne_na_prezent_25x20x8_jakosc.html |
| << . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 29 . 30 . >> |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.834 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |