| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / co to był za mecz |
| Autor | Wiadomość |
| Bartosz Augustyniak
|
Posted: 7 Mar 2010 21:02:50 Jaki mecz był na ŁKS ? Nie wiem czemu tak Policja się z nimi tak patyczkuje. Zamykają ulice, korki się porobiły jak diabli. Próbowałem dojechać na stację benzynową, zamiast 8 minut zajęło mi to ponad 25 jak dojechałem okazało się że stacja jest zamknięta bo została zdemolowana. Kto pozwala na te przemarsze kiboli. Jak mają demolować to policja zamiast zamykać ulice powinna pilnować żeby nie tworzyli grupek |
| badzio
|
Posted: 7 Mar 2010 22:40:40 Jaki mecz by na KS ?
Debile kontra policja Nie wiem czemu tak Policja si z nimi tak patyczkuje. Zamykaj ulice, korki
si porobi y jak diabli. Pr bowa em dojecha na stacj benzynow , zamiast 8 minut zaj o mi to ponad 25 jak dojecha em okaza o si e stacja jest zamkni ta bo zosta a zdemolowana. Tia, ok 17 skrzyzowanie wlokniarzy z mickiewicza/bandurskiego w kierunku retkini bylo nieprzejezdne, wracalismy z ikei i kazano nam skrecic w mickiewicza a pozniej jechac do politechniki i wroblewskiego albo obywatelska Kto pozwala na te przemarsze kiboli. Jak maj demolowa to policja zamiast zamyka ulice powinna pilnowa eby nie tworzyli grupek Oj, biedni kibice widzewa nie mogli oficjalnie kupic biletow (kara za burdy na innych meczach) to nawet wladze sie za nimi ujely. |
| JBART
|
Posted: 8 Mar 2010 08:49:46 Kto pozwala na te przemarsze kiboli. Jak mają demolować to policja zamiast
zamykać ulice powinna pilnować żeby nie tworzyli grupek wystarczylyby kary finansowe adekwatne do zniszczeń, ewentualnie można jeszcze strzelać. |
| Maciek
|
Posted: 8 Mar 2010 09:31:29 Oj, biedni kibice widzewa nie mogli oficjalnie kupic biletow (kara za burdy na innych meczach) to nawet wladze sie za nimi ujely. najwazniejsze ze wygrali lepsi :) Gnoje w szalikach (dla jasności: nie każdy z szalikiem gnojem jest, pewno nawet nie większość, ale akurat o gnojach tu mowa) mieli frajdę, zaś normalni mieszkańcy mieli problemy z transportem, i ponieśli różne koszty bezpośrednie i pośrednie z tą "frajdą" związane. Kto więc wygrał...? Kto wg "jabola" okazuje się "lepszy"...? Maciek |
| krzysiek82
|
Posted: 10 Mar 2010 13:35:38 Jaki mecz był na ŁKS ?
Nie wiem czemu tak Policja się z nimi tak patyczkuje. Zamykają ulice, korki się porobiły jak diabli. Próbowałem dojechać na stację benzynową, zamiast 8 minut zajęło mi to ponad 25 jak dojechałem okazało się że stacja jest zamknięta bo została zdemolowana. Kto pozwala na te przemarsze kiboli. Jak mają demolować to policja zamiast zamykać ulice powinna pilnować żeby nie tworzyli grupek Jak dla mnie to nie policja a wojsko powinno się zająć tym. W idealnym świecie według mojego pomysłu gdy wszyscy się zbiorą na stadionie, powinno się go wysadzić żeby raz na zawsze skończyć z tą kretyniadą debili niszczących wszystko na lewo i prawo. I w dupie z prawami człowieka, miejsce tego kurestwa jest w ziemii. |
| Borafu
|
Posted: 10 Mar 2010 13:52:13 Jaki mecz był na ŁKS ?
Nie wiem czemu tak Policja się z nimi tak patyczkuje. Zamykają ulice, korki się porobiły jak diabli. Próbowałem dojechać na stację benzynową, zamiast 8 minut zajęło mi to ponad 25 jak dojechałem okazało się że stacja jest zamknięta bo została zdemolowana. Kto pozwala na te przemarsze kiboli. Jak mają demolować to policja zamiast zamykać ulice powinna pilnować żeby nie tworzyli grupek Jak dla mnie to nie policja a wojsko powinno się zająć tym. W idealnym świecie według mojego pomysłu gdy wszyscy się zbiorą na stadionie, powinno się go wysadzić żeby raz na zawsze skończyć z tą kretyniadą debili niszczących wszystko na lewo i prawo. I w dupie z prawami człowieka, miejsce tego kurestwa jest w ziemii. No, bez wątpienia problem awanturujących się kibiców na dłuższy czas ma się wtedy z głowy. Jeden gość już to nawet przećwiczył w praktyce, choć nie jestem pewnien czy dlatego dostał przydomek "Wielki" ;-) http://pl.wikipedia.org/wiki/Powstanie_Nika Pozdro |
| krzysiek82
|
Posted: 10 Mar 2010 14:00:41 No, bez wątpienia problem awanturujących się kibiców na dłuższy czas ma
się wtedy z głowy. nie potrafię pojąć prostactwa w postaci kiboli. Co siedzi w głowach tych ludzi jeśli określenie ludzi jest jeszcze adekwatne to tych osobników. |
| Protz
|
Posted: 10 Mar 2010 15:02:51 debili niszczących wszystko na lewo i prawo. I w dupie z prawami
człowieka, miejsce tego kurestwa jest w ziemii. Ciebie wysadzmy w powietrze za takie poglady, i w dupie mam twoje prawa jednostki, faszysto. Protz |
| krzysiek82
|
Posted: 10 Mar 2010 15:39:58 Ciebie wysadzmy w powietrze za takie poglady, i w dupie mam twoje prawa
jednostki, faszysto. Zaproponuj coś konstruktywnego. |
| jabol
|
Posted: 10 Mar 2010 16:11:50 Zaproponuj coś konstruktywnego. z moich obserwacji ze tak powiem dlugofalowych. wynika ze: - w latach 80 kiedy na stadion mialy prawo wejsc jednostki nakoksowanych chlopakow z ZOMO - takie zamieszki trwaly zaledwie chwile. kiedy doszlo do zmiany systemowej i doszly do glosu humanitaryzmy itp dziadostwo zaczelo dochodzic do glosu PS1 mowie jako CZYNNY kibic Widzewa. na mecze chodze regularnie: siedzialem na kazdej trybunie, oprocz D PS2 nie pamietam gdzie, ale przeczytalem kiedys ze narody slowianskie sa przygotowane li tylko do zamordyzmu i rzadow silnej reki ... cos chyba w tym jest stety czy niestety |
| Darek S.
|
Posted: 10 Mar 2010 16:51:37 Użytkownik "jabol" kiedy doszlo do zmiany systemowej i doszly do glosu humanitaryzmy itp
dziadostwo zaczelo dochodzic do glosu -------------------------- Daleki jestem od tworzenia teorii spiskowych, ale coraz częściej nachodzi mnie myśl, że władza nie ma ochoty pewnych problemów rozwiązywać, bo są bardzo medialne, nośne i znakomicie wyglądają na plakatach wyborczych... Pozdrawiam Darek |
| JBART
|
Posted: 10 Mar 2010 20:20:29 kiedy doszlo do zmiany systemowej i doszly do glosu humanitaryzmy itp
dziadostwo zaczelo dochodzic do glosu -------------------------- Daleki jestem od tworzenia teorii spiskowych, ale coraz częściej nachodzi mnie myśl, że władza nie ma ochoty pewnych problemów rozwiązywać, bo są bardzo medialne, nośne i znakomicie wyglądają na plakatach wyborczych... w sumie wydawaloby sie, ze rozwiazaniem tego problemu chwalic chcialby sie kazdy. Tylko, ze nawet nie widac prob rozwiazywania... |
| Darek S.
|
Posted: 11 Mar 2010 05:15:48 Użytkownik "JBART" w sumie wydawaloby sie, ze rozwiazaniem tego problemu chwalic chcialby sie
kazdy. Tylko, ze nawet nie widac prob rozwiazywania... ---------------------------- Ale jak położysz na jednej szali próby walki, pomysły i wszystkie bleblania gadających głów oraz faktyczną uciążliwość i zagrożenie dla zwykłego obywatela, a na drugiej hasełko "pokonaliśmy kiboli" i brak zagrożenia - czyli brak presji, brak zainteresowania się obywatela tym tematem - to wychodzi na to, że na kibolach każdy jeden dojdzie do władzy szybciej i w bardziej komfortowych warunkach... Pozdrawiam Darek |
| radxcell
|
Posted: 12 Mar 2010 08:58:53 Ciebie wysadzmy w powietrze za takie poglady, i w dupie mam twoje prawa
jednostki, faszysto. Zaproponuj coś konstruktywnego. to moze ja :) 1. likwidacja podatku PIT, wprowadzenie poglownego 2. likwidacja ZUS i panstwowej sluzby zdrowia 3. likwidacja problemow na polskich drogach [1] to tak na pierwszy tydzien mojej kadencji ;) pozdr, rdx [1] http://miniurl.pl/fotoradary |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 3.819 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |