| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogie³da | Pozycjonowanie stron | z³ote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - £ód¼ / Ważność butli LPG w samochodzie, gdzie homologacja? |
| Autor | Wiadomo¶æ |
| Jerzy
|
Posted: 4 Mar 2010 14:22:57 Witam. Mija mi 10 lat od założenia butli. Kończy się teraz termin jej ważności. Gdzie dokonuje się przedłużenia i jak cała procedura wygląda? To jest POLGAZ na Traktorowej 145? Przy badaniu wymieniali nazwę ale nie byli pewni adresu. Dzięki za pomoc. |
| krzysiek82
|
Posted: 4 Mar 2010 15:15:01 Witam.
Mija mi 10 lat od założenia butli. Kończy się teraz termin jej ważności. Gdzie dokonuje się przedłużenia i jak cała procedura wygląda? To jest POLGAZ na Traktorowej 145? Przy badaniu wymieniali nazwę ale nie byli pewni adresu. Dzięki za pomoc. za podobną kasę wymienisz butlę na nową wiec nie warto się bawić moim zdaniem w przedłużanie ważności. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisz±c dok³adnie migracja jest to:
Przemieszczanie siê ludno¶ci maj±ce na celu zmianê miejsca pobytu Przemieszczanie siê ludno¶ci jest ca³kowicie naturalnym zjawiskiem i wystêpowa³o we wszystkich czasach. Nasilenie siê migracji mo¿e nast±piæ m.in. z przyczyn z³ej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadaj±cej migruj±cym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostaæ w domu... Czas ³adowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatno¶ci cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + gie³da + kinia + |