| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / GWŁ dobrze ustawiajązbieżność i geometrię |
| Autor | Wiadomość |
| Zygusik
|
Posted: 2 Lip 2009 18:07:13 Polecam na Suwalskiej 24 Pozdrawiam |
| sloven
|
Posted: 2 Lip 2009 21:24:11 Polecam na Suwalskiej 24
Pozdrawiam Potwierdzam. Suwalska (przy GUsie) na samym końcu. Ostatnia brama po lewo. Ostatni warsztat po prawo. |
| radxcell
|
Posted: 6 Lip 2009 18:02:52 Polecam na Suwalskiej 24
Pozdrawiam Potwierdzam. Suwalska (przy GUsie) na samym końcu. Ostatnia brama po lewo. Ostatni warsztat po prawo. a nie przed-ostatni? taki starszy gosc z klasa i oglada, jakiej prozno szukac u mechanikow...? pozdr, rdx |
| adamrw
|
Posted: 19 Lip 2009 18:01:06 No i wracam do tematu, bo dopiero w piątek udało mi się ustawić zbieżność. Wcześniej byłem na Więckowskiego 77, ale coś im tam nie pasowało. Pierw chcieli auto na szarpakach sprawdzić, ale mówili że mają popsute , chcieli bym tydzień później podjechał. Jak się pytałem czy można w Nubirze z tyłu ustawić kąt pochylenia, też stwierdzili że się nie da. Po za tym cena jakaś taka za wysoka. Zatem pojechałem na Rzgowską do oponki.pl . Miła obsługa, gość wszystko najpierw sprawdził. Pomimo, że maja ten sam system co widziałem w Pogodzie, to jakoś więcej chyba opcji. Może po prostu więcej gość wykorzystał. Oczywiście pochylenie na tylnej osi udało się ustawić. Zapłaciłem 120 zł za pełną geometrię przód, tył. Oczywiście poinformowano mnie bym najpierw się przejechał, jak bym zauważył ze coś nie tak, nie ma sprawy , proszę przyjechał jeśli nie od razu to w ciągu kilku dni. Więc mogę polecić ten serwis. Wyjechałem , udało mi się znaleźć w miarę prostą drogą i ... puszczam kierownicę, a auto jak po szynie, kierownica ustawiona prosto, pomimo, że nie używają poziomicy do ustawiania kierownicy, Pozdrawiam |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |