| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / GWŁ dobrze ustawiają zbieżność i geometri |
| Autor | Wiadomość |
| Rafał Siech
|
Posted: 2 Lip 2009 17:40:25 Pomimo, że na wydruku wygląda wszystko OK, to by jechać prosto mam
skrzywioną w prawo kierownicę. Mam ten sam problem po wizycie w FeuVert na Jana Pawła - nie polecam. Jeśli znajdziesz coś sensownego podziel się namiarami. |
| Gugas
|
Posted: 2 Lip 2009 21:35:11 Mam ten sam problem po wizycie w FeuVert na Jana Pawła - nie polecam.
Jeśli znajdziesz coś sensownego podziel się namiarami. Mam Quattro, więc trochę więcej ustawiania niż w przecietnym pojeździe, ale raz popełniłem ten sam błąd ze względu na sobotnie późne popołudnie i robiłem poprawkę gdzie indziej, bo ciągneło aż miło. Drugim razem zaryzykowałem NorAuto na Rzgowskiej, gdzie za 30zł dowiedziałem się, że mam do wymiany 2 górne wachacze, które BTW wymieniałem miesiąc wcześniej na nówki Lema :D , odmówiono mi ustawienia geometrii bez wymiany tych elementów (chore) i zaproponowano mi elementy zawieszenia jednego z najtańszych producentów do auta jeżdżącego na 18" i gwintowanym zawieszeniu :) Ostatnio robiłem tutaj http://oponki.pl/kontakt.php i jestem zadowolony. |
| Paweł Olaszek
|
Posted: 3 Lip 2009 11:38:11 Mam ten sam problem po wizycie w FeuVert na Jana Pawła - nie polecam.
Jeśli znajdziesz coś sensownego podziel się namiarami. też nie polecam tego serwisu. Stwierdzili że się nie da ustawić zbieżności, bo jest luz na przekładni, a oni tego nie naprawiają (ale kasę "za sprawdzenie" chcieli wziąć). Pojechałem do skody gdzieś w kompleksie Anilany jeśli dobrze pamiętam, w 20 minut było po sprawie, problemy jak ręką odjął. Przy zmianie opon też dali ciała- przy zakładaniu nie posmarowali niczym opony i był kłopot później ze zdjęciem. |
| adamrw
|
Posted: 3 Lip 2009 12:15:17 Umówiłem się na Suwalskiej. Później podzielę się z wami co i jak. Telefonicznie podał koszt 60zł. |
| adamrw
|
Posted: 3 Lip 2009 20:14:09 No i niestety. Pojechałem na Suwalską i okazało się że Pan nie może mi ustawić zbieżności w całości, bo ma popsuty sprzęt. Powiedział, że może tylko przód ustawić. Więc musiałem podziękować. Cóż, będę szukał dalej. |
| Arti
|
Posted: 4 Lip 2009 16:31:08 Hej, Tak z ciekawości, ile kosztuje ustawienie geometrii? No i niestety. Pojechałem na Suwalską i okazało się że Pan nie może mi
ustawić zbieżności w całości, bo ma popsuty sprzęt. Powiedział, że może tylko przód ustawić. Więc musiałem podziękować. Cóż, będę szukał dalej. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.377 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + kinia + |