| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / GWŁ dobrze ustawiają zbieżność i geometrię |
| Autor | Wiadomość |
| adamrw
|
Posted: 2 Lip 2009 11:51:47 Witam Jak w temacie. Wczoraj byłem w pogodzie, ale nie jestem zadowolony. Będę musiał pojechać z reklamacją, albo poprawiać gdzie indziej. Pomimo, że na wydruku wygląda wszystko OK, to by jechać prosto mam skrzywioną w prawo kierownicę. Jedyne co nie zgadza się na wydruku, to pochylenie na tylnej osi jest za duże(z tego co wiem nie da się tego chyba ustawić), ale to chyba nie powinno powodować problemu z ustawieniem kierownicy. Poza tym koleś jak mi wczoraj ustawiał zbieżność, to ustawił tylko przód. To się pytam a co z tyłem, a on, że producent nie przewidział. To mu wyjaśniłem, że z tyłu zbieżność też można ustawić. Zrobił. Więc nie wiem czy tam niedouczeni są czy jak. Pozdrawiam |
| r.
|
Posted: 2 Lip 2009 12:00:00 Witam
Jak w temacie. Wczoraj byłem w pogodzie, ale nie jestem zadowolony. Będę musiał pojechać z reklamacją, albo poprawiać gdzie indziej. na Suwalskiej. pozdrawiam r. |
| Jarek Andrzejewski
|
Posted: 3 Lip 2009 10:02:28 On Thu, 2 Jul 2009 04:51:47 -0700 (PDT), adamrw
Pomimo, że na wydruku wygląda wszystko OK, to by jechać prosto mam skrzywioną w prawo kierownicę. Nie wyśrodkował przekładni przed ustawianiem geometrii. Podobnie było w Nastapolu na Wałowej. Nie polecam. -- pozdrawiam, Jarek Andrzejewski |
| calleh
|
Posted: 3 Lip 2009 10:17:50 ile teraz pełna geometria kosztuje? |
| zeusx
|
Posted: 5 Lip 2009 23:27:23 Witam Jak w temacie. Łęczycka 11. Ponoć rewelka. zx |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2010 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + katrina + op7 + giełda + katma + |