| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / gdzie garnitur dla tegich? |
| Autor | Wiadomość |
| Tomasz Marszał
|
Posted: 5 Paź 2008 19:34:59 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu. Nie wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? |
| WW
|
Posted: 6 Paź 2008 05:21:17 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu. Nie
wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? A probowałeś w sklepach "dla puszystych". Kupowałem tam sukienki z moją siostrą i chyba widziałem teą garnitury. Skromna kolekcja, ale zawsze. Wystarczy zadzwonić i zapytać. Pozdrawiam WW |
| Strebor
|
Posted: 6 Paź 2008 06:47:52 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu. Nie
wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? Sklep dla puszystych, głowy nie dam ale jak dobrze pamiętam to widziałem na Legionów na odcinku między zachodnią a Gdańską. Strebor |
| Darco76
|
Posted: 6 Paź 2008 07:10:48 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu.
Nie wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? Sprawdź na Piłsudskiego przed wiaduktem przy Tesco na Widzewie. Sklep jest właściwie na przystanku 98 Piłsudskiego/Batorego w stronę Widzewa. |
| Tomasz Kaczanowski
|
Posted: 6 Paź 2008 07:18:43 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu.
Nie wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? Sprawdź na Piłsudskiego przed wiaduktem przy Tesco na Widzewie. Sklep jest właściwie na przystanku 98 Piłsudskiego/Batorego w stronę Widzewa. Sprawdz na Zgierskiej pomiędzy Rynkiem bałuckim a placem katedralnym - po prawej stronie idąc od placu Wolności znajdziesz 2 sklepy z garniturami. Tam można czasem znaleźć coś na mniej typowe gabaryty |
| r.
|
Posted: 6 Paź 2008 13:54:02 Witam potrzenbuje kupić garnitur a mam 140 cm w pasie i 180 cm wzrostu. Nie
wiecie moze gdzie mozna kupic garniak dla tak grubych ludzi ? Może tu: www.bigman.pl pozdrawiam r. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.426 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |