| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / sklepy żeglarskie |
| Autor | Wiadomość |
| WW
|
Posted: 1 Paź 2008 05:54:00 Witam Tam gdzie kiedyś były, to ich nie ma. Gdzie są? Pozdrawiam WW |
| sluzbowo
|
Posted: 1 Paź 2008 08:18:37 Gdzie są?
Ten z Nowej wyniósł się na Glinianą. Paweł PS. A czego szukasz? Bo jeśli np. lin, to duży wybór jest na Łęczyckiej. |
| WW
|
Posted: 1 Paź 2008 10:11:53 Gdzie są?
Ten z Nowej wyniósł się na Glinianą. Paweł PS. A czego szukasz? Bo jeśli np. lin, to duży wybór jest na Łęczyckiej. Karabińczyków tzw. niesymetrycznych i karabińczyków zwykłych. Dzięki i pozdrawiam WW |
| Marcin Stankiewicz
|
Posted: 1 Paź 2008 10:47:31 Karabińczyków tzw. niesymetrycznych i
karabińczyków zwykłych. Nie wiem jak wyglądają karabińczyki żeglarskie ( czy są jakieś strasznie specyficzne ) natomiast Grażka na Kilińskiego na pewno ma w ofercie coś co nazywają "karabińczyki metalowe" ;-) |
| WW
|
Posted: 1 Paź 2008 11:03:01 Karabińczyków tzw. niesymetrycznych i
karabińczyków zwykłych. Nie wiem jak wyglądają karabińczyki żeglarskie ( czy są jakieś strasznie specyficzne ) natomiast Grażka na Kilińskiego na pewno ma w ofercie coś co nazywają "karabińczyki metalowe" ;-) Z nierdzewki być muszą. Dzięki za namiar, sprawdzę. To ta hurtownia przy parku Śledzia ? Pozdrawiam WW |
| Marcin Stankiewicz
|
Posted: 1 Paź 2008 12:45:34 Dzięki za namiar, sprawdzę. To ta hurtownia przy
parku Śledzia ? Yeap. Róg Kilińskiego i Północnej. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.010 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |