| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / sims 2 |
| Autor | Wiadomość |
|
|
Posted: 30 Wrz 2008 08:10:59 Witam. Poszukuję osoby z Łodzi, która ma gre sims 2 z dodatkami ( moze byc nieoryginalna, ale działajaca) i moze mi ją dzisiaj sprzedac, albo przegrac. 50 pln. Prosze o szybki odzew. gg 6554298 |
| Roman
|
Posted: 30 Wrz 2008 12:42:41 Nieorginalna to chyba sam sobie mozesz z netu sciagnac...a bylbym w wielkim szoku jesli ktos zawolalby od ciebie 50 pln za nieorginalna gre. Pozdrawiam |
| embratka
|
Posted: 30 Wrz 2008 14:59:51 kiedy własnie nie moge sama sciagnac bo nie mam internetu w domu, tylko w biurze. A tam scigaja i w ogole sie boje. A dodatkow do sims 2 jest chyba 16 albo 18 wiec 50 złotych jest dosc uczciwa cena. I moja oferta JEST POWAŻNA Prosze niech sie ktos zglosi:-) |
| Michal
|
Posted: 30 Wrz 2008 21:03:38 kiedy własnie nie moge sama sciagnac bo nie mam internetu w domu, tylko w
biurze. A tam scigaja i w ogole sie boje. A dodatkow do sims 2 jest chyba 16 albo 18 wiec 50 złotych jest dosc uczciwa cena. I moja oferta JEST POWAŻNA Prosze niech sie ktos zglosi:-) Wcale bym się nie zdziwił, gdyby zgłosił się jakiś policjant... wcale :) Pozdrawiam Michał |
| boropi
|
Posted: 30 Wrz 2008 21:35:51 kiedy własnie nie moge sama sciagnac bo nie mam internetu w domu, tylko w
biurze. A tam scigaja i w ogole sie boje. A dodatkow do sims 2 jest chyba 16 albo 18 wiec 50 złotych jest dosc uczciwa cena. I moja oferta JEST POWAŻNA Prosze niech sie ktos zglosi:-) Wcale bym się nie zdziwił, gdyby zgłosił się jakiś policjant... wcale :)
A tam kocioł. boropi |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |