| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / Poszukiwany mobil z U520XL lub PC68(78)XL(ELITE) |
| Autor | Wiadomość |
| Andys
|
Posted: 8 Lip 2008 11:41:00 Witam, Jeśli znajdzie się w naszym mieście, najchętniej na Bałutach, uprzejma(-y) koleżanka(kolega) z mobila posiadająca(-y), któryś z TRX`ów w temacie i wolną chwilę aby umówić się w mieście, w celu przełożenia radia do mojego samochodu i sprawdzenia ile zakłóceń zbiera z instalacji Pozdrawiam, Andys |
| Andys
|
Posted: 8 Lip 2008 20:28:40 Witam,
Jeśli znajdzie się w naszym mieście, najchętniej na Bałutach, uprzejma(-y) koleżanka(kolega) z mobila posiadająca(-y), któryś z TRX`ów w temacie i wolną chwilę aby umówić się w mieście, w celu przełożenia radia do mojego samochodu i sprawdzenia ile zakłóceń zbiera z instalacji Pozdrawiam, Andys Podziękowania dla kolegi senderbell`a. Dzięki niemu już wiem jak wygląda i zachowuje się PC78XL. Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza z 520XL? :-D Pozdrawiam, Andys |
| Marcin Stankiewicz
|
Posted: 8 Lip 2008 21:09:08 Dnia Tue, 08 Jul 2008 22:28:40 +0200, Andys na pl.regionalne.lodz Podziękowania dla kolegi senderbell`a. Dzięki niemu już wiem jak wygląda
i zachowuje się PC78XL. Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza z 520XL? :-D Hmm ... to ja powiem tak : jeśli obawiasz się o zakłócenia to polecam radia firmy Lafayette model ERMES/ZEUS. Lepszych filtrów chyba nie ma żadne inne. W razie czego służę modelem Zesu :) |
| Andys
|
Posted: 9 Lip 2008 07:46:34 Hmm ... to ja powiem tak : jeśli obawiasz się o zakłócenia to polecam radia
firmy Lafayette model ERMES/ZEUS. Lepszych filtrów chyba nie ma żadne inne. W razie czego służę modelem Zesu :) Witam, Dzięki za odzew. Na samym początku swoich rozterek myślałem o Johnnym II ASC i właśnie Lafayette Ermes (wydawało mi się, że ma lepszą ergonomię od Zeusa). Dopiero później namieszałem sobie w głowie, że zamiast Presidenta lepiej kupić za połowę ceny Unidena. Wczoraj odsłuchiwałem PC78XL, na prawdę nie było słychać szumów, tyle że to DUŻE radio do samochodu osobowego :-|. Gdzie i kiedy moglibyśmy się spotkać? Pozdrawiam, Andys |
| O_O
|
Posted: 11 Lip 2008 23:52:56 Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza z 520XL? :-D
mam cos takiego sluze pomoca - pozdr, |
| Andys
|
Posted: 12 Lip 2008 11:06:25 Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza z 520XL? :-D
mam cos takiego sluze pomoca - pozdr, Dzięki za odzew. Od 3-ech dni też już mam, ale spytam z jaką anteną i czy masz Chińczyka czy Filipińczyka? Pozdrawiam, Andys |
| O_O
|
Posted: 12 Lip 2008 11:22:15 Dzięki za odzew. Od 3-ech dni też już mam,
Ano rzadko na grupie bywam i nieregularnie. ale spytam z jaką anteną i
ML145 na magnesie, mam tez starego Bostona, super antenka tyko za ciezka na magnes. czy masz Chińczyka czy Filipińczyka?
Nie pamiętam, bo radio w aucie na parkingu stoi Pozdrawiam Piotr |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.401 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |