| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Moje miasto - Łódź / Okna w rozsądnej cenie i dobrej jakości? |
| Autor | Wiadomość |
| GK
|
Posted: 21 Maj 2008 10:57:56 Witam, Jaką firmę polecacie z oknami w dobrej cenie i jakości oraz o przyjemnej obsłudze? Interesują mnie dwa okna standardowy rozmiar, 5-komorowe, najchętniej Schüco. Rejon ogólnie od Piotrkowskiej w kierunku Widzewa. Pozdrawiam, Grzegorz |
| FROST
|
Posted: 21 Maj 2008 11:50:00 Witam,
Jaką firmę polecacie z oknami w dobrej cenie i jakości oraz o przyjemnej obsłudze? Interesują mnie dwa okna standardowy rozmiar, 5-komorowe, najchętniej Schüco. Rejon ogólnie od Piotrkowskiej w kierunku Widzewa. Pozdrawiam, http://www.oplast.pl/ Nie schuco ale deceunick, zakupiłem u nich okna do całego mieszkania, jestem zadowolony zarónow z okien jak i z montażu. Najtaniej nie jest.Można negocjować cenę |
| Pietrzak
|
Posted: 23 Maj 2008 12:45:30 ja wlasnie chcialem zamowic 3 okna do kamienicy na 1go maja. rozmiar otowrow na okna to szerokosc 1,5 m, wysokosc 1,68m jakie ceny proponuje pawbud? moze owa znizka sie znajdzie aha chodzi mi o demontaz starych, montaz nowych i obrobke tynkarska Michal |
| Pietrzak
|
Posted: 24 Maj 2008 18:41:52 dzieki za odp ale juz chyba za pozno. bylem juz na rojnej. zamowilem na poniedzialek wycene. czy rzeczywiscie te okna sa dobre? kierowalem sie glownie Twoja opinia bo w internecie polecaja okna z krakowa (ale bardzo drogie) natomiast nie polecaja z rabienia... Michal |
| Pietrzak
|
Posted: 25 Maj 2008 11:25:36 widze, ze znasz sie na oknach... wykorzystam Cie wiec jeszcze raz i zadam pytanie. Otoz okna, ktore zamowilem beda montowane w kamienicy na 1-go maja. Jezdza tam caly czas autobusy i auta. Czytalem gdzies, ze mozna zamontowac okna z roznymi grubosciami szyb i wtedy jest znacznie ciszej niz przy standardzie. Czy mozesz cos na ten temat powiedziec? Dzieki Michal |
| JBART
|
Posted: 8 Lip 2008 17:28:50 z kamienicami, to bywa roznie jesli chodzi o robote - zadzwon w PN do
jednego z salonow (najlepiej do zgierza - ja z rana uprzedze kogo trzeba) i popros o wycene, a potem powolaj sie na mnie (na kontakt z PRL) i popros o rabat ;) -- ender Wszyscy z PRL dostaną rabat ? :) Mnie tez czeka zakup okien... |
| JBART
|
Posted: 9 Lip 2008 12:08:19 z kamienicami, to bywa roznie jesli chodzi o robote - zadzwon w PN do
jednego z salonow (najlepiej do zgierza - ja z rana uprzedze kogo trzeba) i popros o wycene, a potem powolaj sie na mnie (na kontakt z PRL) i popros o rabat ;) Wszyscy z PRL dostaną rabat ? :) Mnie tez czeka zakup okien... a prosze bardzo - do 15.VII - jak sie powolasz na mnie ;p a bardzo dziekuje :) zamowilem, znizke dostalem i do tego stopniowany uchył - cokolwiek mialoby to oznaczac :P |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.404 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |