| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / 55 procent mnie poparlo |
| Autor | Wiadomość |
| Jacek Kruszniewski
|
Posted: 13 Lis 2006 12:05:29 Dnia 13.11.2006 12:51, użytkowniczka/użytkownik boukun napisała/napisał (niepotrzebne skreślić): *PLONK* Jacek K. |
| ttt
|
Posted: 13 Lis 2006 12:20:38 "PiS udaja partie rzadzaca, a PO i inne opozycje. Z drugiej strony
prezydent Wroclawia, mason Rafal Dutkiewicz, w otoczeniu Zyda Kieresa Zydzi. Facet, chyba pomyliłeś grupy. Powinieneś pisać na jakieś grupy związane z psychiatrią bo powinieneś się leczyć. |
| aldarik
|
Posted: 13 Lis 2006 12:28:42 (...) Skąd się biorą tacy "ludzie"...? człowieku wyprowadź się do innego kraju skoro ci Żydzi i inni przeszkadzają. |
| yaro
|
Posted: 13 Lis 2006 12:39:53 Skąd się biorą tacy "ludzie"...?
człowieku wyprowadź się do innego kraju skoro ci Żydzi i inni przeszkadzają. polecam Izrael :) tam bedzie sie mogl wykazac :) yaro |
| Piotr Rościszewski
|
Posted: 13 Lis 2006 15:45:40 (...) Skąd się biorą tacy "ludzie"...? człowieku wyprowadź się do innego kraju skoro ci Żydzi i inni przeszkadzają. W ramach leczenia zalecam wyjazd do sanatorium w Izraelu. |
| Johnson
|
Posted: 13 Lis 2006 13:14:52 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. A nie wydaje ci sie że jesteś Napoleonem ... ? |
| G. B. Spender
|
Posted: 13 Lis 2006 13:37:42 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. Skoro z tym czujesz się lepiej ;-) Myślę, że sporej części ludzi się poprostu dupy nie chciało ruszyć i tyle... |
| Huckleberry
|
Posted: 13 Lis 2006 15:44:09 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. Pomarzyć dobra rzecz. Weź pod uwagę tych którzy: - byli chorzy - woleli posiedzieć przed TV - nie było ich w Polsce - byli w innym mieście i już nie dali rady zagłosować - zapomnieli To jakieś 54,5% tych co nie poszli do wyborów :) pozdrawiam |
| Rafi
|
Posted: 13 Lis 2006 16:46:49 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. <ciach bełkot Z ciekawości: przeczytał ktoś te wypociny do końca...? ;) |
| sg
|
Posted: 13 Lis 2006 16:58:22 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. <ciach bełkot Z ciekawości: przeczytał ktoś te wypociny do końca...? ;) a ktoś go wogóle czyta? jeszcze są tacy co to go nie wrzucili do KFa? |
| Milo
|
Posted: 13 Lis 2006 20:12:22 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
poparło? zapewniam Cię że 99,99% z owych 55% w życiu o takim cymbale jak ty nie słyszało... Bosz... pozdrawiam paweł p.s.: przepraszam, musiałem... już idzie do KF |
| Zbyszek Tuznik
|
Posted: 13 Lis 2006 22:53:03 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. Tez masz sie czym chwalic.... ja wczoraj sprawilem, ze wzeszlo i zaszlo slonce i jutro zrobie to samo! Zbyszek |
| boukun
|
Posted: 14 Lis 2006 09:57:59 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow samorzadowych. Skoro z tym czujesz się lepiej ;-) Myślę, że sporej części ludzi się poprostu dupy nie chciało ruszyć i tyle... A szczegolnie w najbardziej zazydzonym miescie w Polsce, jakim jest Lodz. Stad ta najnizsza frekwencja u was. Ludziom sie u was na wymioty zbiera na haslo pt. wybory! Kropiwnicki znow nagabywal w Radiu Maryja i zabiegal o wasze glosy, z drugiej strony trzyma z Zydami (nie dziwne, bo Radio Maryja tez). Proponowalbym wziasc go wam pod lupe... boukun |
| boukun
|
Posted: 14 Lis 2006 10:01:29 Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow samorzadowych. Pomarzyć dobra rzecz. Weź pod uwagę tych którzy: - byli chorzy - woleli posiedzieć przed TV - nie było ich w Polsce - byli w innym mieście i już nie dali rady zagłosować - zapomnieli To jakieś 54,5% tych co nie poszli do wyborów :) pozdrawiam Z drugiej strony te 45 procent ktorzy poszli, to caly kler, reszta Zydow w Polsce i 280 tysiecy startujacych w wyborach wraz z ich pociotkami, plus moherowe berety i oglupiala przez zydomedia czesc spoleczenstwa. Moja wyliczanka jest bardziej precyzyjna. boukun |
| Michał Grzelak
|
Posted: 14 Lis 2006 10:15:21 Użytkownik boukun napisał: Ponad 55 procent polskich wyborcow poparlo moj bojkot wyborow
samorzadowych. Cienki jesteś. Na mój apel, wypowiedziany nieśmiało, w zaciszu mieszkania, by wczoraj o 16 nikt się nago na Piotrkowskiej nie opalał zareagowało 100% społeczeństwa. Aż boję się pomyśleć co by było, gdybym z podobnym, lub innym apelem wystąpił publicznie. Ach jakaż to Moc we mnie drzemie!! M..M |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.423 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |