| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Pozdrowienia:] |
| Autor | Wiadomość |
| Eli
|
Posted: 18 Paź 2006 12:38:44 Pozdrowki dla klasy I lj ZSPnr 1 w Jo-wie Buziaki 4 everyone:] |
| reod
|
Posted: 18 Paź 2006 13:16:12 Pozdrowki dla klasy I lj ZSPnr 1 w Jo-wie
Buziaki 4 everyone:] Joł ziom! Nie pish jush na tom grupe, pozdro666 for all! |
| jezier
|
Posted: 18 Paź 2006 15:44:41 Pozdrowki dla klasy I lj ZSPnr 1 w Jo-wie
Buziaki 4 everyone:] heh, chyba ci sie pojebala grupa dyskusyjna z czatem :o |
| Bartek
|
Posted: 18 Paź 2006 16:56:07 jezier napisaĹ(a): heh, chyba ci sie pojebala grupa dyskusyjna z czatem :o
Natomiast twoje slownictwo zapomnialo kultury... ;-) |
| profimal
|
Posted: 18 Paź 2006 21:26:18 Natomiast twoje slownictwo zapomnialo kultury... ;-)
ja już nie wiem co gorsze - soczysta polszczyzna czy jojo ziomal madafaka! lepszy chyba klnący jak szewc :) |
| Bartek
|
Posted: 18 Paź 2006 21:45:53 ja już nie wiem co gorsze - soczysta polszczyzna czy jojo ziomal madafaka!
lepszy chyba klnący jak szewc :) Jasne ze tak, ale mogl wygwiazdkowac bo moga dzieciaki czytac ktore nie pisza "jojo ziomal madafaka" a i slowa wulgarne sa im obce. Czyli takie dziecko co to jest porzadnie wychowane ;-) |
| mIrO
|
Posted: 18 Paź 2006 21:59:53 Czyli takie dziecko co to jest porzadnie wychowane ;-)
ROTFL 4 pazdziernika jechalem porannym (no, moze troche przesadzam, cos ok. 10) pociagiem do Gliwic. Pociag - jednostka z duzymi przedzialami (jak to jednostka ;) ). W boksie na przeciwko siedzialy 4 dziewczyny, w trakcie sprawdzania biletow okazalo sie, ze 1 rok studiow. A mnie, staremu studentowi, uszy wiedly, jak slyszalem ich slownictwo. To my w ten sposob nie rozmawiamy miedzy soba, a jak jezdzilismy na 1 czy 2 roku wiekszymi grupami i ktos tak mowil, to najczesciej szybko byl izolowany, bo po co sie za kretyna wstydzic? Natomiast te pieknosci najwyrazniej sie tym w jakis sposob szczycily... Ja nie mowie, ze nie zdarza sie klnac, nawet jak szewc (no bo ilez mozna np. spokojnie siedziec nad jednym ustrojstwem, ktore z niewiadomego powodu nie chce dzialac...), ale przecinkowania nigdy u nas nie bylo, czy mowienia do siebie w stylu "spier****", z tego powodu, ze komus sie wydawalo, ze ktos inny zajmuje za duzo miejsca w pociagu ;) |
| Bartek
|
Posted: 19 Paź 2006 07:24:35 Czyli takie dziecko co to jest porzadnie wychowane ;-)
ROTFL [ciach] mIrO zauwazyles na koncu mojej wypowiedzi takie cos - ;-) ? |
| mIrO
|
Posted: 19 Paź 2006 18:33:26 ROTFL
[ciach] mIrO zauwazyles na koncu mojej wypowiedzi takie cos - ;-) ? Zauwazylem ;P dlatego tez sie smieje ;) to pozniej to byla dygresja ;) |
| Bartek
|
Posted: 19 Paź 2006 19:02:48 ROTFL
[ciach] mIrO zauwazyles na koncu mojej wypowiedzi takie cos - ;-) ? Zauwazylem ;P dlatego tez sie smieje ;) to pozniej to byla dygresja ;) Uff ;-) BTW. W autobusach cicho lub wcale nie klne! :P |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.408 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |