| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / gliwice sosnica - internet |
| Autor | Wiadomość |
| esos | chlanie.net
|
Posted: 18 Paź 2006 12:25:53 witam. czy ktos z Grupowiczow orientuje sie, kto poza TPSA dostarcza net na terenie Gliwic - sosnicy? chodzi konkretnie o okolice ulicy korczoka pozdrawiam esos |
| PanSum
|
Posted: 18 Paź 2006 16:34:36 witam.
czy ktos z Grupowiczow orientuje sie, kto poza TPSA dostarcza net na terenie Gliwic - sosnicy? chodzi konkretnie o okolice ulicy korczoka pozdrawiam esos Poszukaj na ul. żeromskiego 12 firma grakom tel. 502651630 |
| pistach
|
Posted: 18 Paź 2006 18:58:07 witam.
czy ktos z Grupowiczow orientuje sie, kto poza TPSA dostarcza net na terenie Gliwic - sosnicy? chodzi konkretnie o okolice ulicy korczoka pozdrawiam esos www.proxnet.pl mozna generlanie chwalic:) |
| Misiek
|
Posted: 19 Paź 2006 08:06:20 witam.
czy ktos z Grupowiczow orientuje sie, kto poza TPSA dostarcza net na terenie Gliwic - sosnicy? chodzi konkretnie o okolice ulicy korczoka
pozdrawiam esos pirxnet? BMJ? |
| Cactus
|
Posted: 19 Paź 2006 08:59:36 www.proxnet.pl mozna generlanie chwalic:)
to prawda, wyprzedają konkurencje o jakies 1,5 Mb/s w standardowym abonamencie za 50-60zl/miech |
| Brinwill
|
Posted: 19 Paź 2006 12:57:01 Nie polecam grakomu! Jestem z nimi kilka lat, bo nie mialem innej mozliwosci... co kilka dni jest przerwa w sygnale, jak zbliza sie burza, to wylaczenie swieci gwarantowane! Kiedys bylo przebicie i poszlo napiecie po sieci. Cudem komputer sie nie spalil. Sieciowka sie spalila - ile bylo problemow, aby ja wymienili, choc sila poszla po ich sieci Nie polecam, odradzam wiec. Sam szukam dobrej firmy. |
| Cactus
|
Posted: 19 Paź 2006 13:19:27 pokazuj te posty. Skoro juz tyle ich nawysylales (mam nadzieje że przez blad czytnika) to teraz posprzataj. |
| PanSum
|
Posted: 19 Paź 2006 20:04:44 pokazuj te posty. Skoro juz tyle ich nawysylales (mam nadzieje że przez blad czytnika) to teraz posprzataj. przecież pisał, że spaliła mu się karta sieciowa pewnie jeszcze nie wymienił i uszkodzona karta wysyła wszystkie dane po sześć razy żeby było pewne że dojdą |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |