| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Zapytanie-Internet Ultra |
| Autor | Wiadomość |
| Grzegorz W.
|
Posted: 17 Paź 2006 19:49:32 Dzień dobry od jakiegoś czasu posiadam pakiet internetowy Internet Ultra 1000, mam w związku z tym czy nie możecie zwiększyć prędkość transmisji danych w kanale zwrotnym(obecnie jest 128 kbit/s), strasznie mało to jest . Z góry dziękuję za informacje. -- Pozdrawiam Grzegorz Wandziura http://www.grzegorzw.elsat.net.pl gg:418248 |
| Waldek M.
|
Posted: 17 Paź 2006 19:51:48 Dzień dobry od jakiegoś czasu posiadam pakiet internetowy Internet Ultra
1000, mam w związku z tym czy nie możecie zwiększyć prędkość transmisji danych w kanale zwrotnym(obecnie jest 128 kbit/s), strasznie mało to jest . Z góry dziękuję za informacje. Yyyyyyyyyyyyyy................ ale kto ma Ci "zwiększyć" - grupa dyskusyjna ? :-D Pozdrawiam, Waldek |
| LM
|
Posted: 17 Paź 2006 19:57:22 Grzegorz W. pisze 17-10-2006 21:49: Dzień dobry od jakiegoś czasu posiadam pakiet internetowy Internet Ultra
1000, mam w związku z tym czy nie możecie zwiększyć prędkość transmisji danych w kanale zwrotnym(obecnie jest 128 kbit/s), strasznie mało to jest . Możemy zwiększyć, czemu nie ;-) |
| Bartek
|
Posted: 17 Paź 2006 20:17:25 Dzień dobry od jakiegoś czasu posiadam pakiet internetowy Internet Ultra
1000, mam w związku z tym czy nie możecie zwiększyć prędkość transmisji danych w kanale zwrotnym(obecnie jest 128 kbit/s), strasznie mało to jest . Z góry dziękuję za informacje. ;-) |
| mir
|
Posted: 18 Paź 2006 21:10:03 Dzień dobry od jakiegoś czasu posiadam pakiet internetowy Internet Ultra
1000, mam w związku z tym czy nie możecie zwiększyć prędkość transmisji danych w kanale zwrotnym(obecnie jest 128 kbit/s), strasznie mało to jest . Z góry dziękuję za informacje. Dzien dobry Pisze Pan ze posiada pan pakiet internetowy Internet Ultra 1000 od jakiegos czasu, zwiazku z tym predkosc transmisji danych w kanale zwrotnym (obecnie posiada Pan chyba 128 kbit/s) zostanie zwiekszona za jakis czas. Polecamy sie na przyszlosc. mir |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.399 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |