| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / firma tuningowa |
| Autor | Wiadomość |
| Pablo
|
Posted: 17 Paź 2006 12:39:34 Witam! gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac) firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? dziekuje i pozdrawiam Pablo |
| Adas Miauczynski
|
Posted: 17 Paź 2006 13:38:55 Witam!
gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac) firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? Zamiast wydawac kase na takie badziewia i pogarszac strumien swiatla podawany przez reflektory zainwestuj lepiej w kurs doskonalenia jazdy. Na pewno bardziej Ci sie to oplaci. Pomijajac oczywiscie fakt, ze to NTG :-P |
| jezier
|
Posted: 17 Paź 2006 14:41:25 gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac)
firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? polecam siebie. kumpel pojechal do miasta z bad lookiem mojej roboty i wszyscy sie za nim ogladali :-) efekt mojej ciezkiej pracy mozna podziwiac tu: www.jezier.neostrada.pl/clio.jpg |
| profimal
|
Posted: 17 Paź 2006 15:00:15 polecam siebie. kumpel pojechal do miasta z bad lookiem mojej roboty i
wszyscy sie za nim ogladali :-) efekt mojej ciezkiej pracy mozna podziwiac tu: www.jezier.neostrada.pl/clio.jpg rzeczywiście - żywcem orzeł któy namierzył ofiarę - w zasadzie w pierwszej chwili myślałem, że to dodge viper! :) pozdrawiam |
| PanSum
|
Posted: 17 Paź 2006 17:24:01 gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac)
firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? polecam siebie. kumpel pojechal do miasta z bad lookiem mojej roboty i wszyscy sie za nim ogladali :-) efekt mojej ciezkiej pracy mozna podziwiac tu: www.jezier.neostrada.pl/clio.jpg wow kiedy i gdzie mogę podstawić swoją gablotę masz stary smykałke do tej roboty |
| Pablo
|
Posted: 17 Paź 2006 19:16:43 Witam!
gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac) firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? Zamiast wydawac kase na takie badziewia i pogarszac strumien swiatla
podawany przez reflektory zainwestuj lepiej w kurs doskonalenia jazdy. Na pewno bardziej Ci sie to oplaci. czyli dac sobie z tym spokoj bo strumien swiatla bedzie pogorszony? a inwestowac w kurs doskonalenia jazdy nie chce, po co mam dobrze jezdzic? ja chce strumien swiatla zwezic tylko, no Pomijajac oczywiscie fakt, ze to NTG :-P
pytalem o firmy na slasku to chyba nie takie NTG. |
| Pablo
|
Posted: 17 Paź 2006 19:16:50 gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac)
firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? polecam siebie. kumpel pojechal do miasta z bad lookiem mojej roboty i wszyscy sie za nim ogladali :-) efekt mojej ciezkiej pracy mozna podziwiac tu: www.jezier.neostrada.pl/clio.jpg Taa niezupelnie o to mi chodzilo ale prawie:) |
| alexander
|
Posted: 17 Paź 2006 19:19:45 zainwestuj lepiej w kurs doskonalenia jazdy.
Na pewno bardziej Ci sie to oplaci. a inwestowac w kurs doskonalenia jazdy nie chce, po co mam dobrze jezdzic? ja chce strumien swiatla zwezic tylko, no Miauczynski powtorzy jeszcze raz, skoro polowa spoleczenstwa nie rozumie... |
| minorman
|
Posted: 18 Paź 2006 17:11:45 A gdzie trzeci pasek????? |
| Piotr Suchowski
|
Posted: 20 Paź 2006 13:39:21 gdzie na slasku znajde w miare profesionalna (coby nic nie spaprac)
firme tuningowa, ktora zrobilaby mi badlooka i wloty powietrza na masce w peogeot 206? polecam siebie. kumpel pojechal do miasta z bad lookiem mojej roboty i wszyscy sie za nim ogladali :-) efekt mojej ciezkiej pracy mozna podziwiac tu: hahahahaaha, wiesz że upadek z fotela może skończyć się natychmiastowym zgonem ? gdzie Twoje sumienie ? |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |