| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / poczta w gazeta.pl |
| Autor | Wiadomość |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 18:26:38 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). |
| Henryk "Plumski" Plumowski
|
Posted: 15 Paź 2006 18:28:08 Pewna osoba, czyli Katarzyna K oświadczyła nam oto tak, jak widać poniżej: Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty
wychodzącej (SMTP). pop3.poczta.gazeta.pl smtp.poczta.gazeta.pl |
| Jd.
|
Posted: 15 Paź 2006 18:37:18 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej
(SMTP). Jakiś konkurs z nagrodami? NTG ;) |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 18:40:05 Pewna osoba, czyli Katarzyna K
oświadczyła nam oto tak, jak widać poniżej: Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). pop3.poczta.gazeta.pl smtp.poczta.gazeta.pl Wielkie dzięki. Korzystając z możliwości rozmowy z policjantem, chciałam zapytać czy istnieje gdzieś w internecie lista/spis rzeczy skradzionych, które udało się oddzyskać Policji. Kradzież pewnego przedmiotu dokonana była na terenie Gliwic, zgłoszona na Kom. Policji w Gliwicach. |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 18:42:09 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). Jakiś konkurs z nagrodami? NTG ;) eh, jaki tam konkurs... :P Formatowałam dysk, konfigurują konta w Outlook i wiedziałam, że na usenecie szybciej mi podpowiecie, niż ja to znajde na gazeta.pl Nie pomyliłam się :-) |
| Bartek
|
Posted: 15 Paź 2006 18:58:47 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej
(SMTP). Typowa kobieta ;-) |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 19:08:30 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). Typowa kobieta ;-) Dobrze, że jesteś. Bo bym pewnie zginęła w świecie nie tylko internetu. pozdrawiam NIEblondynka. |
| Tarn-Gorzanin
|
Posted: 15 Paź 2006 19:08:49 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej
(SMTP). Typowa kobieta ;-) "Blondi" ;) |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 19:15:29 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). Typowa kobieta ;-) "Blondi" ;) pozdrawiam Cię też z TG. Zapewniam, że NIE mam włosów koloru blond, hahaha Rozbawiło mnie to fest... Pozdr. for all :-) |
| Sander
|
Posted: 15 Paź 2006 19:22:22 Jakiś konkurs z nagrodami?
NTG ;) eh, jaki tam konkurs... :P Formatowałam dysk, konfigurują konta w Outlook i wiedziałam, że na usenecie szybciej mi podpowiecie, niż ja to znajde na gazeta.pl Nie pomyliłam się :-) Trzeba było sobie ustawienia kont wyeksporować :P Byłoby najszybciej :) |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 19:27:23 Jakiś konkurs z nagrodami? NTG ;) eh, jaki tam konkurs... :P Formatowałam dysk, konfigurują konta w Outlook i wiedziałam, że na usenecie szybciej mi podpowiecie, niż ja to znajde na
gazeta.pl Nie pomyliłam się :-) Trzeba było sobie ustawienia kont wyeksporować :P Byłoby najszybciej :) Witaj Sander Widzę, że znów "uszczypliwy" jesteś dziś :-) |
| Bartek
|
Posted: 15 Paź 2006 20:23:21 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP). Typowa kobieta ;-) Dobrze, że jesteś. Bo bym pewnie zginęła w świecie nie tylko internetu. pozdrawiam NIEblondynka. Ale ja to naprawde z dobroci serca napisalem :) Ciesze sie bardzo ze jest tutaj pare kobiet, a nie sami faceci bo by dziwnie bylo :) Jak czegos nie bedziesz potrafila zrobic to pisz! Chetnie Ci m.in ja pomoge :) BTW. Nie robie podzialu, blondynki - nieblondynki :) |
| Katarzyna K
|
Posted: 15 Paź 2006 20:43:54 Podajcie nazwę serwera poczty przychodzącej (POP3) i poczty wychodzącej (SMTP).
Typowa kobieta ;-) Dobrze, że jesteś. Bo bym pewnie zginęła w świecie nie tylko internetu. pozdrawiam NIEblondynka. Ale ja to naprawde z dobroci serca napisalem :) Ciesze sie bardzo ze jest tutaj pare kobiet, a nie sami faceci bo by dziwnie bylo :) Jak czegos nie bedziesz potrafila zrobic to pisz! Chetnie Ci m.in ja pomoge :) BTW. Nie robie podzialu, blondynki - nieblondynki :) Bardzo mi miło :-) Po formacie dysku, nie umiem sobie poradzić z takim technicznym problemem, pewnie mi pomożesz:-) Jak umieścić ULUBIONE spoworotem w START ULUBIONE? Mam XP, jeżeli jest to jakaś podpowiedź. Kasia |
| Sander
|
Posted: 15 Paź 2006 21:50:00 Trzeba było sobie ustawienia kont wyeksporować :P
Byłoby najszybciej :) Witaj Sander Widzę, że znów "uszczypliwy" jesteś dziś :-) Nie, po prostu nie wyobrażam sobie nie mieć kopii najważniejszych rzeczy, czy też kopii rzeczy na których konfiguracji poświęciłbym więcej niż kilka minut ;) Trzeba sobie ułatwiać życie, a nie utrudniać ;) |
| Misiek Trynkowy
|
Posted: 16 Paź 2006 04:17:10 Po formacie dysku, nie umiem sobie poradzić z takim technicznym problemem,
pewnie mi pomożesz:-) Jak umieścić ULUBIONE spoworotem w START ULUBIONE? Mam XP, jeżeli jest to jakaś podpowiedź.
Poszukaj w archiwum grupy pl.comp.os.ms-windows.winnt np. http://tiny.pl/rgq9 |
| zairazki
|
Posted: 16 Paź 2006 16:26:24 Użytkownik Misiek Trynkowy napisał: ... Cieszę się, że przyjęte :))) pozdrowionka z lekka chrzcielne śle zairazki |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.395 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |