| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Gdzie kupić i zamontować car-audio w Katowicach lub okolicach? |
| Autor | Wiadomość |
| garuh
|
Posted: 11 Paź 2006 10:38:30 Szukam jakieś niewielkiego, a tym samym taniego, saloniku car audio w okolicach Katowic, gdzie mógłbym kupić sprzęt audio i gdzie od razu by mi ten sprzęt zamontowano. Moglibyście coś polecić? Nie zależy mi na jakimś autoryzowanym salonie car audio, bo nie chce montować jakiegoś wypas sprzętu ;) Chce kupić radyjko i głośników komplet tak by mi to dobrali i zamontowali w sklepie. |
| freda
|
Posted: 11 Paź 2006 11:35:11 w Bytomiu, koło Centralnej Stacji Ratownictwa Górniczego (czyli na wylocie do chorzowa) prowadzi jeden facet taki sklepo-warsztat car-audio ruch jest tam jak w madrycie- próbuje sie umowic z nim na sprawdzenie małej pierdoły i zawsze u kogos coś grzebie a mi sie nie chce czekac mam wizytówke- ul. głowackiego tel. 602 655 864 niby czynne od 10 do 17 ale czasami jak przejezdzam ma otwarte nawet o 20 tak że nie powinienies miec problemu z umowieniem sie na godzine taka jaka Ci pasuje pozdr fredka Szukam jakieś niewielkiego, a tym samym taniego, saloniku car audio w
okolicach Katowic, gdzie mógłbym kupić sprzęt audio i gdzie od razu by mi ten sprzęt zamontowano. Moglibyście coś polecić? Nie zależy mi na jakimś autoryzowanym salonie car audio, bo nie chce montować jakiegoś wypas sprzętu ;) Chce kupić radyjko i głośników komplet tak by mi to dobrali i zamontowali w sklepie. |
| garuh
|
Posted: 11 Paź 2006 11:48:19 A to nie jest czasem niejaki AnnaPol na Jagielońskiej? bo widziałem ich oferte, jest całkiem spora, ale skoro jest tak jakiś wielki ścisk to lipa :( w Bytomiu, koło Centralnej Stacji Ratownictwa Górniczego (czyli na wylocie
do chorzowa) prowadzi jeden facet taki sklepo-warsztat car-audio ruch jest tam jak w madrycie- próbuje sie umowic z nim na sprawdzenie małej pierdoły i zawsze u kogos coś grzebie a mi sie nie chce czekac mam wizytówke- ul. głowackiego tel. 602 655 864 niby czynne od 10 do 17 ale czasami jak przejezdzam ma otwarte nawet o 20 tak że nie powinienies miec problemu z umowieniem sie na godzine taka jaka Ci pasuje pozdr fredka Szukam jakieś niewielkiego, a tym samym taniego, saloniku car audio w
okolicach Katowic, gdzie mógłbym kupić sprzęt audio i gdzie od razu by mi ten sprzęt zamontowano. Moglibyście coś polecić? Nie zależy mi na jakimś autoryzowanym salonie car audio, bo nie chce montować jakiegoś wypas sprzętu ;) Chce kupić radyjko i głośników komplet tak by mi to dobrali i zamontowali w sklepie. |
| freda
|
Posted: 11 Paź 2006 12:36:37 nie, na głowackiego jest mały warsztat chyba nie ma nic wspólnego z tymi z jagiellonskiej pozdr f |
| vertret
|
Posted: 11 Paź 2006 19:53:37 http://www.radio.auto.pl/ |
| sweet_lobo
|
Posted: 12 Paź 2006 18:42:15 Szukam jakieś niewielkiego, a tym samym taniego, saloniku car audio w
okolicach Katowic, gdzie mógłbym kupić sprzęt audio i gdzie od razu by mi ten sprzęt zamontowano. Moglibyście coś polecić? Nie zależy mi na jakimś autoryzowanym salonie car audio, bo nie chce montować jakiegoś wypas sprzętu ;) Chce kupić radyjko i głośników komplet tak by mi to dobrali i zamontowali w sklepie. Witam, jak juz jestesmy w tym temacie to ile by taka przyjemnosc kosztowała czyli radio z cd i mp3 oraz jakis zestaw glosnikow + moze jakis wzmacniacz? Poprostu tak zeby fajnie grało ale zeby nie bylo to jakies cudo znowu :) Pozdrawiam Lobo |
| Michass
|
Posted: 13 Paź 2006 09:07:19 min 400 za radyjko i jakies 300 za glosniczki kable + montaz jakas 100 |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.394 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |