| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / zareczyny |
| Autor | Wiadomość |
| KATETI
|
Posted: 10 Paź 2006 11:30:23 Witam, Jaki możecie polecić "stylowy" lokal na kolację zaręczynową?? --- Może "Stara Baśń" ?? na Dąbrówce, a może coś innego ?? Pozdrawiam, Rafał |
| Bartek
|
Posted: 10 Paź 2006 11:33:57 Witam,
Jaki możecie polecić "stylowy" lokal na kolację zaręczynową?? --- Może "Stara Baśń" ?? na Dąbrówce, a może coś innego ?? Pozdrawiam, Rafał No stary lokal to kazdy moze wymyslec :P Badz oryginalny, a nie stolik, jedzenie, zareczyny i po sprawie ;-) |
| Johnny
|
Posted: 10 Paź 2006 11:46:28 dokladnie tak! a dla zrozumienia - wycieczca do Paryza to tez nie jest szczyt orginalnosci! Chcesz sie zareczyc z kobieta, ktora kochasz - takie cos przezywa sie tylko raz w zyciu - zrob cos pieknego, szalonego, innego....zainwestuj w to wiecej troszke niz za kolacje te marne 200zl, a jesli aktualnie nie masz wiekszej kasy - to poczekaj, poskladaj itp - spraw by ten dzien twoja kobieta pamietala do konca zycia! pozdrawiam Johnny |
| KATETI
|
Posted: 10 Paź 2006 11:48:07 hhmmm bardzo lubi góry..........może niespodziewanie z zaskoczenia jakiś szczyt :) ...no muszę troszkę poglowkowac :) |
| Marcin Lubojański
|
Posted: 10 Paź 2006 12:39:52 hhmmm bardzo lubi góry..........może niespodziewanie z zaskoczenia jakiś
szczyt :) ...no muszę troszkę poglowkowac :) Ja się zaręczyłem na Biskupiej Kopie w Górach Opawskich. Było fajnie ;-D http://fotogalerie.pl/galeria/marceli1390 Pozdrawiam Marcin Lubojański |
| kuba
|
Posted: 10 Paź 2006 13:23:03 Ja się zaręczyłem na Biskupiej Kopie w Górach Opawskich. Było fajnie ;-D
A ja w przejsciu podziemnym i tez bylo fajnie ;) |
| vertret
|
Posted: 10 Paź 2006 14:15:45 hhmmm bardzo lubi góry..........może niespodziewanie z zaskoczenia jakiś
szczyt :) Jeżeli szczytowanie z tobą może ją zaskoczyć, to jej współczuję :) |
| Hanka Skwarczyńska
|
Posted: 11 Paź 2006 09:57:49 [...]zainwestuj w to wiecej troszke niz za kolacje te marne 200zl,
a jesli aktualnie nie masz wiekszej kasy - to poczekaj, poskladaj itp - spraw by ten dzien twoja kobieta pamietala do konca zycia! Rozumiem, że kobiety, które z przyjemnością poszłyby na dobrą kolację do dobrej restauracji, skreślamy na wejściu? Pozdrawiam :) |
| Bartek
|
Posted: 11 Paź 2006 11:49:49 Rozumiem, że kobiety, które z przyjemnością poszłyby na dobrą kolację do
dobrej restauracji, skreślamy na wejściu? Pewnie ze tak ;-) Chyba ze ona placi ;-) :P |
| ()Per@t()R
|
Posted: 11 Paź 2006 19:36:18 KOTY. KOTY SĄ MIŁE Kobiety zwlaszcza jak sie placi rowniez sa mile.... Polecam Ogrod Botaniczny w Zabrzu ;-) Rozumiem, że kobiety, które z przyjemnością poszłyby na dobrą kolację do
dobrej restauracji, skreślamy na wejściu? Pewnie ze tak ;-) Chyba ze ona placi ;-) :P |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.392 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |