| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Szukam grupy osob grajacych amatorsko w pilke w Katowicach |
| Autor | Wiadomość |
| Rafal
|
Posted: 9 Paź 2006 14:02:59 Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Pozdrawiam! |
| ttt
|
Posted: 9 Paź 2006 17:53:42 Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob
grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Pozdrawiam! Wkrotce na Stadion Slaski zawita nasza reprezentacja wiec nie bedziesz juz musial dluzej szukac. |
| pilsner
|
Posted: 9 Paź 2006 21:07:07 Wkrotce na Stadion Slaski zawita nasza reprezentacja wiec nie bedziesz juz
musial dluzej szukac. jestes dumny z siebie teraz ? p |
| Laris
|
Posted: 10 Paź 2006 15:43:04 jestes dumny z siebie teraz ?
A co sklamal? :) Laris |
| Bartek
|
Posted: 10 Paź 2006 17:18:21 Rafal napisaĹ(a): Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob
grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Pozdrawiam! W hotelu Monopol aktualnie przebywa cala reprezentacja Portugalii wiec moze z toba zagraja ;-) |
| daraw
|
Posted: 10 Paź 2006 19:17:35 Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob
grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Witam Grasz w halową czy na dużym? pozdrawiam Darek |
| Rafal
|
Posted: 10 Paź 2006 20:49:53 Hej! Pogram chetnie i w halowa jak i na duzym boisku. Ostatnio jestem troche zasiedzialy w pracy i naprawde chetnie wreszcie bym pobiegal. Macie jakies wolne miejsca? Czekam na odp. Pozdrawiam, Rafal Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Witam Grasz w halową czy na dużym? pozdrawiam Darek |
| daraw
|
Posted: 11 Paź 2006 06:13:06 Hej!
Pogram chetnie i w halowa jak i na duzym boisku. Ostatnio jestem troche zasiedzialy w pracy i naprawde chetnie wreszcie bym pobiegal. Macie jakies wolne miejsca? Czekam na odp. Zapytam inaczej. Grywałeś ostatnio ? Jeśli tak to kiedy i gdzie, halowa, duże ? To naprawdę istotna róznica. pozdro. |
| Rafal
|
Posted: 11 Paź 2006 07:25:39 Dokladnie, ostatnio tylko "grywalem", dlatego pytam o mozliwosc pogrania aby wrocic do dawnej formy fizycznej. Na duzym gralem w czasach podstawowki i liceum, na hali troche podczas studiow. Teraz mam 24 lata i czuje sie zasiedzialy. W super formie nie jestem, moze do niej wroce :] Hej! Pogram chetnie i w halowa jak i na duzym boisku. Ostatnio jestem troche zasiedzialy w pracy i naprawde chetnie wreszcie bym pobiegal. Macie jakies wolne miejsca? Czekam na odp. Zapytam inaczej. Grywałeś ostatnio ? Jeśli tak to kiedy i gdzie, halowa, duże ? To naprawdę istotna róznica. pozdro. |
| daraw
|
Posted: 11 Paź 2006 07:45:07 Dokladnie, ostatnio tylko "grywalem", dlatego pytam o mozliwosc
pogrania aby wrocic do dawnej formy fizycznej. Na duzym gralem w czasach podstawowki i liceum, na hali troche podczas studiow. Teraz mam 24 lata i czuje sie zasiedzialy. W super formie nie jestem, moze do niej wroce :] Rozumię. Szukamy raczej kogos z doświadczeniem halowym i w formie. Chodzi o ligę halową Siemianowicką. Spytam jeszcze chłopakow. pozdro |
| niebieski
|
Posted: 11 Paź 2006 09:26:32 Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak ty. Lubię pograć ale nie mam z kim. A w formie jestem bardziej niż zasiedziałej :) Może razem do kogoś dołączymy?? |
| Pedro
|
Posted: 11 Paź 2006 09:33:38 Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak ty. Lubię pograć ale
nie mam z kim. A w formie jestem bardziej niż zasiedziałej :) Może razem do kogoś dołączymy?? Tylu amatorow naokolo... Tylko wiekszosc z nich gra w klubach. |
| daraw
|
Posted: 11 Paź 2006 10:16:14 Tylu amatorow naokolo... Tylko wiekszosc z nich gra w klubach.
a niektórzy to nawet w reprezentacji ...:) |
| Rafal
|
Posted: 11 Paź 2006 10:25:07 Pewnie! Moze dobrze byloby zrobic nowy watek i poszukac kilku dodatkowych osob i samemu wynajac sale? Co o tym sadzisz? Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak ty. Lubię pograć ale
nie mam z kim. A w formie jestem bardziej niż zasiedziałej :) Może razem do kogoś dołączymy?? |
| sk
|
Posted: 19 Paź 2006 11:56:59 Witam, z tego co wyczytałam, to jest już Was dwóch. Jako trzeci chętny byłby mój mąż - uwielbia piłkę i też chętnie by pokopał. A zasiedziany jest jak fix - kierowca. Ziarnko do ziarnka i zbierze się drużyna :-) Pozdrawiam, żona :-) Pewnie! Moze dobrze byloby zrobic nowy watek i poszukac kilku dodatkowych osob i samemu wynajac sale? Co o tym sadzisz?
Jestem w dokładnie takiej samej sytuacji jak ty. Lubię pograć ale nie mam z kim. A w formie jestem bardziej niż zasiedziałej :) Może razem do kogoś dołączymy?? |
| Pandora
|
Posted: 20 Paź 2006 12:26:51 Użytkownik Rafal napisał: Witam, mieszkam w Katowicach od kilku tygodni, szukam grupy osob
grajacych amatorsko w pilke w Katowicach, chetnie dolacze. Pozdrawiam! wez napisz do Bractwa Weteranów http://bractwo-weteranow.pl/ chłopaki może będa chętni Pandora, żona jednego z tych pozytywnych oszołomów :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |