| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Myjnia ręczna w Zabrzu |
| Autor | Wiadomość |
| Marcin
|
Posted: 8 Paź 2006 21:29:51 Gdzie można porządnie umyc samochód w Zabrzu, najlepiej w okolicach Multikina, pozdrawiam, Marcin |
| esos | chlanie.net
|
Posted: 9 Paź 2006 11:43:59 Gdzie można porządnie umyc samochód w Zabrzu, najlepiej w okolicach
z tego co widzialem prognoze, to jutro ma padac, tak chyba najtaniej.. a juz calkiem powaznie: to nie jest kolo multi, ale bardzo dobrze myja na starych magazynach kolo placyku do jazd LOK`u - jedziesz od 3go maja do zus`u (psia ich mac) w zabrzu, za zusem skrecasz w prawo i po lewej masz od razu wielka paskudna brame wjazdowa - wyglada jakby tam mordowali i gwalcili. to wlasnie tam. jak dawalem auto do sprzedania, to wypucowali mi tak maszynke, ze nawet dziurka w d... w tlumku sie swiecila :) i nie musialem sprzedac nerki zeby im zaplacic :D pzdrf esos |
| Vulcan
|
Posted: 10 Paź 2006 09:01:18 Marcin napisal: Gdzie można porządnie umyc samochód w Zabrzu, najlepiej w okolicach
Multikina, Jest super myjnia reczna i to w poblizu multikina, hmm wiem jak tam dojechac ale nie do konca pamietam ktora to ulica, ale to chyba poznanska, a w kazdym razie jadac z dolu od ul. niedzialkowskiego w gore, jest to po prawej stronie, szyldu nie da sie przeoczyc. Mam nawet do nich numer na komorce w domu, jak bedziesz zainteresowany to napisz. Mi moje kombi za mycie z woskowaniem + mycie tych gumowych chodnikow pod nogi wzieli 27zl, a pytaja zawsze czy jeszcze wyczyscic wnetrze i chyba nawet bez doplaty. Normalne auto (nie kombi) jwest nawet taniej. Jestem z tej myjni bardzo zadowolony, a z jak mieszkasz w okolicach multikina to masz rzut beretem. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.009 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |