| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Gliwice - gdzie kupić pumeks? |
| Autor | Wiadomość |
| Misiek
|
Posted: 8 Paź 2006 17:51:42 Jak w temacie. Szukalem na miescie ale nigdzie pumeksu nie stwierdzilem:( pzdr. Misiek |
| ttt
|
Posted: 9 Paź 2006 06:56:10 Jak w temacie. Szukalem na miescie ale nigdzie
pumeksu nie stwierdzilem:( Szukaj w mniejszych sklepach i najlepiej w takich nie nowoczesnych. W takich idzie dostac pumeks. Nie wierze, ze w Gliwicach tego nie dostaniesz. W razie czego zawsze pozostaje Allegro, ale koszt przesylki bedzie wiekszy niz sam pumeks :-) Swoja droga to bardzo ciekawe - czyzby ludzie przestali uzywac pumeksu?! |
| mIrO
|
Posted: 9 Paź 2006 07:19:39 Swoja droga to bardzo ciekawe - czyzby ludzie przestali uzywac pumeksu?!
Moze jemu chodzi o prawdziwy pumeks? |
| Misiek
|
Posted: 9 Paź 2006 07:26:56 Jak w temacie. Szukalem na miescie ale nigdzie
pumeksu nie stwierdzilem:( Szukaj w mniejszych sklepach i najlepiej w takich nie nowoczesnych. W takich idzie dostac pumeks. Nie wierze, ze w Gliwicach tego nie dostaniesz.
W razie czego zawsze pozostaje Allegro, ale koszt przesylki bedzie wiekszy niz sam pumeks :-) Swoja droga to bardzo ciekawe - czyzby ludzie przestali uzywac pumeksu?! Ostatnio widzialem w: 1. kiosk na Ulicy Zubrzyckiego 2. drogeria na Raciborskiej |
| PanSum
|
Posted: 9 Paź 2006 11:29:17 Jak w temacie. Szukalem na miescie ale nigdzie
pumeksu nie stwierdzilem:( Szukaj w mniejszych sklepach i najlepiej w takich nie nowoczesnych. W takich idzie dostac pumeks. Nie wierze, ze w Gliwicach tego nie dostaniesz.
W razie czego zawsze pozostaje Allegro, ale koszt przesylki bedzie wiekszy niz sam pumeks :-) Swoja droga to bardzo ciekawe - czyzby ludzie przestali uzywac pumeksu?! Ostatnio widzialem w: 1. kiosk na Ulicy Zubrzyckiego 2. drogeria na Raciborskiej A ja ostatnio kupowałem w sklepie na ul. jagielońska - zabrska, tyle, że pumeks był w proszku. |
| Misiek
|
Posted: 9 Paź 2006 12:23:00 Jak w temacie. Szukalem na miescie ale nigdzie pumeksu nie stwierdzilem:( Szukaj w mniejszych sklepach i najlepiej w takich nie nowoczesnych. W takich idzie dostac pumeks. Nie wierze, ze w Gliwicach tego nie dostaniesz. W razie czego zawsze pozostaje Allegro, ale koszt przesylki bedzie wiekszy niz sam pumeks :-)
Swoja droga to bardzo ciekawe - czyzby ludzie przestali uzywac pumeksu?! Ostatnio widzialem w: 1. kiosk na Ulicy Zubrzyckiego 2. drogeria na Raciborskiej A ja ostatnio kupowałem w sklepie na ul. jagielońska - zabrska, tyle, że pumeks był w proszku. Czyzbys sugerowal zakup "w komplecie" z kropelka?? :-)) |
| PanSum
|
Posted: 9 Paź 2006 15:31:02 Czyzbys sugerowal zakup "w komplecie" z kropelka?? :-)) ;) zależy do czego ten pumeks potrzebujesz ja kładłem politurę i wolałem już sproszkowany niż z tarka szaleć ;) |
| Misiek
|
Posted: 9 Paź 2006 17:37:59 Ostatnio widzialem w:
1. kiosk na Ulicy Zubrzyckiego 2. drogeria na Raciborskiej Super. Zdobylem pumeks na Raciborskiej. W zwiazku z dobra rada nie bede juz twierdzil ze sie pode mnie podszywasz:) pzdr. Misiek |
| Misiek
|
Posted: 10 Paź 2006 08:02:24 Ostatnio widzialem w:
1. kiosk na Ulicy Zubrzyckiego 2. drogeria na Raciborskiej Super. Zdobylem pumeks na Raciborskiej. W zwiazku z dobra rada nie bede juz twierdzil ze sie pode mnie podszywasz:) pzdr. Misiek No i dobrze bo to Ty sie pode mnie podszywasz :-) Na dodatek smiesz twierdzic ze jestes z Gliwic :-)~ |
| Misiek
|
Posted: 10 Paź 2006 16:57:18 Super. Zdobylem pumeks na Raciborskiej.
W zwiazku z dobra rada nie bede juz twierdzil ze sie pode mnie podszywasz:) No i dobrze bo to Ty sie pode mnie podszywasz :-) Na dodatek smiesz twierdzic ze jestes z Gliwic :-)~ Absolutnie nie. Ja jestem z Trynku:) |
| zairazki
|
Posted: 10 Paź 2006 19:53:58 Użytkownik Misiek napisał: ..... Absolutnie nie. Ja jestem z Trynku:)
To może dla łatwiejszego odróżniania Miśka od Puszystego dopiszesz sobie w nadawcy: Misiek z Trynku lub może Misiek Trynkowy Tylko nie zrób literówki i nie napisz u zamiast y ;) :) [bez urazy, to naprawdę ma być żarcik] pozdrowionka zairazki |
| Misiek
|
Posted: 11 Paź 2006 06:13:12 Użytkownik Misiek napisał:
..... Absolutnie nie. Ja jestem z Trynku:) To może dla łatwiejszego odróżniania Miśka od Puszystego dopiszesz sobie w nadawcy: Misiek z Trynku lub może Misiek Trynkowy Tylko nie zrób literówki i nie napisz u zamiast y ;) :) [bez urazy, to naprawdę ma być żarcik] pozdrowionka zairazki Hehehe dooobre :-) Misiek z Trynku i Misiek z Zubrzyckiego hehehe pewnie sie jeszcze okarze ze sie znamy (przynajmmniej z widzenia.. a kto wie moze i osobiscie hehehe) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.400 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |