| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Junkers czy Vaillant |
| Autor | Wiadomość |
| cz3s
|
Posted: 6 Paź 2006 08:43:01 Witam. Nosze sie z zamiarem zakupu ogrzewacza przeplywowego , gazowego. Mam do wyboru ogrzewacze firmy Vaillant i Junkers do 1300 zl. Czy mozecie cos polecic ? Macie jakies doswiadczenia z produktami obu firm ? Pozdrawiam |
| PanSum
|
Posted: 6 Paź 2006 16:43:00 Witam.
Nosze sie z zamiarem zakupu ogrzewacza przeplywowego , gazowego. Mam do wyboru ogrzewacze firmy Vaillant i Junkers do 1300 zl. Czy mozecie cos polecic ? Macie jakies doswiadczenia z produktami obu firm ? Oba z niemców :p |
| huri-khan
|
Posted: 6 Paź 2006 17:34:46 Witam.
Nosze sie z zamiarem zakupu ogrzewacza przeplywowego , gazowego. Mam do wyboru ogrzewacze firmy Vaillant i Junkers do 1300 zl. Czy mozecie cos polecic ? Macie jakies doswiadczenia z produktami obu firm ? Mam doświadczenie z dwoma Junkersami i nie mam żadnych zastrzeżeń. Z Vaillantem nie miałem doświadczenia. |
| Nuk
|
Posted: 6 Paź 2006 18:10:57 Junkers ma 2 letnią gwarancje + 1 jak się dopłaca Najtaniej http://www.hydromax.bazarek.pl/ |
| Maciej
|
Posted: 7 Paź 2006 00:16:16 Witam.
Nosze sie z zamiarem zakupu ogrzewacza przeplywowego , gazowego. Mam do wyboru ogrzewacze firmy Vaillant i Junkers do 1300 zl. Czy mozecie cos polecic ? Macie jakies doswiadczenia z produktami obu firm ? Oba z niemców :p E tam, mam Junkersa i go w Portugalii zrobili. Ale działa pierwsza klasa. Wersja z zapalaczem na baterie. A 1 300 zł to dość drogo jest. Kupowałem w lipcu za nieco ponad 1 000 zl i jeszcze go gratis zamontowali. Pozdr mac |
| W
|
Posted: 10 Paź 2006 20:28:36 Witam.
Nosze sie z zamiarem zakupu ogrzewacza przeplywowego , gazowego. Mam do wyboru ogrzewacze firmy Vaillant i Junkers do 1300 zl. Czy mozecie cos polecic ? Zdecydowanie HOVAL |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.396 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |