| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / droga Katowice - Wisla - pytanie o fotoradary |
| Autor | Wiadomość |
| Zbirkos
|
Posted: 5 Paź 2006 22:40:31 Hej Mam pytanie o fotoradary na drodze Katowice-Zory-Skoczow-Wisla, bo dawno nie jechalem a nie wiem czy przypadkiem te mapy z punktami w necie sa nadal aktualne. Na odcinku Laziska - Wisla jadac w strone Wisly wiem o 4 fotoradarach: - Woszcyce po prawej stronie jezdni - Skoczow kolo Orlenu po lewej stronie jezdni przed skrzyzowaniem - przed Ustroniem jakies 5 km po lewej stronie - w Ustroniu przy skzyzowaniu z droga na Cieszyn po prawej stronie Czy sa jakies fotoradary, ktore lapia tych jadacych w strone Katowic? pozdrawiam Zbirkos |
| Krzysztof Kaczmarek
|
Posted: 6 Paź 2006 05:43:25 Hej
Mam pytanie o fotoradary na drodze Katowice-Zory-Skoczow-Wisla, bo dawno nie jechalem a nie wiem czy przypadkiem te mapy z punktami w necie sa nadal aktualne. Tak, na kaĹźdym kilometrze. Zamierzasz przestrzegaÄ ogranicznenia prÄdkoĹci tylko w okolicach fotoradarĂłw? pozdrawiam, Krzysiek |
| Marek Skrobacki
|
Posted: 6 Paź 2006 06:49:02 Hej
Mam pytanie o fotoradary na drodze Katowice-Zory-Skoczow-Wisla, bo dawno nie jechalem a nie wiem czy przypadkiem te mapy z punktami w necie sa nadal aktualne. Na odcinku Laziska - Wisla jadac w strone Wisly wiem o 4 fotoradarach: - Woszcyce po prawej stronie jezdni - Skoczow kolo Orlenu po lewej stronie jezdni przed skrzyzowaniem - przed Ustroniem jakies 5 km po lewej stronie - w Ustroniu przy skzyzowaniu z droga na Cieszyn po prawej stronie Czy sa jakies fotoradary, ktore lapia tych jadacych w strone Katowic? pozdrawiam Zbirkos zajrzyj na http://www.mobilne.net z tego co wiem, to jest tam najbardziej aktualna baza. pozdrawiam |
| Michał
|
Posted: 6 Paź 2006 07:29:28 Osoba nazywajaca sie Zbirkos w liscie z dnia 2006-10-06 00:40 napisala nastepujace slowa: Hej
Mam pytanie o fotoradary na drodze Katowice-Zory-Skoczow-Wisla, A kiedy zamierzasz jechac ta droga? : Zadzwonie to Panow policjantow co by poprzestawiali tego dnia te swoje radary i postarali sie zlapac takiego jednego Zbirkosa :]] |
| mIrO
|
Posted: 6 Paź 2006 08:07:04 A po kielonku kolega tez jezdzi i bedzie pytac, gdzie stoja patrole, zeby je ominac? |
| Zbirkos
|
Posted: 6 Paź 2006 09:15:38 A po kielonku kolega tez jezdzi i bedzie pytac, gdzie stoja patrole, zeby je
ominac? Tak, spijam zimowy plyn do spryskiwaczy. Bede jechal slalomem by ominac wszystkie patrole. Ehhh widac tu juz o nic na tej grupie zapytac nie mozna... Z. |
| Michał
|
Posted: 6 Paź 2006 09:45:28 Osoba nazywajaca sie Zbirkos w liscie z dnia 2006-10-06 11:15 napisala nastepujace slowa: Ehhh widac tu juz o nic na tej grupie zapytac nie mozna... Można, można - tylko trzeba wiedzieć co wypada a co nie. |
| Druid29
|
Posted: 6 Paź 2006 09:48:53 Hej
Mam pytanie o fotoradary na drodze Katowice-Zory-Skoczow-Wisla, bo dawno nie jechalem a nie wiem czy przypadkiem te mapy z punktami w necie sa nadal aktualne. Na odcinku Laziska - Wisla jadac w strone Wisly wiem o 4 fotoradarach: - Woszcyce po prawej stronie jezdni - Skoczow kolo Orlenu po lewej stronie jezdni przed skrzyzowaniem - przed Ustroniem jakies 5 km po lewej stronie - w Ustroniu przy skzyzowaniu z droga na Cieszyn po prawej stronie Czy sa jakies fotoradary, ktore lapia tych jadacych w strone Katowic? Jest jeszcze fotoradar w okolicach Pawłowic i bardzo duże prawdopodobieńtwo przynajmniej jednego tradycyjnego radaru w Żorach. |
| nrs
|
Posted: 6 Paź 2006 13:22:01 A po kielonku kolega tez jezdzi i bedzie pytac, gdzie stoja patrole, zeby
je ominac? A gdyby w tym domu starcow wasza matka mieszkala i przechodzila tutaj pasami? pzdr, grzech |
| Marek Skrobacki
|
Posted: 6 Paź 2006 16:17:45 A po kielonku kolega tez jezdzi i bedzie pytac, gdzie stoja patrole, zeby
je ominac? A gdyby w tym domu starcow wasza matka mieszkala i przechodzila tutaj pasami? pzdr, grzech jak może przejechać swoją matke, podczas gdy jego matka siedzi w wozie? |
| Michał
|
Posted: 6 Paź 2006 17:08:39 Osoba nazywajaca sie Marek Skrobacki w liscie z dnia 2006-10-06 18:17 napisala nastepujace slowa: A po kielonku kolega tez jezdzi i bedzie pytac, gdzie stoja patrole,
zeby je ominac? A gdyby w tym domu starcow wasza matka mieszkala i przechodzila tutaj pasami? jak może przejechać swoją matke, podczas gdy jego matka siedzi w wozie? acha.. to jakis lepszy cfaniak.. matke po miescie wozi.. |
| nrs
|
Posted: 6 Paź 2006 22:17:17 jak może przejechać swoją matke, podczas gdy jego matka siedzi w wozie?
Powtarzam, powiedzial "Ale moja matka siedzi w samochodzie" pzdr, grzech |
| Tytus
|
Posted: 7 Paź 2006 05:52:36 Tak, na kaĹźdym kilometrze. Zamierzasz przestrzegaÄ ogranicznenia
prÄdkoĹci tylko w okolicach fotoradarĂłw? Dokladnie... inaczej nie mozna normalnie nigdzie dojechac ;) |
| Michał
|
Posted: 7 Paź 2006 07:39:19 Osoba nazywajaca sie Tytus w liscie z dnia 2006-10-07 07:52 napisala nastepujace slowa: Tak, na każdym kilometrze. Zamierzasz przestrzegać ogranicznenia
prędkości tylko w okolicach fotoradarów? Dokladnie... inaczej nie mozna normalnie nigdzie dojechac ;) A _nie_normalnie_ da sie gdzies dojechac? : :) Jeden juz chyba taki był... W Warszawie... Na jednym z mostów. Zagrał w kręgle na drodze i zbił - piątkę ;/ |
| Krzysztof Kaczmarek
|
Posted: 7 Paź 2006 09:30:10 Dokladnie... inaczej nie mozna normalnie nigdzie dojechac ;)
Masz dosyÄ dziwne pojÄcie normalnoĹci. ChociaĹź, chyba jednak nie takie dziwne, jednak sporo osĂłb musi mieÄ podobne poglÄ dy. PrzecieĹź te 8.000 zabitych i rannych na drogach woj. ĹlÄ skiego skÄ dĹ siÄ musiaĹo wziÄ Ä, nie? Krzysiek |
| mIrO
|
Posted: 7 Paź 2006 09:31:54 UĹźytkownik "Tytus" napisaĹ w wiadomoĹci Dokladnie... inaczej nie mozna normalnie nigdzie dojechac ;) A to ciekawe, bo znam jednak kilka osob jezdzacych normalnie (czyt. zgodnie z przepisami) i wszedzie dojezdzaja. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.397 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |