| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / dlaczego zajecia na AE od litopada. |
| Autor | Wiadomość |
| papndekel
|
Posted: 4 Paź 2006 15:10:41 Witam moze ktos z Was wyjasni mi, dlaczego zajecia na Wydziale Zarzadzania dla I roku uzupelniajacych studiow mgr (tryb zaoczny) na Akademii Ekonomicznej zaczynaja sie w listopadzie. Dlaczego gdy upomnialem sie o legitymacje i potwierdzenie, ze jestem studentem (rzecz niezbedna do rozpoczecia praktyk) dostalem odmowna odpowiedz, skoro w internetowym systemie rekrutacyjnym widnieję jako przyjety(czyli de facto mam status studenta)? W dodatku juz 2 tydzien czekam na potwierdzenie poczta, ze zostalem przyjety i nic. Orientuje sie ktos czym to jest spowodowane ? pozdrawiam |
| Wojciech Kulesza
|
Posted: 4 Paź 2006 19:18:02 Witam
moze ktos z Was wyjasni mi, dlaczego zajecia na Wydziale Zarzadzania dla I roku uzupelniajacych studiow mgr (tryb zaoczny) na Akademii Ekonomicznej zaczynaja sie w listopadzie. Dlaczego gdy upomnialem sie o legitymacje i potwierdzenie, ze jestem studentem (rzecz niezbedna do rozpoczecia praktyk) dostalem odmowna odpowiedz, skoro w internetowym systemie rekrutacyjnym widnieję jako przyjety(czyli de facto mam status studenta)? W dodatku juz 2 tydzien czekam na potwierdzenie poczta, ze zostalem przyjety i nic. Orientuje sie ktos czym to jest spowodowane ? My nie wiemy, ale może na Wydziale Zarządzania na AE coś ci powiedzą. Wojtek |
| boogie
|
Posted: 5 Paź 2006 07:46:32 (...) witaj w krainie AE. Tam czeka na ciebie jeszcze wiele pytań bez odpowiedzi ;) |
| HR
|
Posted: 5 Paź 2006 16:57:11 To ja mam cos lepszego. Razem z 2 kumplami zapisalismy sie na studia podyplomowe "Zarzadzanie projektami" Przy zapisie baba powiedziala, ze przysla zawiadomienie kiedy zajecia sie zaczynaja. Jako, ze nic nie dostalismy to kumpel sie przeszedl zapytac. Wchodzi do pokoju - baba gada przez tel. Czeka, czeka, w koncu do pokoju wchodzi jakas inna i sie go pyta o co chodzi. Baba mowi, ze przysla zawiadomienie. Kumpel juz ma wychodzic, baba co gadala przez tel juz skonczyla i pyta sie tej 2 baby (tej co odpowiadala) o co chodzi (w tym czasie kumpel juz praktycznie wychodzi). Ta zas jej tlumaczy. I ta gadajaca przez tel nowi - zaraz, zaraz ... jaki kierunek? Zarzadzanie projektami? Aaa. To my tego kierunku nie otwieramy w tym roku!!! A wszystko dzialo sie wczoraj 4 pazdiernika. Normalnie rece nam opadly. |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.394 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |