| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / spotkanie p.r.g-s przypomnienie |
| Autor | Wiadomość |
| Adam Franik
|
Posted: 1 Paź 2006 21:01:05 Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... Ostatecznie wyszło nam, że spotkamy się w Chacie na Sobieskiego w Katowicach, dla geograficznych malkontentów mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na środku...) Można tam gdzieś po ludzku zaparkować? |
| skorz
|
Posted: 1 Paź 2006 21:21:25 Można tam gdzieś po ludzku zaparkować?
Na Zabrskiej są świeżutko utworzone po remoncie ulicy wygodne miejsca parkingowe... pzdrwm skorz |
| Wojciech Kulesza
|
Posted: 1 Paź 2006 21:38:40 Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... No a godzina???? Bo w piątek mam z młodą angielski na 18-tą. Wojtek |
| ttt
|
Posted: 2 Paź 2006 06:19:37 Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się:
Adam Franik Als (tramwaje nie są złe... ;) Aganieshka Bartek (wprawdzie nie powiedział tego wprost, ale jego dusza na pewno tego pragnie...) chomik Jacek Kruszniewski Kaczmarki mIrO (patrz komentarz do Bartka) Pandora skorz Witek Mixol z potomstwem Wojtek Kulesza (patrz komentarz do Bartka) Xena zairazki Zbirkos (patrz komentarz do Bartka ? ;) A gdzie Fiszbina/Fotomena? |
| skorz
|
Posted: 2 Paź 2006 07:48:37 Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się:
<ciach A gdzie Fiszbina/Fotomena?
Biorąc pod uwagę fakt, że biedaczkę okrążają non stop TIRY to niby jak mialaby wydostać się do Katowic, hę ? pzdrwm skorz |
| skorz
|
Posted: 2 Paź 2006 07:51:01 Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne
tyłki i przybyć na spotkanie... No a godzina???? Bo w piątek mam z młodą angielski na 18-tą. Fakt, zapomnialem... Myslalem o 18 ? 19 ? To można tu dogadać... pzdrwm skorz |
| Krzysztof Kaczmarek
|
Posted: 2 Paź 2006 12:13:38 Ostatecznie wyszĹo nam, Ĺźe spotkamy siÄ w Chacie na Sobieskiego w
Katowicach, dla geograficznych malkontentĂłw mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na Ĺrodku...) Ta czerwona kropka na Ĺrodku to jest na rogu Sobieskiego i Opolskiej, a nie w miejscu, gdzie jest Chata. *Wydaje* mi siÄ, Ĺźe bardziej prawidĹowe byĹoby ustawienie jej jakies dwa-trzy numery w stronÄ Gliwickiej. Co do parkowania, to z tyĹu knajpy jest jakiĹ parking. Nie wiem jednak czy nie naleĹźy on do sÄ siedniego biurowca i czy knajpiani goĹcie mogÄ naĹ parkowaÄ. pozdrawiam, Krzysiek |
| skorz
|
Posted: 2 Paź 2006 14:15:52 Ostatecznie wyszĹo nam, Ĺźe spotkamy siÄ w Chacie na Sobieskiego w
Katowicach, dla geograficznych malkontentĂłw mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na Ĺrodku...) Ta czerwona kropka na Ĺrodku to jest na rogu Sobieskiego i Opolskiej,
a nie w miejscu, gdzie jest Chata. *Wydaje* mi siÄ, Ĺźe bardziej prawidĹowe byĹoby ustawienie jej jakies dwa-trzy numery w stronÄ Gliwickiej. Wyguglalem sobie adres, wpisalem go do wyszukiwarki na stronie UM i tak powstala ta kropka... Sobieskiego 11 to oficjalny adres Chaty - nic nie poradze na to, Ĺźe dzialalnoĹÄ prowadzÄ obok ;) pzdrwm skorz |
| Aganieshka
|
Posted: 2 Paź 2006 17:55:40 /cut/ Można tam gdzieś po ludzku zaparkować? przed knajpa jest zawsze sporo miejsca. chata wyglada jak chata: spadzisty dach i te sprawy. uwaga do organizatora: radze zarezerwowac miejsce, najlepiej cale pieterko, bo bedzie nas sporo a knajpa nie jest wielka. uwaga dla reszty: jest tam mniamusne ukrainskie piwko: obolon (w tym pszeniczniak i aksamitne) i magnat. widzialam tez ukrainskiego portera- tez dobry:) pzdr, aga Mniam Mniam |
| mIrO
|
Posted: 2 Paź 2006 18:44:11 Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się:
mIrO (patrz komentarz do Bartka)
Yyyyy, ze co??!! |
| Piotr Dino Zaur
|
Posted: 2 Paź 2006 19:23:51 Użytkownik "skorz" <brak napisał Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się:
[cut...] na liscie brakuje mamlasow. - Piotr Dino Zaur |
| Piotr Dino Zaur
|
Posted: 2 Paź 2006 20:35:11 uwaga dla reszty: jest tam mniamusne ukrainskie piwko
IMO twoja gra jest szyta zbyt grubymi nicmi; impreza sie odbędzie - niezależnie od podejmowanych prób jesj storpedowania. - Piotr Dino Zaur |
| Pandora
|
Posted: 3 Paź 2006 11:30:53 Użytkownik skorz napisał: Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... Ostatecznie wyszło nam, że spotkamy się w Chacie na Sobieskiego w Katowicach, dla geograficznych malkontentów mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na środku...) Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się: ... no ja będę, przez tydzień balowałam i mam już wprawę :) jak miło :) P. |
| Wojciech Kulesza
|
Posted: 4 Paź 2006 08:43:02 Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... Czy ktoś na spotkanie przyprowadzi potomstwo? :) Bo nie bardzo mamy co z młodą zrobić, chyba, że Skorzeszek się zaoferuje i zostanie z nią. Wojtek |
| Bartek
|
Posted: 5 Paź 2006 19:57:41 Bartek (wprawdzie nie powiedział tego wprost, ale jego dusza na pewno
Nie da rady :/ Szczegolnie ze ja to za miedzy jestem i bym jeszcze w ryj dostal bo jestem z D.G. :P |
| Adam Franik
|
Posted: 5 Paź 2006 20:43:16 Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... Ostatecznie wyszło nam, że spotkamy się w Chacie na Sobieskiego w Katowicach, dla geograficznych malkontentów mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na środku...) Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się: Adam Franik No i lipa. Wypadło akurat tak, że mam jutro pewne spotkanie na które czerkałem od dawna i nie będę sie mógł stawić. Przepraszam, że zawaliłem, ale tak to jest, że czasem w życiu trzeba wybierać :( Do której planowany jest zlot? Jeżeli wyrobie się szybciej to wpadne chociażby na sam koniec. |
| Jacek Kruszniewski
|
Posted: 5 Paź 2006 20:45:52 Dnia 2006-10-05 22:43, użytkowniczka/użytkownik Adam Franik napisała/napisał (niepotrzebne skreślić): Witam :)
Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki i przybyć na spotkanie... Ostatecznie wyszło nam, że spotkamy się w Chacie na Sobieskiego w Katowicach, dla geograficznych malkontentów mapka: http://miniurl.pl/prgs (ta czerwona kropka na środku...) Z analizy wątku wyszło mi, że stawią się: Adam Franik No i lipa. Wypadło akurat tak, że mam jutro pewne spotkanie na które czerkałem od dawna i nie będę sie mógł stawić. Przepraszam, że zawaliłem, ale tak to jest, że czasem w życiu trzeba wybierać :( Do której planowany jest zlot? Jeżeli wyrobie się szybciej to wpadne chociażby na sam koniec. A kto będzie z Gliwic ?? Z pozdrowieniami Jacek Kruszniewski |
| skorz
|
Posted: 6 Paź 2006 11:37:00 Przypominam, iż w najbliższy piątek należy poderwać swoje szlachetne tyłki
i przybyć na spotkanie... Z Tego Co Wiem większośc dotrze okolo 19:00, ja również. Do zobaczenia :) pzdrwm skorz |
| skorz
|
Posted: 8 Paź 2006 21:21:18 ... no ja będę
Że co ? : pzdrwm skorz frakcja wczesnego stadium ślepoty... |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.589 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |