| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Internet |
| Autor | Wiadomość |
| Robert Gomułka
|
Posted: 25 Sier 2006 18:37:13 Dzień dobry, będę się przeprowadzał do Mysłowic - dzielnica Brzęczkowice. Jakie tam są możliwości podłączenia internetu? Netia - ponoć się nie da, TPSA - ale płacić za (zbędny) telefon, sieci osiedlowe - pracowałem kiedyś w takich i wiem, że jest baaardzo różnie, telefonia komórkowa - chyba nie dość szybko, przy niemałej cenie... Macie inne sugestie? Pozdrawiam, Robert |
| ttt
|
Posted: 25 Sier 2006 18:49:19 Dzień dobry,
będę się przeprowadzał do Mysłowic - dzielnica Brzęczkowice. Jakie tam są możliwości podłączenia internetu? Netia - ponoć się nie da, TPSA - ale płacić za (zbędny) telefon, sieci osiedlowe - pracowałem kiedyś w takich i wiem, że jest baaardzo różnie, telefonia komórkowa - chyba nie dość szybko, przy niemałej cenie...
Macie inne sugestie? Pozdrawiam, Robert Tak - poczekac rok. Moze cos w przyszlym roku bedzie spelnialo Twoje wymagania. I zapewne chcialbys jeszcze 1Mbps za 40 zl bez limitow. |
| Robert Gomułka
|
Posted: 25 Sier 2006 19:26:41 Dzień dobry,
będę się przeprowadzał do Mysłowic - dzielnica Brzęczkowice. Jakie tam są możliwości podłączenia internetu? Netia - ponoć się nie da, TPSA - ale płacić za (zbędny) telefon, sieci osiedlowe - pracowałem kiedyś w takich i wiem, że jest baaardzo różnie, telefonia komórkowa - chyba nie dość szybko, przy niemałej cenie...
Macie inne sugestie? Pozdrawiam, Robert Tak - poczekac rok. Moze cos w przyszlym roku bedzie spelnialo Twoje wymagania. I zapewne chcialbys jeszcze 1Mbps za 40 zl bez limitow. Dziękuję za odpowiedź. Kolejnego "tak to tylko w Erze" możesz sobie darować - na razie spytałem tylko o potencjalne możliwości, przedstawiając te, o których wiem. Moje wymagania, o których napisałeś, to już Twoja nadinterpretacja, bo nigdzie się tego doszukać nie mogę. Rozumiem, że Ty z radością płacisz za niewykorzystaną funkcjonalność (jaką jest dla mnie np. telefon stacjonarny w TPSA). Spróbuję jeszcze zobaczyć, może kablówka ma jakąś ciekawszą ofertę. Pozdrawiam, Robert |
| Basia
|
Posted: 25 Sier 2006 19:39:55 zobacz w TOYA http://moya.toya.net.pl/ Basia |
| Arbi
|
Posted: 25 Sier 2006 20:44:19 TPSA - ale płacić za (zbędny) telefon,
URT zmusil juz ich do rozłaczenia tych dwoch rzeczy i za kilka tygodni bedą musieli juz to wdrożyć bo kara juz leci... |
| KSZYCHOOO
|
Posted: 25 Sier 2006 21:01:38 Użytkownik Arbi napisał: URT zmusil juz ich do rozłaczenia tych dwoch rzeczy i za kilka tygodni
bedą musieli juz to wdrożyć bo kara juz leci... ten czas juz minal K. |
| Arbi
|
Posted: 25 Sier 2006 21:04:11 ten czas juz minal
dlatego napisalem że juz płacą kare za kazdy dzien zwłoki.. |
| SlawekS.
|
Posted: 31 Sier 2006 19:54:33 Na osiedlu w brzęczkowicach działają chyba dwie sieci osiedlowe, z tego co się orientuje jest też kilka sieci prywatnych tzn. DSL 1000 i ok 10-20 komputerów nie wiem w jakiej części osiedla będziesz mieszkał. Możliwości to sieć Hyperion, jakaś sieć radiowa (nazwy nie pamiętam), Toya kablówka, TPSA, Netia lub ostatecznie przez komórke. pozdrawiam Sławek |
| Tomkel
|
Posted: 25 Lis 2005 19:03:07 Mozecie polecic firme w Lodzi, ktora dostarcza internet droga radiowa i/lub dostawcow internetu na terenie Retkini? :-) |
| Voker
|
Posted: 25 Lis 2005 19:38:10 Mozecie polecic firme w Lodzi, ktora dostarcza internet droga radiowa i/lub dostawcow internetu na terenie Retkini? :-) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.394 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |