| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Warsztat |
| Autor | Wiadomość |
| piotr
|
Posted: 21 Sier 2006 19:53:46 Witam, zna ktoś warsztat w Gliwicach lub Zabrzu gdzie potrafią naprawić Nexię DOHC nie wymieniając połowy silnika na mój koszt? -- piotr www.mixzone.shost.pl pozdrawiam |
| Qba
|
Posted: 21 Sier 2006 21:03:40 ciach... Gliwice,ul.Daszyńskiego za pętlą tramwajową po prawej stronie-Martin Pudlo -trudno sie dostać ale robi dobrze i tanio. |
| vicary
|
Posted: 27 Lis 2005 09:50:07 Znacie moze jakis warsztat samochodowy czynny w niedziele oczywiscie chodzi
mi o teren lodzi dzielnica nie ma znaczenia. Z gory dzieki za wszelkie info A co chcesz robić ? |
| Jarek Andrzejewski
|
Posted: 27 Lis 2005 13:04:35 Znacie moze jakis warsztat samochodowy czynny w niedziele oczywiscie chodzi
mi o teren lodzi dzielnica nie ma znaczenia. McWarsztaty chyba pracują (Carman, Kwik-Fit) |
| Darco
|
Posted: 23 Sier 2006 20:48:02 Witam! Mógłby ktoś polecić dobry (sprawdzony) warsztat samochodowy najlepiej wnokolocach Retkini. Chodzi mi o taki gdzie wymienia olej, klocki hamulcowe, filtry. Jak najtaniej oczywiście. Darco |
| Bartek eN
|
Posted: 24 Sier 2006 20:40:58 Witam! Mógłby ktoś polecić dobry (sprawdzony) warsztat samochodowy
najlepiej wnokolocach Retkini. Chodzi mi o taki gdzie wymienia olej, klocki
hamulcowe, filtry. Jak najtaniej oczywiście. Darco jak do takich prostych reczy to Feu Vert przy Geancie. Są szybcy, tani i solidni. I na dodatek można byś przy "robocie" Pzdr Bartek |
| radxcell
|
Posted: 25 Sier 2006 14:55:59 szybcy, tani i solidni. I na dodatek można byś przy "robocie"
i tak naprawde tylko to jest wazne. jesli mozesz patrzec "fachowcowi" na rece, to masz pewnosc ze nie sknoci. mnie ostatnio w ASO przy pierdulce zawalili. ASO Mieszek, zeby wszystko jasne bylo. pozdr, rdx |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.419 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |