| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / Glazura/Terakota/Gresy z internetu?? |
| Autor | Wiadomość |
| jan.piechota
|
Posted: 11 Lip 2006 08:58:44 Czy ktoś z Was kupował lub choćby rozważał kupno płytek ceramicznych przez internet?? Jeżeli tak to gdzie?? Ja mam pierwszy z brzegu przykład: www.eplytki.pl, wygląda ok., ale mam obawy co do zakupu płytek przez internet. Napiszcie co o tym sądzicie (o sklepie, który wymieniłem także). |
| Maciej Makula
|
Posted: 11 Lip 2006 10:31:56 Czy ktoś z Was kupował lub choćby rozważał kupno płytek
ceramicznych przez internet?? Jeżeli tak to gdzie?? Ja mam pierwszy z brzegu przykład: www.eplytki.pl, wygląda ok., ale mam obawy co do zakupu płytek przez internet. Napiszcie co o tym sądzicie (o sklepie, który wymieniłem także). Ostrzegam przed wysyłką pocztą ;-) pozdr eMeM |
| Lopez
|
Posted: 11 Lip 2006 18:12:49 Czy ktoś z Was kupował lub choćby rozważał kupno płytek
ceramicznych przez internet?? Jeżeli tak to gdzie?? Ja mam pierwszy z brzegu przykład: www.eplytki.pl, wygląda ok., ale mam obawy co do zakupu płytek przez internet. Napiszcie co o tym sądzicie (o sklepie, który wymieniłem także). Prawidlowy odruch. Plytka na zdjeciu a na zywo to dwie rozne plytki. Nawet firmowy folder na grubym, kredowym papierze nie odda prawdziwych walorow plytki. Zawsze wysylam inwestorow na wycieczki po salonach z plytkami. Po co maja byc zdziwieni, albo co gorsze, rozczarowani. Chyba, ze chodzi Ci o plytke do garazu albo do piwnicy. Pzdrwm. |
| Darek S.
|
Posted: 11 Lip 2006 09:33:04 Użytkownik <jan.piechota Czy ktoś z Was kupował lub choćby rozważał kupno płytek ceramicznych przez internet?? Jeżeli tak to gdzie?? Ja mam pierwszy z brzegu przykład: --------------------- Miałem do czynienia z płytkami przez kilka ładnych lat. I to zarówno z producentami, importerami, ekspertami z Instytutu Szkła i Ceramiki...jak i konkretnymi wyrobami - bałbym się kupować ten towar w ciemno, nie widząc płytki, opakowania, a nawet samej palety. Płytka ceramiczna, wbrew pozorom jest bardzo delikatna. Choćby przykład bardzo popularny na początku lat dziewięćdziesiątych - płytki se stoków... Wystarczy, że taka paleta postoi kilka lat na świeżym powietrzu (te kilka lat, to nie z powietrza, a z autopsji)... zgromadzona w niej wilgoć pod wpływem mrozu - a te zdarzają się nawet we Włoszech - może naruszyć strukturę płytki. Płytka będzie idealna z wyglądu, z taśmy produkcyjnej zejdzie jako jakość Pierwsza, a po naklejeniu na ścianę, pod wpływem wilgoci w łazience zacznie się na przykład rozwarstwiać. I to nie musi się stać pół roku, czy rok po położeniu, a na przykład po dwóch-trzech latach. Pozdrawiam Darek |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.418 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |