| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / serwis laptopów |
| Autor | Wiadomość |
| Agaton
|
Posted: 4 Cze 2006 16:43:25 Witam. Gdzie w okolicach Rybnika, Żor, Katowic można naprawić laptopa? Agaton |
| LM
|
Posted: 4 Cze 2006 16:49:42 Agaton pisze 04-06-2006 18:43: Witam.
Gdzie w okolicach Rybnika, Żor, Katowic można naprawić laptopa? http://www.google.pl/search?q=serwis+laptop%C3%B3w+katowice&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official |
| mIrO
|
Posted: 4 Cze 2006 16:49:33 echhh, a moze on chcial jakis _sprawdzony_ serwis i dlatego pyta? |
| LM
|
Posted: 4 Cze 2006 17:01:10 mIrO pisze 04-06-2006 18:49: echhh, a moze on chcial jakis _sprawdzony_ serwis i dlatego pyta? To niech pyta o _sprawdzony_serwis_, a nie, gdzie można naprawić ;-p |
| skorz
|
Posted: 5 Cze 2006 20:10:04 Gdzie w okolicach Rybnika, Żor, Katowic można naprawić laptopa?
W Katowicach na ul. Kochanowskiego (pomiędzy Hotelem Polonia a pl. Miarki). Jak już pisałem kiedyś, po wyglądzie zewnętrznym nie zostawiłbym tam niczego do naprawy, ale facet stawia na jakość i ceny, a nie na wygląd serwisu ;) Jak na razie nie mam mu nic do zarzucenia, a korzystałem już 3 razy. pzdrwm skorz |
| LM
|
Posted: 5 Cze 2006 20:28:16 skorz pisze 05-06-2006 22:10: Jak na razie nie mam mu nic do zarzucenia, a korzystałem już 3 razy.
To albo on nie za dobrze jednak naprawia, albo Ty zdolny jesteś :-) pzdrwm
skorz Bez frakcji? |
| mIrO
|
Posted: 5 Cze 2006 20:56:44 Jak na razie nie mam mu nic do zarzucenia, a korzystałem już 3 razy.
Liczac zasilacz czy nie? : NMSP ;P -- Pzdr, mIrO |
| gyousei
|
Posted: 23 Lip 2008 15:31:37 Witam, szukam dobrego i niedrogiego serwisu laptopów w Łodzi. |
| Rafi
|
Posted: 23 Lip 2008 20:27:04 szukam dobrego i niedrogiego serwisu laptopów w Łodzi.
Napisz co mu dolega, bo jeśli przelutowanie układów bga to ja wysyłałem do gościa (poprzez Allegro) i za 150zł IBM T40 dostał "nowe życie" Pozdr. Rafi |
| gyousei
|
Posted: 24 Lip 2008 06:38:28 szukam dobrego i niedrogiego serwisu laptopów w Łodzi. Napisz co mu dolega, bo jeśli przelutowanie układów bga to ja wysyłałem do gościa (poprzez Allegro) i za 150zł IBM T40 dostał "nowe życie" Pozdr. Rafi Nie działają porty USB. |
| JBART
|
Posted: 24 Lip 2008 14:01:26 szukam dobrego i niedrogiego serwisu laptopów w Łodzi. Napisz co mu dolega, bo jeśli przelutowanie układów bga to ja wysyłałem do gościa (poprzez Allegro) i za 150zł IBM T40 dostał "nowe życie" Pozdr. Rafi Nie działają porty USB. to moze rozwiazanie zastepcze http://allegro.pl/item389929968_karta_kontroler_pcmcia_na_usb_2_0_4_porty_ak25.html |
| Valentino McRoy
|
Posted: 25 Lip 2008 11:01:36 Witam, szukam dobrego i niedrogiego serwisu laptopów w Łodzi. www.piko.pl W Lodzi generalnie ciezko o serwisy laptopow. Jest jakis w Tulipanie na Pilsudskiego ale przez kilka dni nie odbierali telefonow wiec zrezygnowalem. Jakis drugi powiedzial ze naprawia nooteboki ale mojego nie chcial (wymiana zasilacza widac ich przerosla). Bylem w piko i jest sympatycznie. |
| Ciemny
|
Posted: 25 Lip 2008 18:03:56 www.piko.pl
W Lodzi generalnie ciezko o serwisy laptopow. Jest jakis w Tulipanie na Pilsudskiego ale przez kilka dni nie odbierali telefonow wiec zrezygnowalem. Jakis drugi powiedzial ze naprawia nooteboki ale mojego nie chcial (wymiana zasilacza widac ich przerosla). Bylem w piko i jest sympatycznie. Cennik mają niezły, tylu zer po przecinku jeszcze nie widziałem :) Pozdr. TC |
| Valentino McRoy
|
Posted: 26 Lip 2008 10:08:28 Cennik mają niezły, tylu zer po przecinku jeszcze nie widziałem :) Pozdr. TC Tez na to zwrocilem uwage :) |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.416 miniBB.net © 2001-2008 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |