| ° Forum ° Odpowiedz ° Rejestracja ° Szukaj ° | |
| Autogiełda | Pozycjonowanie stron | złote monety - antykwariat |
| Zobacz: / Górny Śląsk - dyskusja / STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI |
| << . 1 . 2 . |
| Autor | Wiadomość |
| Pavulon
|
Posted: 25 Kwi 2006 21:05:11 Stowarzyszenie Kultury
Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na W pełni popieram. Jestem za dotychczasowym modelem społeczeństwa w którym pedały siedziały i praktywowały swoje chore czynności w swoich 4 ścianach a nie wywlekały to na tzw gejoparady. Tak było przez ostatnie dziesięciolecia i to wszystko było w jakiejś równowadze. a najlepiej niech pedały pokonczą uczelnie techniczne gdzie dowiedzą się że tłok porusza się w cylindrze a nie w rurze wydechowej. |
| Pongo102
|
Posted: 25 Kwi 2006 21:11:09 od wieków małżeństwo to w społeczeństwie związek kobiety i mężczyzny
prowadzący do zachowania rodu. Można dyskutować o zapisaniu w prawie umów cywilnych wiążących ludzi jednej płci, ale małżeństwem niech pozostanie związek kobiety i mężczyzny. -- pozdrawiam, Jarek Andrzejewski Aha, czyli chodzi o nazwę ? Jak sobie to nazwą np. "związek homo" to będzie ok, a jak nazwą "małżeństwo" to już nie ? No, przecież to śmieszne... Kochani, żeby była jasność - jestem BARDZO hetero, i nie mam nawet znajomego geja... :), a jak widzę dwóch kolesi jak się całują, to odwracam wzrok, bo mi się nie podoba... Ale - absolutnie mi nie przeszkadza, jeżeli oni mają taką potrzebę. Ani nie mam obaw o przyszłość mojego 7-letniego syna, ani się nie boję, że to zrujnuje świat, czy cokolwiek. Choćby się co poniektórzy posikali ze złości, to i tak ZAWSZE w społeczeństwie będą homoseksualiści, bo oni są tak samo, jak rudzi, garbaci, albo cokolwiek... I ani ich od tych parad nie przybędzie ani nie ubędzie. Trzeba być matołkiem, żeby sobie wyobrażać, że dzieciak, który zobaczy paradę gejów, zostanie gejem... Śmiać mi się z tego chce.. Homoseksualistą nie zostaje się z wyboru, z tym się człowiek rodzi albo nie. To nie jest choroba, na którą sie zapada, albo którą się leczy. A ci, którzy się tego tak strasznie boją, widocznie sami obawiają się, że to na nich jakoś wpłynie - może sami są nie uświadomionymi homoseksualistami ? Bo normalnego heteryka żadna parada nie skłoni do seksu z własną płcią... Zmęczyła mnie ta obrona gejostwa, bo nie mam z nimi nic wspólnego - ale przeraża mnie tępota i ciemnona różnego typu "obrońców moralności" od siedmiu boleści. Jak ktoś sobie chce walczyć z gejami - to jest to wyłącznie dowód na jego kompleksy. Ja tam się gejostwa nie boję, i jest mi szczerze obojętne, czy sobie robią parady czy nie. Podobnie jak nie interesują mnie parady wędkarzy albo miłośników naleśników. Nie jest mi jednak obojętne, że ktoś uważa, że JEGO racja jest najważniejsza i "jedynie słuszna". Tacy ludzie są niebezpieczni. Bo któregoś dnia dojdą do wniosku, że np. pisanie na grupach dyskusyjnych "też jest be" i zechcą tego zabronić. A to np. może mnie dotyczyć. Dlatego NIECH ŻYJE PARADA HOMO ! czy jak się tam oni nazywają. pozdr (i EOT). Mądrze piszesz człowieku, lecz homofobom (zazwyczaj katolickim) tego nie przetłumaczysz... Pozdrawiam! |
| Pongo102
|
Posted: 25 Kwi 2006 21:13:09 Stowarzyszenie Kultury
Chrześcijańskiej im. Księdza Piotra Skargi w ramach akcji protestacyjnej przeciwko zaplanowanemu na W pełni popieram. Jestem za dotychczasowym modelem społeczeństwa w którym pedały siedziały i praktywowały swoje chore czynności w swoich 4 ścianach a nie wywlekały to na tzw gejoparady. Tak było przez ostatnie dziesięciolecia i to wszystko było w jakiejś równowadze. a najlepiej niech pedały pokonczą uczelnie techniczne gdzie dowiedzą się że tłok porusza się w cylindrze a nie w rurze wydechowej. -- Zajebiście błyskotliwa wypowiedź!!! Lecz się z tej nienawiści! |
| Marcin Wójci
|
Posted: 26 Kwi 2006 09:20:42 od wieków małżeństwo to w społeczeństwie związek kobiety i mężczyzny
prowadzący do zachowania rodu. Można dyskutować o zapisaniu w prawie umów cywilnych wiążących ludzi jednej płci, ale małżeństwem niech pozostanie związek kobiety i mężczyzny. -- pozdrawiam, Jarek Andrzejewski Aha, czyli chodzi o nazwę ? Jak sobie to nazwą np. "związek homo" to będzie ok, a jak nazwą "małżeństwo" to już nie ? No, przecież to śmieszne... Kochani, żeby była jasność - jestem BARDZO hetero, i nie mam nawet znajomego geja... :), a jak widzę dwóch kolesi jak się całują, to odwracam wzrok, bo mi się nie podoba... Ale - absolutnie mi nie przeszkadza, jeżeli oni mają taką potrzebę. Ani nie mam obaw o przyszłość mojego 7-letniego syna, ani się nie boję, że to zrujnuje świat, czy cokolwiek. Choćby się co poniektórzy posikali ze złości, to i tak ZAWSZE w społeczeństwie będą homoseksualiści, bo oni są tak samo, jak rudzi, garbaci, albo cokolwiek... I ani ich od tych parad nie przybędzie ani nie ubędzie. Trzeba być matołkiem, żeby sobie wyobrażać, że dzieciak, który zobaczy paradę gejów, zostanie gejem... Śmiać mi się z tego chce.. Homoseksualistą nie zostaje się z wyboru, z tym się człowiek rodzi albo nie. To nie jest choroba, na którą sie zapada, albo którą się leczy. A ci, którzy się tego tak strasznie boją, widocznie sami obawiają się, że to na nich jakoś wpłynie - może sami są nie uświadomionymi homoseksualistami ? Bo normalnego heteryka żadna parada nie skłoni do seksu z własną płcią... Zmęczyła mnie ta obrona gejostwa, bo nie mam z nimi nic wspólnego - ale przeraża mnie tępota i ciemnona różnego typu "obrońców moralności" od siedmiu boleści. Jak ktoś sobie chce walczyć z gejami - to jest to wyłącznie dowód na jego kompleksy. Ja tam się gejostwa nie boję, i jest mi szczerze obojętne, czy sobie robią parady czy nie. Podobnie jak nie interesują mnie parady wędkarzy albo miłośników naleśników. Nie jest mi jednak obojętne, że ktoś uważa, że JEGO racja jest najważniejsza i "jedynie słuszna". Tacy ludzie są niebezpieczni. Bo któregoś dnia dojdą do wniosku, że np. pisanie na grupach dyskusyjnych "też jest be" i zechcą tego zabronić. A to np. może mnie dotyczyć. Dlatego NIECH ŻYJE PARADA HOMO ! czy jak się tam oni nazywają. pozdr (i EOT). Mądrze piszesz człowieku, lecz homofobom (zazwyczaj katolickim) tego nie przetłumaczysz... Pozdrawiam! To moze zorganizujmy parade sadomasohistów za miesiąc zoofili, potem koprofili a na koniec nekrofili? A tak już na poważnie. Nie mam nic do homoseksualistów jako do swoich zboczeń. M. |
| adam adasco
|
Posted: 26 Kwi 2006 11:00:54 aaaalllleee karmicie trola :) a niech sobie paraduja.... co tam pedzie, masoni i cyklisci... bardziej martwi mnie to, ze taka akcje rozglasza oficjalnie dzialajaca organizacja. Niebezpieczne. jesli o mnie chodzi, to ani mnie to ziebi, ani parzy. Niech sobie geje zyja, paraduja i kochaja sie. Dopoki zaden nie przystawia sie do mnie - nic mi do nich. szkoda, ze ci wszyscy "wojujacy katolicy" nie poczytali niczego o milosci blizniego. gdzie to bylo.. hmm.. w Biblii??? |
| Jarek Andrzejewski
|
Posted: 26 Kwi 2006 14:47:36 On Tue, 25 Apr 2006 22:27:05 +0200, "sundayman" od wieków małżeństwo to w społeczeństwie związek kobiety i mężczyzny
prowadzący do zachowania rodu. Można dyskutować o zapisaniu w prawie umów cywilnych wiążących ludzi jednej płci, ale małżeństwem niech pozostanie związek kobiety i mężczyzny. Aha, czyli chodzi o nazwę ? Jak sobie to nazwą np. "związek homo" to będzie ok, a jak nazwą "małżeństwo" to już nie ? przecież związki homoseksualne są (również) od wieków. No cóż, i tak bywa że faceta ciągnie do faceta zamiast do kobity. Gdzieniegdzie jest to przestępstwo, w PL nie i nie zanosi się na to, żeby było inaczej. Małżeństwo to nie "nazwa", a pojęcie i społeczne i prawne stosowane od wieków. No, przecież to śmieszne...
i tu się różnimy: ja uważam za śmieszne (jeśli to dobre słowo) rozszerzanie definicji małżeństwa na związki homoseksualne. Choćby się co poniektórzy posikali ze złości, to i tak ZAWSZE w
społeczeństwie będą homoseksualiści, bo oni są tak samo, jak rudzi, garbaci, albo cokolwiek... ale przecież nie o tym dyskutujemy. O ile wiem nie są powszechne głosy, żeby homoseksualizm penalizować, za to są głosy przeciwne takim "małżeństwom". Żeby było jasne: ja tylko o tym dyskutuję i nie nawołuję do wyklinania "pedziów" czy "lesb". To wyłącznie ich sprawa, jaki seks lubią i kogo kochają. Jednak nie chcę żeby małżeństwem nazywać taki związek. Mogę? |
| Paulus
|
Posted: 26 Kwi 2006 16:13:06 marszowi homoseksualistów ulicami Krakowa,
SKCh im. Ks. Piotra Skargi rozkleiło na słupach i tablicach ogłoszeniowych w całym mieście ponad 1000 plakatów: "STOP promocji homoseksualizmu!, STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ? Poważnie - skąd się biorą tacy ? To efekty Czarnobyla. |
| Pavulon
|
Posted: 26 Kwi 2006 17:05:15 szkoda, ze ci wszyscy "wojujacy katolicy" nie poczytali niczego o milosci
blizniego. gdzie to bylo.. hmm.. w Biblii??? Manipulujesz fragmentem zamiast rozważyć Biblię jako całość. Poczytaj co stało się z Sodomą i Gomorą, poczytaj listy Św. Pawła Apostoła. Słowem przeczytaj że Biblia w żadnym fragmencie nie popiera pedalstwa. |
| Paulus
|
Posted: 26 Kwi 2006 19:32:47 szkoda, ze ci wszyscy "wojujacy katolicy" nie poczytali niczego o
milosci blizniego. gdzie to bylo.. hmm.. w Biblii??? Manipulujesz fragmentem zamiast rozważyć Biblię jako całość. Poczytaj co stało się z Sodomą i Gomorą, poczytaj listy Św. Pawła Apostoła. Słowem przeczytaj że Biblia w żadnym fragmencie nie popiera pedalstwa. Ale popiera wyżynanie niewiernych. Pogratulowac wzorcow. |
| eufeminow
|
Posted: 26 Kwi 2006 20:24:25 szkoda, ze ci wszyscy "wojujacy katolicy" nie poczytali niczego o milosci
blizniego. gdzie to bylo.. hmm.. w Biblii??? Manipulujesz fragmentem zamiast rozważyć Biblię jako całość. Poczytaj co stało się z Sodomą i Gomorą, poczytaj listy Św. Pawła Apostoła. Słowem przeczytaj że Biblia w żadnym fragmencie nie popiera pedalstwa. A co z dzieciakami porzucanymi na dworcach, chowanymi w beczkach, wyrzucanymi na śmieci w reklamówkach, molestowanymi przez tatusiów, zabijanymi przez rodziców w związkach pobłogosławionych przez kapłana lub męsko-damskich konkubinatach? Może stop takiej dewiacji? To może lepsze jałowe związki kobiet czy facetów?... Oni może wychowają te dzieciaki urodzone w celu pobrania becikowego?! |
| Grześ
|
Posted: 26 Kwi 2006 20:57:39 Ale popiera wyżynanie niewiernych. Pogratulowac wzorcow.
Nikt tutaj nie nawołuje do wyżynania niewiernych, nikt tutaj nie krzyczy "pedały do gazu". Pedały istniały, istnieją i będą istnieć. Mowa tutaj o nachalnej promocji pedalstwa jako czegoś nowoczesnego i "trendi". Wkrótce dojdzie do tego że chłopak z dziewczyną idący pod rękę to będą zboczeńcy, a dwóch obściskujących się pedałów to przejaw postępowości i nowoczesności i wzór do naśladowania. Otóż wracając do głównego tematu. Niech pedały sobie żyją w swoich czterech ścianach i nie wywlekają swoich chorych skłonności na ulice. Niech nie dopominają się o uznanie swojego zboczenia za coś normalnego bo to jest nienormalne i zboczenie. Jak sobie żyją w swojej subkulturze to jest OK, jak chocą na pedałoparady to jest obrzydliwe. eto wsjo. |
| cocmar
|
Posted: 27 Kwi 2006 11:15:09 Biblia byla napisana jakis czas temu (...)
Zawarte tam wskazowki i zalecenia w 99% nie znajduja dzis zastosowania(...) To z rozpedu i zacietrzewienia? Ta bzdura... Prawda? |
| adam adasco
|
Posted: 27 Kwi 2006 13:09:59 szkoda, ze ci wszyscy "wojujacy katolicy" nie poczytali niczego o milosci
blizniego. gdzie to bylo.. hmm.. w Biblii??? Manipulujesz fragmentem zamiast rozważyć Biblię jako całość. Poczytaj co stało się z Sodomą i Gomorą, poczytaj listy Św. Pawła Apostoła. Słowem przeczytaj że Biblia w żadnym fragmencie nie popiera pedalstwa. moze nie tyle manipuluje, co interpretuje pewne jej fragmenty po swojemu. Tak samo, jak Ty. No, ale skonczmy zabawe z cytatami. Powiem zatem tak - zwykla ludzka przyzwoitosc nakazuje nieco zrozumienia dla innych i tolerowanie tego co robia, jesli nie szkodzi to nikomu. A komu szkodzi parada gejow? Najwyzej tym, ktorzy beda musieli znosic przez jej czas halas, tym, ktorzy utkna w korku... ooo, i ich glosy sprzeciwu bylbym w stanie zrozumiec. Ale argumentacja typu "w Biblii o tym nie bylo" jakos do mnie nie trafia? A czemu nie burza sie muzulmanie? Koran tez chyba o gejach nie wspomina? Inaczej - czemu mamy potepiac kogos tylko za to, ze czyms sie od nas rozni i tego nie ukrywa? Posel M. rozni sie od nas tym, ze ma wiecej kasy i sie z tym obnosi - i co? Potepiamy go AZ tak? nieeee, raczej nas on bawi (przynajmniej mnie;)). Troche luzu i wiecej dystansu do innych zycze.... a tak BTW. Nie ma nikt wrazenia, ze parady gejowskie, aborcja i wszelkie porewne - to po prostu wygodne tematy zastepcze dla ludu? Zeby przypadkiem wyborcy nie dopatrzyli sie czegos w polityce??? |
| Paulus
|
Posted: 27 Kwi 2006 13:23:00 Ale popiera wyżynanie niewiernych. Pogratulowac wzorcow.
Nikt tutaj nie nawołuje do wyżynania niewiernych, Mowa byla o tym, co jest w Biblii. nikt tutaj nie
krzyczy "pedały do gazu". A niechsobie krzyczy, idiotow nigdy nie brakowalo. Pedały istniały, istnieją i będą istnieć.
Idioci takze. Mowa tutaj o nachalnej promocji pedalstwa jako czegoś nowoczesnego i
"trendi". Wkrótce dojdzie do tego że chłopak z dziewczyną idący pod rękę to będą zboczeńcy, a dwóch obściskujących się pedałów to przejaw postępowości i nowoczesności i wzór do naśladowania. Na religii macie zajecia z proroctwa? Otóż wracając do głównego tematu. Niech pedały sobie żyją w swoich
czterech ścianach i nie wywlekają swoich chorych skłonności na ulice. Niech nie dopominają się o uznanie swojego zboczenia za coś normalnego bo to jest nienormalne i zboczenie. Jak sobie żyją w swojej subkulturze to jest OK, jak chocą na pedałoparady to jest obrzydliwe. eto wsjo. A teraz zrob krotkie cwiczenie myslowe i "pedalstwo" zastap "fanatyzm umyslowo-religijny". Jakies wnioski? |
| pavulon1
|
Posted: 27 Kwi 2006 18:53:37 "STOP promocji homoseksualizmu!,
STOP DEWIACJI, STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI". Skąd się wziąłeś, Baranku Wielkanocny ? Poważnie - skąd się biorą tacy ? To efekty Czarnobyla. Faktycznie tutaj tkwi przyczyna. Przed czarnobylem nie było słychać o pedziach, paradach itp. Żyli sobie w swoich subkulturach i tam bez udziału kamer prowadzili swoje egzorcyzmy co było jak najbardziej słuszne. Promieniowanie cezu jak widać uaktywniło to zboczenie w kierunku ekshibicjonizmu społecznego. Stopniowo to narasta od 20 lat. Jest pomysł, niech pedały osiedlają się Prypeci, będą tam mieć jak w hotelu pięciogwiazdkowym. Pełno tam jest wolnych mieszkań, mogą sobie wybierać i to za darmo. |
| Piotr
|
Posted: 30 Kwi 2006 07:49:10 STOP POKĄTNEJ DEFLORACJI".
Intryguje mnie apropos czego ta defloracja - czyżby u pedałów występowała błona dziewicza? ;) Uświadomcie mnie bo nie jestem na bieżąco z osiągnięciami katolickiej biologii :) |
| << . 1 . 2 . |
|
Jak podaje Wiki (http://pl.wikipedia.org/wiki/Migracja_ludno%C5%9Bci)
emigracja czy pisząc dokładnie migracja jest to:
Przemieszczanie się ludności mające na celu zmianę miejsca pobytu Przemieszczanie się ludności jest całkowicie naturalnym zjawiskiem i występowało we wszystkich czasach. Nasilenie się migracji może nastąpić m.in. z przyczyn złej sytuacji gospodarczej w miejscu zamieszkania (migracje ekonomiczne) lub sytuacji politycznej nieodpowiadającej migrującym (migracje polityczne). Nieraz lepiej jednak zostać w domu... Czas ładowania strony (sek.): 0.590 miniBB.net © 2001-2009 Polityka prywatności cb-radio + zabawne gg + op7 + giełda + |